İyi o zaman şu sorunun cevabını ver.Gelecek yıl hangi yerli oyun kurucu Galatasaray'da iyi bir yedek olabilir?
Engin AtsürErdal Avcı' Alıntı:İyi o zaman şu sorunun cevabını ver.Gelecek yıl hangi yerli oyun kurucu Galatasaray'da iyi bir yedek olabilir?
Erdal Avcı' Alıntı:Engin Atsür koyu Beşiktaşlıdır.2 Yıl önce Slam'daki röportajında açık açık söylemişti bunu[Efes Pilsen'de oynarken].Ondan Engin Atsür olmaz.Kendisi gelmek istemez.
Kerem Tunçeri'de Galatasaraylıydı,Bizim evladımızdı Beşiktaş'ta oynadı,Ben Basketbol'da Oyuncuların tuttukları takımların transferlerde önemli olduğuna inanmıyorum,Galatasaray'ın önümüzdeki sezon iyi bir hedefi olsun,Engin'in istediği para neyse versin,Engin bizi tercih edecektir.Erdal Avcı' Alıntı:Engin Atsür koyu Beşiktaşlıdır.2 Yıl önce Slam'daki röportajında açık açık söylemişti bunu[Efes Pilsen'de oynarken].Ondan Engin Atsür olmaz.Kendisi gelmek istemez.
Bu sezon için zaten böyle birşey imkansızda,önümüzdeki sezon için konuşuyoruzKutay Çamcı' Alıntı:Konu başlığı 2009-2010 transfer sezonu sanırım bu sezon için Canı yollayıp Engin'i alma şansımız yok.
Eren Bekdemir' Alıntı:kaya koyu gslidir....
Bu sezon için zaten böyle birşey imkansızda,önümüzdeki sezon için konuşuyoruz[/quote:24yprjlm]Bayram Kurtulmuş' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":24yprjlm]Konu başlığı 2009-2010 transfer sezonu sanırım bu sezon için Canı yollayıp Engin'i alma şansımız yok.
Kutay Çamcı' Alıntı:Konu başlığı 2009-2010 transfer sezonu sanırım bu sezon için Canı yollayıp Engin'i alma şansımız yok.
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":1gjevg3e]Konu başlığı 2009-2010 transfer sezonu sanırım bu sezon için Canı yollayıp Engin'i alma şansımız yok.
Sühan Cem' Alıntı:kutay sağolasın. forum trafiğine yön verdiğin ve bana transfer konuşması izinini verdiğin için.
madem kiralık oyuncu alınabiliyor kutay, Neden o zaman verdiğimiz isimlerin 2010-2011 başlığını ilgilendirdiğini düşündün? seni bağlamazki. ben kaya peker'i kiralamlarını istiyorum o zaman yada engin atsürün... Yada klübümü düşünüyorum hiç para vermenize gerek yok can akın'ı satın gönderin kiralayın diyorum.. oyuncu göndermemiz de bir nev'i transferdir öyle değilmi?