2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur gecmiste yani siz hatirlamazsiniz belki karsilikli cok gelen giden oldu. Cem (Suhan)
da hatirlar. Ben bu kadar fanatik gozle bakmiyorum. Cunku cocugun bize karsi en ufacik
seyi yoktu.

Kaleci Volkan olsa ona bende karsi cikarim. Nedir bu kadar karsi cikalacak tek sorun Fener de oynamis olmasi mi.
O zaman ben sana birsey soyleyeyim. Bu adam o ara bize geliyordu. Fener her zaman ki gibi cok daha fazlasini verip
aldi. O meshur parti vs olayi zaten tum gazete ve basin kendisinden ozur diledi. Butun bunlarin uydurma haber oldugunu
belirttiler. Tomas'i bu taraftarin ne cok sevdigini soylememe gerek bile yok sanirim.

O cok sevilen Baros neler yapiyor ama o gorunmuyor. Ayrimciliga hayir.

Demem o ki bu adam bir Akyel ya da Selcuk Yula degil.

Kazim konusunu kapatip artik seneye takima kimleri isteriz onlari konusalim.

Kazım güzel çocuk , iyi de futbolcu gelecek yıl da şu takımda kalması gereken en başta adamlardan biri.. yerli olarak bu ligin en iyi sağ açığı gerisi hikaye..

Kazım'a bence de haksızlık yapılıyor..İyi ya da kötü,öyle ya da böyle bir şekilde beklenen katkıyı şu ana kadar verdi..-Ki bu tür futbolcuları,oyuncunun suyuna gidebilen bir hocaya emanet ederseniz daha da ekstra verim alırsınız..

Bu formayı diğerleri gibi öylesine, vakit geçirmek için terletmeyen bir futbolcudur Kazım.
Bunu bu yıl başardı. Seneye daha da iyi olacaktır. Kadıköyde´de gol atmasını bekliyoruz :)

Antipatimi destekleyecek şeyler yazabilirdim ama Nilay ablanın söylediği gibi konuyu saptırmamak en doğrusu.Bu son mesajım.Umarım gram katkısına ihtiyaç duymadan güzel bir sezon yaşarız.

Bana göre mevcut kadrodan;

1-) Gökhan Zan - Aydın Yılmaz - Barış Özbek - Arda Turan - Mustafa Sarp - Ayhan Akman - Hakan Balta - Serkan Kurtuluş - Bogdan Stancu - Emre Çolak - Servet Çetin - Ufuk Ceylan - Rufay KESİNLİKLE GİTMELİDİR.

2-) Lucas Neill - Emiliano Insua - Juan Pablo Pino - Juan Emmanuel Culio - Harry Kewell GİTSE DE OLUR KALSA DA...

3-) Aykut Erçetin - Çağlar Birinci - Milan Baros - Lorik Cana - Yekta Kurtuluş - Sabri Sarıoğlu - Kazım Kazım KESİNLİKLE KALMALIDIR.

Emre Çolak gitsin lafını anlayamam. Emre Çolak Ümit Milli takımında on numarayı giyen bir oyuncudur. Sadece sırtında ki numara 10 değildir. O takımın beynidir. Biraz fiziğini geliştirdiği takdirde bu takım da rahat rahat oynar. Ayrıca Servet gitsin Arda gitsin Hakan Balta gitsin o gitsin bu gitsin laflarını da anlamıyorum. Hadi bunlar gitti yerine hangi yerlileri alacaksın ? Anadolu'da var mı böyle yerliler benim bildiğim kadarıyla yok. Almanya'da da hepsini tek tek alıyorlar misal Ömer Toprak, Tunay Torun, İlkay Gündoğan. Mehmet Ekici zaten Bayern'in topçusu almak çok zor.

Anıl, Emre Çolak teknik anlamda çok iyi olabilir buna lafım yok ancak Denizli Belediyespor maçında Emre nasılsa hala aynı.Fizik anlamında gram gelişme yok.Bildiğin çocuk daha.Şu halimde omuz omuza mücadele girsem yıkarım Emre'yi.Türkiye liginde oynayacaksan fiziğin iyi olmalı bu bir gerçek.Emre şu haliyle oynayamaz.1 sene oldu çıkalı hala kendini geliştirmiyor.Demekki arkadaş çalışmayı fazla sevmiyor.Kafa yapısı olarak tuttuğum bir oyuncu değil.Artık Galatasaray'da kimse yattığı yerden para kazanmasın.Çalışmayan adamlar defolsun gitsin.

Servet, Balta konusunda; bu damlar net bir şekilde takımı sattılar.Daha ne yapsınlar?16 yenilgimizden en az 10'unda Balta başroldeydi.Unutmayalım.

Serkan Kurtuluş,Aydın,Ufuk,Barış,Ayhan,Sarp,Zapata,Kewell kesinlikle gitmeli.İnsua nın satın alma opsiyonu kullanılmamalı.Emre Çolak tanda pek birşey olacağını sanmıyorum.Kiraya verilebilir ama satılabilirde.Mehmet Batdal Konya ya kiralık gitmişti.Bence Galatasaray ın oyuncusu değil.Hakan Balta ve Servet in gönderileceğini hiç sanmıyorum.İkiside kalır.Aykut un 1 senelik daha sözleşmesi var.Yedek kaleci olarak kalmalı.Sözleşmesi bitiyor ve bütük ihtimal gönderirler ama G.Zan yedek stoper olarak kadroda tutulabilir.Cana konusunda kararsızım.Stancu-Pino ikilisinden biri +2 için kalmalı.Arda Avrupa ya gitmek isterse önü açılmalı.Kalsa bizim açımızdan çok iyi olur tabii.Çağlar,Yekta,Baros,Sabri,Kazım,Culio ise kesin kalması gereken oyuncular.

Alınacak oyunculara gelirsek kaleci mecburen yabancı olacak.Fark yaratacak bir kaleci olmalı.Bunun için benim adayım Sebestien Frey.Fiorentina da geçirdiği sakatlık sonrası yerine oynayan Boruc kaleyi devraldı.Yedek kalıyor.Alınması hiç zor değil.Sağbek te Sabri yi yedekleyecek,onu zorlayacak bir adama ihtiyacımız var.(Bkz.Orhan Şam)Stoperde Servet in kaldığını varsayarsak ona göre onu tamamlayacak hızlı,topu ileriye taşıyabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.G.Antep teki Danny bu tanıma uyuyor.H.Balta ve zan da onların yedeği olurlar.Solbekte aslında Çağlar as olabilirdi ama defans oyuncusuna göre çok sakatlanıyor.Bir sakatlandımıda 1 aydan önce dönmüyor.Kayseriden Hasan Ali yi alırsak orada 10 sene rahat ederiz.Ön liberoya Selçuk İnan ikna edilmeli.Büyük takımlar arasında ona en çok ihtiyacı olan takım biziz.+ artık efsane olan Kallström gelse Selçuk la harika ikikli olurlar.Fatih Terim Antrenör olursa sağ kanatta Kazım ın yeri garantidir.Fener de forma şansı bulamıyorken onu milli takımda oynatıyordu.O dönemde Fatih Terim in yüzünü kara çıkarmamıştı.Çok iyi bir performans sergilemişti.Yinede Bursa dan Volkan alınsa fena olmaz.İkisi arasındaki forma rekabetinde kazanan Galatasaray olur.Solda Arda kalırsa Arda ama giderse üst düzey bir yabancı alınmalı.Denizlide kiralık oynayan S.Eyilik ede ara ara şans verilmeli.Forvette ise bana kalırsa biri türk biri yabancı 2 forvet lazım takıma.Bugün gazetelerde sık sık yer aldı Johan Elmander.Kaliteli bir oyuncu.Türkiye liginde iş yapar.Birde sonradanda girse direk etki edebilecek bir adam lazım.Buda M.Pektemek olabilir.
Frey-O.Şam-Danny-Hasan Ali-Selçuk-Kallström-V.Şen-Elmander-Pektemek
9 transfer.Birkaçının bonservisi elinde.Kurulması zor bir kadro değil.

önümüzdeki yıl için bu takımın en çok ihtiyacı olan takımdaki yerli oyuncu kalitemizin düşük olması idi,yani ilk yapılması gereken yerli oyuncu takviyesidir am bakıyorsun;

Nuri,Real madrid ile anlaştı,Hamit'te Real madrid ile anlaşmak üzereymiş,Mehmet ekiciyi W.Bremen kapmak üzere,Tunay Torun Hertha berlin ile anlaştı,İlkay'ıda Dortmund kaldı

bize yine BAM'lı ,baltalı günler....

Ali Dürüst ve Ünal Aysalın açıklamalarından anlaşılan transferde genç yıldız adayı yerine tecrübeli yıldızlar düşünülüyor..İnşallah bu strateji işe yarar seneye...

Bu sene fazla takip edemedim ama aklımda ki TSL'nde oynayan yerlileri yazayım.

Defans:Serdar Aziz , Serdar Kesimal

Orta Saha:Yiğit İncedemir , Özgür Çek

Forvet : Mustafa Pektemek , İskender Alın (Özellikle istiyorum)

Ali Dürüst ve Ünal Aysalın açıklamalarından anlaşılan transferde genç yıldız adayı yerine tecrübeli yıldızlar düşünülüyor..İnşallah bu strateji işe yarar seneye...

İşte benim garibime gidende bu. Bu camia zamanında 14 sene üst üste şampiyonluk göremedi ama yinede o günlerden Süper kupayı aldığımız günlere yine uzun vadeli planlarla toparlanmamısmıydık?

Tamam hadi diyelim şampiyon olduk seneye, ondan sonraki sene şampiyonlar ligine gittik. Bugun ki yeterli kadromuz (Ali Dürüst'e göre), tecrubeli yıldızlarla beraber aynı performansı 2-3 sene üst üste nasıl gösterecek, olası bir başarısızlıkta bunun hesabını kim verecek biri bunu acıklayabilirmi ?

Ben şahsen hayal kırklığına uğradım zihniyet de pek bir değişme göremiyorum, kafalar yine aynı sanki.

Hayırlısı neyse o olsun.

---------------------------G.Ochoa----------------------------------------

Sabri------------Servet----------------Ersan Gülüm------------------J.A.Riise

Gervinho--------L.Cana--------------------A.Pirlo--------------------Arda Turan

----------------M.Baros-----------------D.Drogba--------------------------

Riise ve Gervinho dışında oluşturulayamayacak bir kadro değil.Parayı çok sever Afrikalılar Drogba'yı bas getir.Gervinho'da ikna edilir.Bonservisi büyük sorun gibi duruyor.Pirlo artık pek şans bulamıyor.Fatih Terim-İtalya-Milan 3lüsünden bir şeyler çıkabilir.Ochoa ne yalan söyliyim izlemedim :D Gelsin izlemiş oluruz.Hepsi ihtimal dışı olsa da buna benzer bir kadro sadece lig maratonunda işimizi görecektir.Zaten kadro 7 yabancı ona da bir çözüm şart :)

Culio,Stancu ve Pino takımda tutulabilir.Neill ve Kewell ne kadar istesekte yolcu gibiler.Gameiro,Selçuk,Hamit,Volkan Şen,Sercan,M.Pektemek,Orhan Şam gibi isimlerde kesinlikle düşünülmeli.

Culio,Stancu,

Saolsunlar benim vizyonumu okadar küçülttüler ki büyük düşünemiyorum.Ama yeter ki şuan ki 11 den bir adamı senede kadroda görmeyeyim..Mağlubiyeti galatasaray için sıradanlaştırmış Teknik direktör provake eden ruhsuz ruhsuz sahada gezen adam seneye takımda kalmasın da ne olursa olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...