2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Aslında Haluk ile iyi bir tecrübe oluşturabilirlerdi...

Hem avrupa'nın en saygın oyuyncularından, hem de İverson hamlesine bir cevap olur bir heyecan katardı...

M.ÖZYER'in kurduğu takıma gelse tamam anlarım sürekli başı boş şut atmasını ama Oktay koç'un takımında öyle işler olmaz hepimiz çok iyi biliyoruz bunu...

Büyük bir fırsatı kaçırdık...

Macvan şu an trt3 te yayınlanan maçta Beşiktaş'a karşı oynuyor bayağı hoşuma gitti eleman.

Bu arada maça dğeinmiişken BJK seyircisinin büyük kısmı sosyete sanırım. Salon full ama ses çıkmıyor salondan. Ki İversonda bugün Eurocup'ın sitesine taraftarı ve İstanbul'u övmüş. Ahhh ahh İverson bizde oalcaktı bak göreceklerdi o salonlar nasıl inliyor.

Ben macvan'ı zenci,kalın ama çok çok da uzun olmayan dudley tipi bir uzun olarak hayal etmiştim. Adam beyaz çıktı ama gerçekten iyi oyuncu bize gelse çok iyi işler yapardı. Bu arada İsmet Badem yine Macvan'ı da yanmış telaffuz ediyor.

Yalnız Tribün gerçekten felaket Murat Murathanoğllu bile az öncer dayanamadı dedi. Yanlış karar var tribünden tepki yok diye:) İşte Kutay'a geçen bunu anlatmak istemiştim. Tribünleri doldurabilirler davetiyelerle yıldızlarla ama GS tribünü gibi basketi bilen gerekli yerde itirazını yüksek perdeden yapan taraftar bulamazlar. Islık tezahurat olayımızda ayrı tabii

artık şu uzun transferi gelmeli.şu hollanda takımına bile baya hücum ribaundu verdik.birini gönderelim artık.

Karşıyaka maçı amış Furkan Aldemir 13 sayı 14 ribaund, Birkan B. 19 sayı transfer yapacaksan ver bonservislerini al bu oyuncuları efes yada fener almadan :)

luksa andric yerine luka zoric alsak yine bu durumda olurmuyduk acaba.. adam eurochallenge da oynuyo gelmezmiki acaba

Tugay EREN' Alıntı:
tayloru yollarsak
pg:tutku-evren
sg:shipp-melih-caner
sf:shumpert-haluk-caner
pf:andric-rancik
c:yabancı pivot-ermal
çok kötü bir rotasyon olmaz gibi duruyor.
bence guard pozisyonunu tutku ve evrenle idare edebiliriz.
2 numarada shipp,melih,göksenin götürür
3 numarada shumpert ve caner yeterlidir.haluk dinlendirici rolünde olur.
4-5 numaralardada sorun olmaz ve ribaunt sıkıntısı çekmeyiz yeni transferle.
bu şekilde olabilir.şunu 2-3 hafta önce yazmıştım.ama oktay hoca en iyisini bilir.

Açıkcası trabzon maçında iyi olmasına rağmen ben Melih'i pek tutmuyorum. Mücadelesi sönük kalıyor. O oyuna girdiğinde takıma negatif enerji geliyor savunma direncimiz bile düşüyor gibi hissediyorum. Bu yüzden Melih'i saymadan Turgay'ın dediklerine katılıyorum.

Schumpert'i 4 numarada oynattığımız her gün Schumpert ve bizim için zarardır.

artık koçta bizim gibi Taylor dan bir cacık olmayacağını anladı galiba. Taylor gidecek bir pivot gelecek 1 numarada ise evren-tutku devam edecek.

Beşiktaş-Hemofarm maçını salonda izledim M.Macvan inanılmaz bir oyuncu, Beşiktaş'ı tek başına yıktı.
Ribaund alıyor, savunma yapıyor, pozisyon bilgisi çok iyi, pas alışverişi güzel ve en önemlisi sırtı dönük oyunu var.
Bizim ilacımız o bence.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Beşiktaş-Hemofarm maçını salonda izledim M.Macvan inanılmaz bir oyuncu, Beşiktaş'ı tek başına yıktı.
Ribaund alıyor, savunma yapıyor, pozisyon bilgisi çok iyi, pas alışverişi güzel ve en önemlisi sırtı dönük oyunu var.
Bizim ilacımız o bence.
Abi iyi bayramlar.

Şubede transferle ilgili net bir haber olmasada dedikodu, söylenti vs. varmı(veya senin kulağına gelen)?

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Bizim ilacımız o bence.
Macvan muhteşemdi 17 sayı 15 ribaunt,bunun yanında dışardan 3.lük atışlarıyla tek başına aldı maçı.Eyüp abi macvan'ı bu saatten sonra almak gibi bir olay mümkünmü'dür?

Arkadaşlar, transfer düşünülüyordu, özellikle sezon başı Oktay hocamızın bir lafı vardı, son hakkımızı sezon içinde bir eksiğimizi gidermek için kullanacağız diye.

M.Macvan'a talip olduğumuzu bilmiyorum, ama parayı verirsek Macvan gelir bence.

Transfer yapılıp yapılmayacağı belli bile değilken, hedef isimleri yüksek tutmamalı bence. Sonra gelen kişiyi kabullenmekte zorluk çekiyoruz.

Sıradan takımlarla bile karşılaşırken ribauntlarda ezildikçe şeytana uyup Fatih Solak´ı bile kabullenesim geliyor, o hale geldim yani.

Dipnot: Yanlış anlaşılmasın kimseyi sanık sandalyesine oturtmuyorum, Macvan ismi Beşiktaş-Hemofarm maçının ardından kendiliğinden çıktı.

Macvan ismini 3 aydır konuşuyoruz,Beşiktaş maçının ardından olmasa gerek...Biz birşeyleri istiyorsak bu oyuncuyu bir şekilde almalıyız...İş paraya bakıyor,hem kulübünü,hemde oyuncuyu tatmin edebilecek bir öneri ile karşılarına çıkarsak geleceğini düşünüyorum...Yabancı işini nasıl hallediriz bilmiyorum ama bir kaçtane yolu var bunun,daha öncede defalarca konuşmuştuk...

Macvan'ı elimizi çabuk tutup almalıyız yoksa fb de alabilir vidmar olayından sonra.
Bence Macvan müthiş bir oyuncu.
eğer gelirse bu adam, ermal-rançik-andriç-Macvan ile baya güçlü bir pota altı oluşturmuş olacağız. Varsın 1 numarada evren-tutku oynasın baya güçlü bir takım oluruz gibime geliyor.
artık roshestie ye güle güle demek zorundayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...