Onur Karakuzu' Alıntı:barış hersek şuanda boşta yerli uzun bence çok katkısı olur banvitle anlaşmak üzereymiş bence kaçırmamak lazım ..
Onur Karakuzu' Alıntı:barış hersek şuanda boşta yerli uzun bence çok katkısı olur banvitle anlaşmak üzereymiş bence kaçırmamak lazım ..
mert-yılmaz' Alıntı:son 10 yılın en zayıf kadrosu kuruldu bence tabii ki maçlar oynanmadan böyle konuşmak biraz saçma ama oyuncu kaliteleride ortada takımda bir tane bile üst düzüy oyuncu yıldız oyuncu yok....
mert-yılmaz' Alıntı:ben 24 yaşındayım ve galatasarayda basketbol şubesi diye bi şey varmı kimse bilmezken ben basketbolu takip ediyordum ilk hatırladığım kadro orhun eneli,ömer büyükaycanlı,lütfi arıboğanlı,erik meekli kadroydu yani hemen hemen 14 senedir takip ediyorum bakıyorumda burda 14,15 yaşında kardeşlerim bile 2 günde otorite olmuş,2 günde herkes galatasaraylı olmuş şurda 3 senedir basketbolu takip edenler uzman olmuş ee ben 14 senedir izliyorum acaba kim daha çok biliyo evet şunu bir daha tekrarlıyorum galatasaray basketbol takımı son 10 senenin en zayıf kadrosunu kurdu ve başarı çok zor inşallah yanılırım.....
Mert bende senin gibi yıllardır takımımızı destekliyorum Geçen sezona göremert-yılmaz' Alıntı:ben 24 yaşındayım ve galatasarayda basketbol şubesi diye bi şey varmı kimse bilmezken ben basketbolu takip ediyordum ilk hatırladığım kadro orhun eneli,ömer büyükaycanlı,lütfi arıboğanlı,erik meekli kadroydu yani hemen hemen 14 senedir takip ediyorum bakıyorumda burda 14,15 yaşında kardeşlerim bile 2 günde otorite olmuş,2 günde herkes galatasaraylı olmuş şurda 3 senedir basketbolu takip edenler uzman olmuş ee ben 14 senedir izliyorum acaba kim daha çok biliyo evet şunu bir daha tekrarlıyorum galatasaray basketbol takımı son 10 senenin en zayıf kadrosunu kurdu ve başarı çok zor inşallah yanılırım.....
Son 10 yılın kadrolarını bulup buraya eklerse biri daha kolay karar verebileceğiz.Bencede kadro zayıf ama bundan daha zayıf kadrolarda var gibiydimert-yılmaz' Alıntı:ben 24 yaşındayım ve galatasarayda basketbol şubesi diye bi şey varmı kimse bilmezken ben basketbolu takip ediyordum ilk hatırladığım kadro orhun eneli,ömer büyükaycanlı,lütfi arıboğanlı,erik meekli kadroydu yani hemen hemen 14 senedir takip ediyorum bakıyorumda burda 14,15 yaşında kardeşlerim bile 2 günde otorite olmuş,2 günde herkes galatasaraylı olmuş şurda 3 senedir basketbolu takip edenler uzman olmuş ee ben 14 senedir izliyorum acaba kim daha çok biliyo evet şunu bir daha tekrarlıyorum galatasaray basketbol takımı son 10 senenin en zayıf kadrosunu kurdu ve başarı çok zor inşallah yanılırım.....
Mert bende senin gibi yıllardır takımımızı destekliyorum Geçen sezona göreMustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:[quote="mert-yılmaz":1m5cm44c]ben 24 yaşındayım ve galatasarayda basketbol şubesi diye bi şey varmı kimse bilmezken ben basketbolu takip ediyordum ilk hatırladığım kadro orhun eneli,ömer büyükaycanlı,lütfi arıboğanlı,erik meekli kadroydu yani hemen hemen 14 senedir takip ediyorum bakıyorumda burda 14,15 yaşında kardeşlerim bile 2 günde otorite olmuş,2 günde herkes galatasaraylı olmuş şurda 3 senedir basketbolu takip edenler uzman olmuş ee ben 14 senedir izliyorum acaba kim daha çok biliyo evet şunu bir daha tekrarlıyorum galatasaray basketbol takımı son 10 senenin en zayıf kadrosunu kurdu ve başarı çok zor inşallah yanılırım.....
mert-yılmaz' Alıntı:ben 24 yaşındayım ve galatasarayda basketbol şubesi diye bi şey varmı kimse bilmezken ben basketbolu takip ediyordum ilk hatırladığım kadro orhun eneli,ömer büyükaycanlı,lütfi arıboğanlı,erik meekli kadroydu yani hemen hemen 14 senedir takip ediyorum bakıyorumda burda 14,15 yaşında kardeşlerim bile 2 günde otorite olmuş,2 günde herkes galatasaraylı olmuş şurda 3 senedir basketbolu takip edenler uzman olmuş ee ben 14 senedir izliyorum acaba kim daha çok biliyo evet şunu bir daha tekrarlıyorum galatasaray basketbol takımı son 10 senenin en zayıf kadrosunu kurdu ve başarı çok zor inşallah yanılırım.....
Sevgili Alperen,Alperen Kaplan' Alıntı:Otorite olduğunu iddia eden olmadı aramızda
Kutay, Rançik daha adımını Florya'ya atmadı. Rancik'de kalsın iyi bir 5 numarada gelsin.Kutay Çamcı' Alıntı:5 yabancı ile ilgili strateji nedir ? Bekleyip görelim sezon ortası sonu belki alırız mı yoksa farklı nitelikte bir uzuna ihtiyaç var ama şu an o nitelikte ve bize uygun bir uzun bulunamadı ilk fırsatta alınacak mı ? Bilgisi olan var mı ? Tabi birde bu transfer için bütçe var mı ?
İkinci alternatifte yolun başında Rançik ile yolları ayırıp onun yerine bir oyuncu almak olabilir mi ? İki sezon önce Dee geldiğinde Avery'i yollamıştık.
Eyüp Abi'ye sor bütçeyi ?Kutay Çamcı' Alıntı:Bütçe varsa benim için mahsuru yok