Valla şayet küçüleceksek Gerald Fitch ve Ekene İbekwe kaçırılmamalı derim ben.
Alperen Kaplan' Alıntı:Valla şayet küçüleceksek Gerald Fitch ve Ekene İbekwe kaçırılmamalı derim ben.
Erdal Icelli' Alıntı:Alperen transfer önerilerin bence küçülen takıma ilaç olur gercekden bu 2 oyuncuyu alırsak iyi iş olur
Ayrıca bir macla kimse değerlendiremez gerald begendigim ve Galatasaraya yardımı dokunabilecek bir oyuncu en azından bu sezon playofflara kalalım Graves cücü gibi sutör isimler gitti bari takviyeler yapalım
pardon şimdi hatırladım 2 avrupalı gerekiyordu değil miKerem SEÇER' Alıntı:Avrupalı almak zorundayız Can.
pardon şimdi hatırladım 2 avrupalı gerekiyordu değil miCan Akan' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":clow571d]Avrupalı almak zorundayız Can.
Kutay Çamcı' Alıntı:Haber 1903 Murat Kaya BJK'ye doğru diye bir haber yapmış. çok güvenilir değil belki ama madem sözleşme devam ediyor neyin nesi bu
Bu haberin bizimle ne alakası varEmre Evren İçöz' Alıntı:Antalya'ya Banvit takviyesi Tarih: 16 Haziran 2009 Salı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Banvitspor'dan Oktay Yılmaz ve Umut Yenice'yi transfer etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan imza törenine, Kulüp Başkanı Recep Tokgöz ile Oktay Yılmaz ve Umut Yenice katıldı. Açıklamada, pivot Umut Yenice'nin daha önce sırasıyla, Karşıyaka, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ve Banvitspor'da oynadığı ve 2.08 metre boyunda olduğu belirtildi.
Daha önce Darüşşafaka, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Banvitspor'da yer alan Oktay Yılmaz'ın ise 2.05 metre boyunda olduğu ve kaydedildi. Başkan Tokgöz, açıklamada, Umut Yenice ve Oktay Yılmaz ile birer yıllığına anlaşma sağladıklarını belirtti.
baketdergisi.com
Eren'in söylediklerine katılmamak mümkün değil sezon ortasında koç değişikliğine gideriz Ardın yeni koç oyuncu ister 2 ABDli getirip sezonu 5-6Eren Aydın' Alıntı:Bu seneyi pas geçelim basketbolda, şimdiden tüm heyecanımı kaybettim. Şube olarak koca senenin geçmesini ölece izleyeceğiz. 1-2 tanede büyük bütçeli takımdan galibiyet alırsak ne mutlu bize.