Kutay Çamcı' Alıntı:Mahmudi Benetton'dan ayrılmış. Okan hoca yabancı sayılmaz anlayış gösterir yol yakınken
Mahmudi şu an başkalarının gündeminde.
Hakan Köseoğlu da Erdemir'e imzayı attı...
Kutay Çamcı' Alıntı:Mahmudi Benetton'dan ayrılmış. Okan hoca yabancı sayılmaz anlayış gösterir yol yakınken
Normal sezonda bize en az 10 maç kazandıran Hüseyin bu Hüseyin değil mi? O da bir zaman düşüşe geçecekti ama takımın ahengsizliği, kargaşalar vb. sebeplerle iyice düştü performansı. Hüseyin gelecek sezonda bu sezon gibi oynasın yeter sözleşme için. Yalnız alacağı parada indirime gitmek lazım.Umut Erdem' Alıntı:Ben açıkcası bu seneki Hüseyin kalsınmı derseniz kesinlikle hayır derim...Bize içerden sayı bulabilecek yırtıcı bir pivot lazım...Hüseyin ne kadar güç faktörünü ortaya koyamasada teknigiyle 1 önceki sezon sayılarını buluyordu ama bu sezon üçlük üçlük pivotun yapacağı hiç bir şeyi dogru dürüst yapamadı...Ama bana geçen seneki hüseyini tutmaya çalışıyoruz deseler pankartla giderim 100 kişiyi yanıma alıp
Anıl Aksaç' Alıntı:Umut Yenice Antalya BŞB ile imzalayacak bugün yarın. Ersin Görkem için de az önce menajeriyle görüştüm, GS'ye mi verdiniz diye. Yooo, yok öyle bir şey dedi. Birçok takımla görüşüyoruz, GS de bunlardan biri dedi.
Bilginize.
Alperen Kaplan' Alıntı:Umut Yenice kimdir arkadaş. Banvit'te ne becerebilmiştir de bize gelecektir. Yani Lance'in yedeği olduğunu söylemesin kimse, kariyerinin öncesini de biliyoruz. Ayrıca o abartılmasını sağlayan performansı gösterdiği yer de bizim takım(Selçuk) idi ve ben o zamanlarda bile kendisini beğenmiyordum.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Can Akın yarın imzalıyor, Ersin Görkem ile görüşmeler devam ediyor, başka isimler ilede görüşüyormuşuz!
Kötü haber, Kaya Peker ve Kerem Gönlüm malesef gündemimizde yokmuş.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Can Akın yarın imzalıyor, Ersin Görkem ile görüşmeler devam ediyor, başka isimler ilede görüşüyormuşuz!
Kötü haber, Kaya Peker ve Kerem Gönlüm malesef gündemimizde yokmuş.