bir yerde Alex Gordon ve Fatih GS ye doğru diyordu birde Wilkınsona Aris kancası diyordu? gerçekmi acaba?
Hasancan Tuncel' Alıntı:Ya Cem Akdagin gitme haberide nerden cikti simdi??... Bu zamanda Cem Akdagdan iyisini bulamayiz bence.. kesinlikle kalmali... gecen sezon augustus, young felan hepsini o aldirtmisti..ve yari finale kadar gelmisti bayan takimla.. ben ona cok güveniyorum.. insallah kalir.
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Hasancan Tuncel":14jdwsvl]Ya Cem Akdagin gitme haberide nerden cikti simdi??... Bu zamanda Cem Akdagdan iyisini bulamayiz bence.. kesinlikle kalmali... gecen sezon augustus, young felan hepsini o aldirtmisti..ve yari finale kadar gelmisti bayan takimla.. ben ona cok güveniyorum.. insallah kalir.
Efes'te Kerem Gönlüm'le beraber pivot oynuyorlardı. Yerli rotasyonumuz zayıf olduğu için bu transferin yapılmasını önermiştim. Bizim pivot harici transferede ihtiyacımız var.Erdal Avcı' Alıntı:Mustafa Abi pivot oynuyorda bizim mi haberimiz yok?
Efes'te Kerem Gönlüm'le beraber pivot oynuyorlardı. Yerli rotasyonumuz zayıf olduğu için bu transferin yapılmasını önermiştim. Bizim pivot harici transferede ihtiyacımız var.[/quote:1g88uns9]Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:[quote="Erdal Avcı":1g88uns9]Mustafa Abi pivot oynuyorda bizim mi haberimiz yok?