Şube'nin başına geçsem alacağım ilk oyuncu Furkan Aldemir,İkincisi Gökper Gen,Üçüncüsü Emre Bayav,Dördüncüsü İlkan Karaman.Bu genç oyuncuların yanında 3 tane tecrübeli yerli oyuncu ile 4 kaliteli yabancı alırsan bu sezon elde edebileceğimiz sıralamadaki yerimize yine ulaşırdık ama 2-3 yıl sonra şampiyonluktan söz ederdik şimdi bu kadromuz ile sıralamada yine 4.lük ile 8.lik arasında biryer edinebiliriz ama 2-3 yıl sonra'da bu kadro yapısı ile sıralamadaki yerimiz değişmez.Benim en çok garibime giden konu yönetim'in takımda gençleşme yapıyoruz diye milleti kandırması,dalga mı geçiyorlar acaba takımda gençleşmeye gitmek bu şekilde olmaz geleceğin takımını kuruyorum dersen,takımda gençleşmeye gidiyorum dersen yukarıda yazdığım formülü uygularsın çünkü emin olduğum birşey var bu sezon gelen yabancılar önümüzdeki yıl mutlaka gönderilecek,Polat kocaoğlu büyük ihtimal gönderilecek,eren-murat kaya-can akın önümüzdeki yıl takımda kalır mı belli değil bu şekilde yapılanmaya gittim diyemezsin sonuçta kurduğun takımın en az %60'ını önümüzdeki yıl yine değiştireceksin hep birlikte göreceğiz bunu.