2010-11 Eurocup & Eurochallenge

Burak Bıyıktay'ın anlaması gereken şu, İverson kötü iken bazı maçalr kaybedebilir ama ona o güveni verirse daha sonra onun taktik rezaletlerine rağmen maçlar kazanır. NBA'de bir çok hoca takımının değerli taşları kötü gününde olduğunda bile oyundan almaz hata şut attırır. Çünkü o maçı kaybetmek önemli değildir. O maç o oyuncu kötü atar o maçı kaybedersin ama oyuncuyu kaybedersen sezonu kaybedersin. İşte Burak bunu başarmak üzere.

Karşılaşmanın sonlarına doğru bazı oyuncuların bencil basketbolları yüzünden maçı kaybettiklerini belirten Ogilvy, herkesin kendisi için oynadığını, şu ana kadar yenildikleri tüm karşılaşmaları aynı sebepten ötürü kaybettiklerini söyledi.

Avustralyalı pivot Twitter hesabından Baş Antrenör Burak Bıyıktay'a da veryansın etti. Ogilvy'nin tiviti şu şekilde, "Bana bir kağıt kalem verin, size maçın nasıl oynanacağını ve biteceğini çizeyim".

Ogilvy'i delirtmişler:)

Fransa'da çok yoğun bir kar varmış, yollar kapanmış.. Bu nedenle Beşiktaş, otelden salona metro ile gitmiş.. Akşam Barbaros Çıdal anlatıyordu Eurosportta maçın tekrarında.. Halk için güzel tesadüf diyordu.. İş dönüşü metroya biniyorsun, karşı koltukta Iverson oturuyor : )

Burak Bıyıktay da biliyor ki eğer bir anlaşmazlık veya uyuşmazlık olursa Iverson değil kendisi gider.. Bu yanlış bir adım da olsa böyle olur.. Ayrıca Beşiktaş, Iverson'ı kötü oynarken de taşıyabilir.. Sanki Iverson kötü oynuyor da kenarda ne bileyim B.Thornton veya Roko Ukic oturuyor.. O kadroda Iverson'a biraz avans verilir..

Bir de Beşiktaş daha ne arıyor bilmiyorum.. Yardımcı coachları Yağızer Uluğ.. Yiğiter Uluğ'un kardeşi.. Yıllarca Efes altyapısında çalıştı.. Yeteneğini ispatladı.. Geçen seneden beri de orada.. Artk head coach olması lazım.. Burak Bıyıktay'ın kapasitesi belli.

bence chatman iversonu istemiyor.maçı izliyorum.iversona pas atmıyor.
tamamıyla bu takım benim mesajı vermeye çalışıyor.zaten burak bıyıktay olayına girmiyorum bile :)

Sühan Cem' Alıntı:
Burak Bıyıktay'ın anlaması gereken şu, İverson kötü iken bazı maçalr kaybedebilir ama ona o güveni verirse daha sonra onun taktik rezaletlerine rağmen maçlar kazanır. NBA'de bir çok hoca takımının değerli taşları kötü gününde olduğunda bile oyundan almaz hata şut attırır. Çünkü o maçı kaybetmek önemli değildir. O maç o oyuncu kötü atar o maçı kaybedersin ama oyuncuyu kaybedersen sezonu kaybedersin. İşte Burak bunu başarmak üzere.
Avustralyalıların cesaretini, açık yürekliliğini seviyorum. Profesyonelce olmasa da samimi ve kazanma duygusuyla yazılmış olması önemli.

Kapımız açık :)

Beşiktaş'ın kadro yapısın 1 uzunları eksik olmakla birlikte beğeniyordum ama hocanın hoca olmaması, taraftarın ilgisinin sıfır olmasıyla bu Beşiktaş Play-Off'a bile zor kalır. Yazık valla. Maçı izlemeyi bıraktım, böyle maç mı olur yahu.

Aynen bende. İverson dışında isyan eden yoktu. Oglivy var işte biraz hadi yahu!! diyen. Rakipte de iş yok çok belli. Bize 4 periyotta 40 sayı atamaz rakip. Bu yüzden Adile Naşit'i seyrediyorum :)

Bu arada Beşiktaş taraftarına helal olsun. Ben pazra günü kadın takımımızın maçına gelmeyen seyirciyi eleştirmiştim ama daha fazlaydık.

Sühan Cem' Alıntı:
Aynen bende. İverson dışında isyan eden yoktu. Oglivy var işte biraz hadi yahu!! diyen. Rakipte de iş yok çok belli. Bize 4 periyotta 40 sayı atamaz rakip. Bu yüzden Adile Naşit'i seyrediyorum :)

Bu arada Beşiktaş taraftarına helal olsun. Ben pazra günü kadın takımımızın maçına gelmeyen seyirciyi eleştirmiştim ama daha fazlaydık.
Abi 2 dakikadir izliyorum maci 5 hücumda 5 top kaybi yapti Asvel ben böyle kötü bir takim görmedim hepsi birbirinden sacma sapan hatalar basit top kayiplari. Heralde bize karsi oynasalardi gercekten 40 sayi atamazlardi :)

Şu da var tabi. Maç biletleri 20 TL ama sen Iverson, Guti, Quaresma geldi diye sesini kesersen böyle tepene binerler işte.

Bu Chatman'a bizim Taylor'dan iyi diyenler vardi. neremle güleyim onlara bilmiyorum. adam TO makinesi resmen. yaptigi yanlis tercihleri, kötü sutlari saymiyorum. Taylor bunun yaninda Steve Nash gibi duruyor.

Fatih biraz fazla iddiali yazmissin komik duruma düsmeden bence birazini sil bari :)

Not: Ayrica Chatman bugün sakat sakat oynuyormus spiker dedi.

Fatih Hısım' Alıntı:
Bu Chatman'a bizim Taylor'dan iyi diyenler vardi. neremle güleyim onlara bilmiyorum. adam TO makinesi resmen. yaptigi yanlis tercihleri, kötü sutlari saymiyorum. Taylor bunun yaninda Steve Nash gibi duruyor.
:shock: :shock: :shock: Fatih ciddi olamazsın ...

ben Chatman'i yillardir izliyorum. Okadar züper olsa Besiktas'ta 3. yilina girmez coktan bir EL takimina gitmisti. Isteyen istedigini söylesin. Bana göre tipik sürekli tercih hatasi yapan, sutu vasatin altinda olan bir amerikali PG.

Olaya bakin, Birtanesi girse Cajasol maci kazanacati.

40 - KIRKSAY, TARIQ:Missed Lay Up (2)
40 - KIRKSAY, TARIQ:Off Rebound (2)
40 - SASTRE, JOAN:Missed Lay Up (1)
40 - SASTRE, JOAN:Off Rebound (2)
40 - BULLOCK, LOUIS:Missed Two Pointer (1)
40 - SASTRE, JOAN:Off Rebound (1)
40 - KIRKSAY, TARIQ:Missed Three Pointer (5)
40 - KATELYNAS, MINDAUGAS:Off Rebound (1)
40 - SASTRE, JOAN:Missed Three Pointer (1)
40 - IVANOV, KALOYAN:Def Rebound (2)
40 - KATELYNAS, MINDAUGAS:Block (1)

Iverson az, yanına Kobe ve Howard'ı da izlemeyi hak ediyor Beşiktaş taraftarı! Bu Büyük Taraftara Şampiyonluk Yakışır!

Ekleme: Ben yazınca sesleri yükseldi bir anda :?

O nasil bir asist öyle Chatman valla igne deliginden gecirdi.

Chatman iyi oyuncudur. Euroleague tabii bir yere kadarda o bakış açısı doğru bakış açısı değil. İstanbul gibi bir şehirdesin. Geç de osla iyi para alıyorsun ne yapacan misal Union Olimpija da oynayıp? İverson da sonuçta bu takımda. Onun içnide iyi osla Euroleague takımına giderdi denemz sanırım.

Ha Taylor ile Chatman'ı bende kıyaslarım hangisi bizde olsun diye o ayrı. Çünkü Chatman'ın topu elind eçok tuttuğuna katılıyorum. Ama şu an maçın son dakikalarını seyrediyorsanız görürsünüz Chatman'ı