Abi şampiyonluk değil de yani 12 de fazla abartı değil mi? Bence iyi bir teknik heyetle en az yarı final oynar bu takım.
katılırsak direk gidecekDoruk Gölbaşı' Alıntı:Bana göre bu sene alınacak mücadeleci ve genç oyuncuları teknik heyet iyi kullanabilirse ilk 4'e girebiliriz. Şöyle bir mantıklı düşündüğümüzde ne kadar iyi yabancı alsakta oturmamış bir kadromuz olduğu için şampiyon olamıyoruz. O yüzden bu bütçe kısma uygulaması bir nevi iyi oldu. Gençlerle bütün maç boyunca mücadele eden bir takımımız olacak Galatasaray formasının ağırlığını bilecekler. Ayrıca inşallah Hüseyin abimiz takımda kalır. Ben onun teklif yapıldıysa Galatasaray'ımızdan ayrılmayacağını düşünüyorum.
Son olarak merak ettiğim bir soru var. Galatasaray'ımız yeni sezonda eurocup'a direk gidecek değil mi?
Emre Evren İçöz' Alıntı:Cevher,Haluk ve Muratcanla henüz anlaşamamış bjk Cevher ile Muratcan'ı alsak çok fena olur ya :roll:
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Emre Evren İçöz":1x1k1wqj]Cevher,Haluk ve Muratcanla henüz anlaşamamış bjk Cevher ile Muratcan'ı alsak çok fena olur ya :roll:
Evren senin hesapta 5 yabancı gözüküyor 5.yabancı için federasyona paraEmre Evren İçöz' Alıntı:PG Can Akın-Yabancı
SG Evren Büker-Murat Kaya-Yabancı
SF Tufan Ersöz-Yabancı-Türk Transfer
PF Polat Kocaoğlu-Yabancı-Türk Transfer
C Hüseyin Beşok-Cemal Nalga-Yabancı
Biraz abarttım galiba 14 kişi oldu kadro ama 2-3 Türk transferi daha yapılacağını söyledi Eyüp Abi yabancı zaten belli minumum 12 kişilik geçen seneye göre iyi bir rotasyon bizleri bekliyor gibi (Hüseyin Beşok da kalsa tabi inş)
Alperen Kaplan' Alıntı:Önümüzdeki sezon için Galatasaray'da planlar:
1-) Yabancı-Can
2-) Evren-Murat
3-) Yerli*-Tufan-Yabancı**
4-) Yabancı-Polat
5-) Yabancı-Hüseyin***-Cemal
*Ersin Görkem ve Bekir Yarangüme ile ilgilenmemize karşın bu girişimlerimizden herhangi bir sonuç alamamışız. Şimdi bir başka yerli oyuncu var gündemimizde. İki güne camiada yayılacaktır ismi.
**Üç numaradaki yabancının alınıp alınmayacağı, nasıl bir oyuncu olacağı, ne kadar ücrete oynayacağı çok net değil şu an için.
***Hüseyin'in kalmasını teknik heyet çok istiyor ve planlar onun kalmasına göre yapılıyor, dua edelim arkadaşlar biz de Hüseyin için.