Birden fazla transfer yapacaksak hepsi aynı anda açıklanır büyük ihtimalle.
Kenan Sarioglu' Alıntı:Tahkimden karar cikana kadar bence hicbir transfer olmaz. O karar transferin boyutunu ve de gereklilgini direkt etkileyecektir ister istemez.
Erdal Avcı' Alıntı:Uçmayın.Bu dakikadan sonra yerli oyuncu alamayız.Bir tek yabancı pivot gelir o kadar.
Bu adamlardan can'ı cikarirsan karsiyakadan sadece sezonluk kombine bilet alabilirsin dahasını vermezler hatta eren beyaz da nba'deki gibi kontrat eşitleyicisi olur.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Ya biz niye hiç takas yapmıyoruz nba gibi
Sezon sonunda Murat'ı,Caner'i,Polat'ı,Eren'i,Can'ı verelim Furkan ve Birkan'ı alalım karşıyaka'dan daha karlı çıkarız.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Ya biz niye hiç takas yapmıyoruz nba gibi
Sezon sonunda Murat'ı,Caner'i,Polat'ı,Eren'i,Can'ı verelim Furkan ve Birkan'ı alalım karşıyaka'dan daha karlı çıkarız.
aslında -5puan kaldırılmazsa transfer şart 19maç filan kazanmamız lazım uzunsuz çok zorDoruk Unlu' Alıntı:-5 puan kaldirilmazsa bu takima transfer yapilacagini sanmiyorum ki dogrusu da odur bana gore
aslında -5puan kaldırılmazsa transfer şart 19maç filan kazanmamız lazım uzunsuz çok zor[/quote:3f5rnwj6]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Doruk Unlu":3f5rnwj6]-5 puan kaldirilmazsa bu takima transfer yapilacagini sanmiyorum ki dogrusu da odur bana gore