Onur gecmiste yani siz hatirlamazsiniz belki karsilikli cok gelen giden oldu. Cem (Suhan)
da hatirlar. Ben bu kadar fanatik gozle bakmiyorum. Cunku cocugun bize karsi en ufacik
seyi yoktu.
Kaleci Volkan olsa ona bende karsi cikarim. Nedir bu kadar karsi cikalacak tek sorun Fener de oynamis olmasi mi.
O zaman ben sana birsey soyleyeyim. Bu adam o ara bize geliyordu. Fener her zaman ki gibi cok daha fazlasini verip
aldi. O meshur parti vs olayi zaten tum gazete ve basin kendisinden ozur diledi. Butun bunlarin uydurma haber oldugunu
belirttiler. Tomas'i bu taraftarin ne cok sevdigini soylememe gerek bile yok sanirim.
O cok sevilen Baros neler yapiyor ama o gorunmuyor. Ayrimciliga hayir.
Demem o ki bu adam bir Akyel ya da Selcuk Yula degil.
Kazim konusunu kapatip artik seneye takima kimleri isteriz onlari konusalim.
da hatirlar. Ben bu kadar fanatik gozle bakmiyorum. Cunku cocugun bize karsi en ufacik
seyi yoktu.
Kaleci Volkan olsa ona bende karsi cikarim. Nedir bu kadar karsi cikalacak tek sorun Fener de oynamis olmasi mi.
O zaman ben sana birsey soyleyeyim. Bu adam o ara bize geliyordu. Fener her zaman ki gibi cok daha fazlasini verip
aldi. O meshur parti vs olayi zaten tum gazete ve basin kendisinden ozur diledi. Butun bunlarin uydurma haber oldugunu
belirttiler. Tomas'i bu taraftarin ne cok sevdigini soylememe gerek bile yok sanirim.
O cok sevilen Baros neler yapiyor ama o gorunmuyor. Ayrimciliga hayir.
Demem o ki bu adam bir Akyel ya da Selcuk Yula degil.
Kazim konusunu kapatip artik seneye takima kimleri isteriz onlari konusalim.