solomon gelip final oynayacaksak böyle onurlu şekilde küme düşelim bence daha iyi ... bize uzun bir isim lazım ve bu ruhun devamını bozmayacak bir isim ..Okan Seker' Alıntı:Bu takıma solomon ile santigoyu al final kesinlıkle oynar!!!
Final oynarız kazanma sansımızda olur finalı süpürülmeyiz ....
Can Altay' Alıntı:Solomon'un yanına Mirsad ile Rasim'i de ister misin?
solomon gelip final oynayacaksak böyle onurlu şekilde küme düşelim bence daha iyi ... bize uzun bir isim lazım ve bu ruhun devamını bozmayacak bir isim ..[/quote:3p9yufdv]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Okan Seker":3p9yufdv]Bu takıma solomon ile santigoyu al final kesinlıkle oynar!!!
Final oynarız kazanma sansımızda olur finalı süpürülmeyiz ....
Eren Aydın' Alıntı:Şunu alırsak kesin şampiyonuz filan, basit düşünceler bunlar. Solomon geçen sene feneri şampiyon yapabilmiş mi bizi yapacak. Bencillerin dorukluğunda bir adam oldu sadece. 300 defa takımın ahengi bozulmasın yazıldı buraya, Solomon gelsin ne demek?
Olayları takip edip yazmak lazım buraya.
Okan Seker' Alıntı:[quote="Eren Aydın":a5umtc8m]Şunu alırsak kesin şampiyonuz filan, basit düşünceler bunlar. Solomon geçen sene feneri şampiyon yapabilmiş mi bizi yapacak. Bencillerin dorukluğunda bir adam oldu sadece. 300 defa takımın ahengi bozulmasın yazıldı buraya, Solomon gelsin ne demek?
Olayları takip edip yazmak lazım buraya.
Tolga Kaplan' Alıntı:Solomon falan gereksiz isimler de, siz bu fb'de oynadı diye tüm oyuncuları aynı kefeye koyma huyundan bir vazgecin önce,su arma biraderliginden falan..
Eren Aydın' Alıntı:Okan kardeşim, yaşca benden büyüksen Okan Abi, geçmişin kimseye faydası yok, bilmemkimde eskiden ne adamdı demenin hiç mantığı yok. Adamın kafası basketbolda değildi geçen sene, bizim Zizic gibi birşeydi işte. Darius'u savunmak değil amacım zaten çok beğenmiyorum ama bu tarzda bi adam takımı yerle bir etmez mi? Anket açsak fenerli olmasından bağımsız olarak yüzde 90 böyle söyler. Geçmişe önem veriyorsak Naumoski hala oynuyor İtalya'da onu transfer edelim o zaman...
Tabiki burası tartışma platformu ama bir fikir varsa sebepleri söylenerek yazılır. Tartışmak için önce gerekçe lazım. Yoksa ben buraya garip şeyler yazıp(sizin yazdığınız için demiyorum) bu benim fikrim kimse karışamaz desem abes olur.
Son yazdığınızı başta yazsanız hiç sorun çıkmayacak ayrıca.
''Demek istedigim su takım 2 takviye ile final oynar.''
Kutay Çamcı' Alıntı:Jeremiah Massey'i alma şansımız olamaz mı acaba hala gideceği takım netleşmedi sanıyorum . Aris ve Zalgiris de ilgileniyormuş çok büyük bütçeli takımlar değiller ve Aris de bizim gibi Eurocup takımı sonuçta. Hem eküriside bizde