2010 Dünya Kupası

Benim takımım İtalya'dır.

2006 Dünya Kupası'nda şike olaylarından dolayı çok fazla yıpranmış şekilde geldiler turnuvaya fakat herkesi şaşırtarak şampiyon oldular. Tabi ben şaşırmadım ve turnuva başladığından beri tüm arkadaşlarıma şampiyonun İtalya olacağını iddia ettim.

Kısaca; defence,defence...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Benim takımım İtalya'dır.

2006 Dünya Kupası'nda şike olaylarından dolayı çok fazla yıpranmış şekilde geldiler turnuvaya fakat herkesi şaşırtarak şampiyon oldular. Tabi ben şaşırmadım ve turnuva başladığından beri tüm arkadaşlarıma şampiyonun İtalya olacağını iddia ettim.

Kısaca; defence,defence...

Bu kupada kim defence yapacak pekii :) Cannavaro,Nesta,Gattuso,Zambrotta,Ambrossini,Pirlo hepsi bitmiş okeye dönmek üzereler :) İtalya gruptan cıkarsa öpsün basına koysun..

Ah Tolga ah. 2006'da da benzer sözlerle karşılaşmış ama daima susarak İtalya'nın icraatlarını izlemiştim. Tabii benimle beraber herkes izlemişti. :)

Şampiyon adayım Brezilya'dır fakat tersi bir durumda elbetteki İtalya'dır.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Ah Tolga ah. 2006'da da benzer sözlerle karşılaşmış ama daima susarak İtalya'nın icraatlarını izlemiştim. Tabii benimle beraber herkes izlemişti. :)

Şampiyon adayım Brezilya'dır fakat tersi bir durumda elbetteki İtalya'dır.

O zaman 30'dular şimdi ise 34-35..Bu sefer papaz pilav yemez..Daimi favori Brezilya'dır her zaman burda hem fikiriz :)

Elbette Tolga. Brezilya futboldur, futbol Brezilya. :)

Yalnız anlamadığım bir olay var bu Arjantin Brezilya ile aynı eleme gruplarında olup defalarca karşılaşmasına rağmen neden hala futbol oynamayı öğrenememiştir, bunu çözemedim. :)

Tugay Milli Takım'da çeşitli sorunlar olmuş olabilir ama Güney Amerika'da asıl futbol Arjantin'de oynanır. Brezilyalılar gitsin plajda oynasınlar :)

Kulüpler bazında Arjantinliler süpürüyor zaten, Milli takımdaki şanssızlık da kırılacak az kaldı az.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Tugay Milli Takım'da çeşitli sorunlar olmuş olabilir ama Güney Amerika'da asıl futbol Arjantin'de oynanır. Brezilyalılar gitsin plajda oynasınlar :)

Kulüpler bazında Arjantinliler süpürüyor zaten, Milli takımdaki şanssızlık da kırılacak az kaldı az.

Milli takımdaki şanssızlık kırılır mı bilmiyorum ama kulüpler bazında karşılaştırma yaparsak Arjantin'de açık ara istikrarsızlık göze çarpıyor Kerem Abi. Apertura'da dökülen takımlar Clasura'da şov yapıyor, Apertura şampiyonu Clasura'da nal topluyor.

Ayrıca son zamanlarda Avrupa'da ün yapmış Brezilyalıların ülke takımlarına dönmeleri ile birlikte takımların kalitesi arttığı gibi ligin de kalitesi artacaktır. Buna eminim.

Tugay kesinlikle Arjantin liginde Brezilya ligine göre futbol çok daha kaliteli, çok daha hızlı çok daha güzeldir bana sorarsan. Brezilya ligi çok yavaşdır bayar adamı.

Dediğin de doğru takımlar çok istikrarsızdır River mesela Apertura da Şampiyon olup Clasura yı son sırada bitirebiliyor bunun nedeni de iyi oyuncuların anında büyük takımlara yüksek paralara transfer edilmesi mesela River Higuen bi parladı çat Real de Falcao bi parladı tak Porto da.

Arjantin'i her yönü ile tek geçerim ah bide şu angut Maradona olmasa.

dünya kupasında gruplar belli oldu..

A Grubu: Güney Afrika, Meksika, Uruguay, Fransa
B Grubu: Arjantin, Nijerya, Güney Kore, Yunanistan
C Grubu: İngiltere, Amerika, Cezayir, Slovenya
D Grubu: Almanya, Avustralya, Sırbistan, Gana
E Grubu: Hollanda, Danimarka, Japonya, Kamerun
F Grubu: İtalya, Paraguay, Yeni Zelanda, Slovakya
G Grubu: Brezilya, Kuzey Kore, Fil Dişi, Portekiz
H Grubu: İspanya, İsviçre, Honduras, Şili

özellikle G grubundaki maçların çok keyifli olacağını düşünüyorum. Zira fildişi sahili hiç hafif lokma değil

eskiden ölüm grupları olurdu ama bu turnuvada yok gibi.kuzey koreye de acıdım valla...
Sanırım buyukler elenmesin erkenden diye böyle bir kura sistemi yaptılar.
2002deki gibi arjantin,ingiltere,nijerya,isveç grubu oluşmadı

Arjantin için moral bulup sonra ilerleme fırsatı doğru. Maradona aklını başına toplarsa tabi.

G grubu en cekişmeli grup olacak..Fildişi ve Portekiz macı grupların en zevkli macı olacaktır 2.ciyi belirleme acısından..2 yıldızımızın aynı gruba düşmeside cok güzel :)

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
G grubu gerçekten zevkli olacak,ben fildişi sahillerini gruptan çıkma konusunda daha şanslı görüyorum.

evet bende fildişi sahilini yakın görüyorum ve destekliyorum. ben brezilyayı da yenebileceklerine inanıyorum. artık daha tecrübeliler. 2006 da tecrübesizlerdi de..

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":2btr8wrn]G grubu gerçekten zevkli olacak,ben fildişi sahillerini gruptan çıkma konusunda daha şanslı görüyorum.

evet bende fildişi sahilini yakın görüyorum ve destekliyorum. ben brezilyayı da yenebileceklerine inanıyorum. artık daha tecrübeliler. 2006 da tecrübesizlerdi de..[/quote:2btr8wrn]

Portekiz bu turnuvaya zorlukla geldi ve bu çektiği zorluğu gruplardan direk evine dönerek geçiştirmez.

Kanaatimce Brezilya ile beraber çıkarlar...

İtalta'da pek ballı maşallah.. :) En zor grupta G grubu.. Fildişi Sahilleri'ni de Portekiz'i de çok seviyorum.. Brezilya malum zaten.. Ne yapsam karar veremedim en iyisi hayırlısı olsun :)

fildişinin kadro gerçekten iyi ama portekizde artık bir kupa geleneği var en büyük artıları bu. Adamlar kazanamasa bile gideceği yere kadar gidiyor.
Brezilyaya zaten yorum yok ordan bakıyorum burdan bakıyorum eksik göremiyorum. Belki Dunga kimi oynatsam acaba diye düşünürken geniş alternatiflerden dolayı tırlatabilir. Tek yol bu yoksa yarı final garanti gibi top 16da çok sağlam bir grup 2.si gelmezse.