Madem basketbolda bu başlık açılmış,futbol bölümünün başı kel mi
Sezona cok üzün süre önce havlu attık bilindiği gibi,başkanlık seçimide kapıda,hoca belli olacak ,yerli ve yabancı oyuncu transferleri muhakkak olacaktır,Piyasadaki Türk oyuncu isimleri 3 aşağı 5 yukarı belli zaten(Hamit,Mevlüt,Selçuk,Gökhan İnler v.s)
Herkes burada diğer liglerde beğendiği,Galatasaray forması altında izlemek istediği futbolcuları,yabancı futbolcuları bilhassa dile getirsin derim ben.
Bende nacizane olarak beğendiğim,parçalı altında görmek istediğim oyuncuları yazmak istedim.
1- Galatasaray taraftarının gönlünü almak ve sükse yapmak için alınması gereken oyuncular(gelmeleri mali açıdan zor olduklarını biliyorum)
Didier Drogba (Chelsea)
Samuel Etoo (İnter)
Kaka (Real Madrid)
Van der Vaart(Tottenham)
Radamel Falcao(Porto)
Hulk(Porto)
2-Maliyetleri biraz daha bize göre olup,üstteki isimlere kıyasla alınmaları daha kolay olacak oyuncular;
Luisao(Benfica)
David Pizarro (Roma)
Theo Janssen(Twente)
Alezander Frei (Basel)
Kennedy Bakırcıoğlu(Racing Santander)
Emana(Real Betis)
3-Sırf büyük takımlara satıp,para kazanma amacıyla alınması gereken oyuncular;
Gervinho(Lille)
Moussa Sow(Lille)
Hourau(PSG)
Lukaku(Anderlecht)
Papis Cisse(Freiburg)
Benden şimdilik bu kadar,aklıma geldikçe eklemeler yaparım,buyrun herkes fikirlerini,beğendiği oyuncuları paylaşsın.......
Sezona cok üzün süre önce havlu attık bilindiği gibi,başkanlık seçimide kapıda,hoca belli olacak ,yerli ve yabancı oyuncu transferleri muhakkak olacaktır,Piyasadaki Türk oyuncu isimleri 3 aşağı 5 yukarı belli zaten(Hamit,Mevlüt,Selçuk,Gökhan İnler v.s)
Herkes burada diğer liglerde beğendiği,Galatasaray forması altında izlemek istediği futbolcuları,yabancı futbolcuları bilhassa dile getirsin derim ben.
Bende nacizane olarak beğendiğim,parçalı altında görmek istediğim oyuncuları yazmak istedim.
1- Galatasaray taraftarının gönlünü almak ve sükse yapmak için alınması gereken oyuncular(gelmeleri mali açıdan zor olduklarını biliyorum)
Didier Drogba (Chelsea)
Samuel Etoo (İnter)
Kaka (Real Madrid)
Van der Vaart(Tottenham)
Radamel Falcao(Porto)
Hulk(Porto)
2-Maliyetleri biraz daha bize göre olup,üstteki isimlere kıyasla alınmaları daha kolay olacak oyuncular;
Luisao(Benfica)
David Pizarro (Roma)
Theo Janssen(Twente)
Alezander Frei (Basel)
Kennedy Bakırcıoğlu(Racing Santander)
Emana(Real Betis)
3-Sırf büyük takımlara satıp,para kazanma amacıyla alınması gereken oyuncular;
Gervinho(Lille)
Moussa Sow(Lille)
Hourau(PSG)
Lukaku(Anderlecht)
Papis Cisse(Freiburg)
Benden şimdilik bu kadar,aklıma geldikçe eklemeler yaparım,buyrun herkes fikirlerini,beğendiği oyuncuları paylaşsın.......