Ben de kimin neye göre oy verdiğini çok iyi biliyorum atıp tutmuyorum öyle yönetimden de çeşitli derneklerden de neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz liselilerin endişelerini izlemek benim de çok hoşuma gidiyor.
Mithat Abi orası öylede birde bu sistemde başarılı olan takımların oyuncularına bakmak lazım.Bizim oyuncularımız başarılı olanlara göre 2-3 beden küçük.Ve şunu kabullenmeliyizki bizim pivota ihtiyacımız var.Mithat Duran' Alıntı:Bakın transfer doğru veya yanlış demiyorum ama günümüz basketbolunda böyle bir sistem içersinde oynayan takımlar var ve başarılı oldukları da aşikar.
Mithat Duran' Alıntı:Doğan kardeşim sana sormak isterim kaç tane kongreye katılıp izledin,bu kulüpte satılık adamda olmaz oyda olmaz,Ali bey hiç bir zaman başkan olacağını söylemedi aksine hiç biz zaman aday olmayacağını deklare etti.
Mithat Abi orası öylede birde bu sistemde başarılı olan takımların oyuncularına bakmak lazım.Bizim oyuncularımız başarılı olanlara göre 2-3 beden küçük.Ve şunu kabullenmeliyizki bizim pivota ihtiyacımız var.[/quote:kqd33dd0]Mehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Mithat Duran":kqd33dd0]
Bakın transfer doğru veya yanlış demiyorum ama günümüz basketbolunda böyle bir sistem içersinde oynayan takımlar var ve başarılı oldukları da aşikar.