Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri
Bu kadar gelişmeden sonra Sercan artık bizde denebilir.Bursa elden çıkarcak kesin olarak,24 saat kaldı transfer sezonunun kapanmasına bir şekilde anlaşılır.Üstelik Bursa,Tagoe'yi de almışken bence garanti artık.Gignac falan ismi geçiyor Marsilya kesin olarak kiralıcak adamı.Biz alırsak ilk yılında Baros katkısı verecektir.Ben sessizliğe gömülüp 24 saat için Gignac'ı beklicem.Vucinic ve Milito ile beraber en sevdiğim forvet oyuncusu.Umarım yarın bombalar patlar
eğer sercan da alınacaksa baros da gönderilmediğine göre forvet transferi gereksiz
yabancı hakkımızın 3ünüde forvette kullanmak fazla lüks olur
bende kesinlikle iyi bir orta saha alınmalı
bu arada muntari den de ses çıkmıyor
ben son dakika golü bekliyorum yönetimden
Bence de.
Çünkü Johan Elmander tarzı bir oyuncu varken, Luca Toni gibi bir oyuncaya gerek yok.
34 yaşında ve bu yaştan sonra verimli olamaz.
Son yıllarda doğru dürüst oynamamış, doğru dürüst de gol atmamış.
Hadi iyimser olalım, biraz verimli oldu.
Az parayla oynamayı da kabul etmez bu tarz oyuncular.
En iyisi bulaşmamak.
Zaten Fenerbahçe de devrede imiş.
Zaten gelirse 1 yıl için gelmiş olacak Toni farklı bir oyuncudur. İlerde top tutar top indirir ,rakibi çok yıpratır bitiriciliğide iyidir ama denildiği gibi yaşı ve yaşından kaynaklanabilecek performansı soru işareti yalnız buna rağmen geçen sezon 33 maça çıktığı bunların 23'üne ilk 11 başladığı ve 9 gol attığınıda eklemek lazım.
Benim tek endişem doldur boşaltın bize musallat olması onun dışında tek sezon için Toni'nin çok yararlı olabileceğini düşünüyorum şahsen.
Toni alınabilecek çok iyi bir alternatiftir bana göre. Tam bu ligin adamıdır. Hızının olmaması filan umrumda değil. Zaten sana karşı bu ligde hiçbir takım hücum yapamayacak oyun stili olarak. Yani öyle defansın arkasına toplar - rakip sahada geniş boşluklar filan Galatasaray'da göremeyeceğimiz şeyler bu sene.
Pivot santrafor olsa bile çok iyi de bi vuruş yeteneği vardır Toni'nin. Elmander'in hayalleri neyse Toni'nin gerçekleri odur. Başka da bi ortak noktaları bana göre yoktur.
Yapılan bütün transferler yerinde.Sercan'ın da gelmesiyle bence 4-4-2 için ideal bir takım olduk ama forvete bir takviye daha şart.Adı geçenlerden Gignac olağan üstü bir futbolcu çok başarılı olur ama gelme şansı az gibi.Benim düşüncem El Hamdaoui gibi bir futbolcu varken piyasada Toni'ye yönelmek saçma olur Gignac gelmiyorsa Ajax'ta kadro dışı bırakılmış El Hamdaoui'yi alalım.
Ntv spor'a göre Sercan 3 milyon+musa karşılığında 5 yıllık sözleşme imzanacakmış.1 sene önce 10 milyona yakın para istenen Sercan'ı 3 milyona almak gerçekten güzel olmuş.
Şeref abi sözlükte Galatasaray yönetimi başlığına ''surprizleri sever, mutlu sonlara inanir.'' yazmış.Aklıma Keita ve Drogba geldi.Drogba imkansıza yakın olsa da Keita beklentisine soktu bu mesaj.Hea bu arada Podolski artık ne kadar gerekli bilmiyorum ama görüşmelere başlandığı duyurulmuş sonuca varılamadığına dair bir mesajda yayınlanmamıştı klup tarafından.
Riera,sercan transferleri ve yabancı forvet ısrarı 4-4-2'ye döndüğümüzün resmidir. Heralde fatih hoca'da anladı sabri-melo-selçuk üçlüsüyle 4-3-3 oynanmayacağını bu yüzden ya ofansif orta saha yani 10 numara alınacak ve 4-4-1-1 sistemimiz olacak yada yabancı forvet alınacak ve 4-4-2'ye dönecek sistem. Bana kalırsa sercan transferinden sonra yaratıcı bir oyuncu almalıyız. Yada elmander'i orada kullanıp yabancı santrafor alabiliriz. Gignac gerçekten çok iyi olur. Ancak onu kiralabiyiliriz çünkü OM satmaya yanaşmıyor. Luca toni ise baros gibi gezgin bi forvetle iş görür yani toni indirecek baros atacak yada baros'un boşalttığı alanlarda bitiriciliğini konuşturacak. Ben hala yöntimden bir son dk sürprizi bekliyorum. Benim kaç gündür içimden ronaldinho geçiyot. Hazır 10 numara boşken Arshavin yada podolski olabilir. Aklımı kurcalayan problem ise kanatlarda alternatifsizlik. Kazım sakatlansa veya kart cezalısı olsa yerine oynayacak türk aydın olacak. Keşke sercan transferinde aydın ve serkan'ı verip parayı 2.5 civarına çekebilseydik.