Sharrod Ford yalan mı oldu? :roll:
Erdal Avcı' Alıntı:Sharrod Ford yalan mı oldu? :roll:
Yanılmıyorsam İtalya Lega A da düşmemeye oynayan Carife Ferraraye transfer olmuştu.Erdal Avcı' Alıntı:Sharrod Ford yalan mı oldu? :roll:
Yanılmıyorsam İtalya Lega A da düşmemeye oynayan Carife Ferraraye transfer olmuştu.[/quote:fv2s8u3v]Can Ozay' Alıntı:[quote="Erdal Avcı":fv2s8u3v]Sharrod Ford yalan mı oldu? :roll:
Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:Bu takıma artık koyu tenli oyun kurucu istemiyorum. Dee Brown dışında diğerleri oyun kurmak adına hiçbir şey göstermiyor. Geçen Kepez maçındaki Washington'un sayılarının hepsi istatistik adına yapılan sayılar. Tamamen kendine oynuyor. Şu takımda adam akıllı bir oyun kurucu olsa Kazan'ı bile yenebilirdik.
Erdal Avcı' Alıntı:Fatih Solka,Murat Kaya,Caner Topaloğlu,Eren Beyaz ve Polat Kocaoğlu Haziran'da takımdan gönderilirse gelecek sezonun en büyük transferleri olur!
Erdal Avcı' Alıntı:Bende Fatih Solak'ın bu seviye basketbol maçlarında olmasına gülüyorum.
Ayrıca Cemal Nalga'yı küçümsemenize daha fazla gülüyorum.
Erdal Avcı' Alıntı:Bende Fatih Solak'ın bu seviye basketbol maçlarında olmasına gülüyorum.
Ayrıca Cemal Nalga'yı küçümsemenize daha fazla gülüyorum.
Ben Görüşlerimi yazdım,Sen nasıl bir düşünce içine girmişsen artık Yeryüzünde Can Akın'dan başka yedek oyun kurucu alamayız,yer yüzünde alabileceğimiz tek yedek oyun kurucu Can Akın havalarındasın.Erdal Avcı' Alıntı:Anlatamadık galiba Bayram.Bir kez daha söylüyorum yedek oyun kurucu olmayı kabullenecek Can Akın'ın aldığından daha fazla para almayacak ve Can Akın'dan daha kaliteli bir yerli oyun kurucu yok şu dünyada.Bu bir!
2-Açıkcası ben Radoslav'ın gelecek sene takımda kalmasından yana değilim.2 Yabancı hakkımızı uzun forvete kullanacağımıaz daha çok yönlü oynayan ve daha genç olan Mike takımda kalıp "İlkan Karaman-Ümit Sonkol" ikilisinden biri transfer edilebilir.
3-Caner Topaloğlu bizim takıma yakışmıyor.Erdem Türetken neyse bu da o!Sadece daha genci.Tufan Ersöz döndükten sonra kendisine hiç bir ihtiyacımız kalmayacak.