2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay bakkaldan ekmek almiyoruzda bazi seyler sessiz yapilmasi gerekiyor. Bu yonetim ilk geldiginde ne dedi 15-20 gun icinde ilk kampa transferler bitecek diye hadi terslikler oldu bitmedi olabilir. Fakat resmi siteden kac tane transfer aciklandi sanki baska bir seyler var bu islerde birileri durmadan basina bu malzemeleri veriyor ve durmadan bu kulup zarar goruyor belki 3 e 5 e bitecek transferler daha bitme asamasina gelmeden aciklaninca elimizden kaciyor. Dunya alem bilir bi transfer medyaya yansidiginda fiyatinin articagini veya karsi tarafin nazinin articagini.
Daha ilk zamanlarda demistim bu sayfanin 31 agustos u bekleriz biz yine diye durum ayni tabiki sabir ediyoruz fakat bu islerde bu kadar amatorce yonetilmez

Şu KAP olayı hakikaten benim sinirimi bozmaya başladı. Reyes, Forlan ve Keita'dan sonra şimdi de Podolski.. Mümkünse her haltı bildirmesinler KAP'a da insanlar umutlanmasın hemen..

ya podolski falan hikaye alalım sol beke drenthe'yi volkan sen sercan ikilisini de aldıkmı tamamdır bu iş toplam bonservis bedeli bi arda kadardır en fazla...

Valla Culio'nun gittiğini, Yekta'nın da koltuğunun pek sağlam olmadığını hesaba katarsak bonservisi elinde bir Muntari hayır demem açıkçası. Yıllardır orta saha diye bi yerimizi yırtıyorduk, bu sene fevkalede bir orta saha rotasyonumuz olur gelirse.. Tabi umarım kendisini sol taraf için almıyoruzdur, yetersiz kalır solda diye düşünmekteyim..

Bonservısı olmadan alınan Muntarı ıs yapar onumuzde Afrıka kupası var Dunya Kupası var parladıgı anda olusu 5-6 Mılyon Euro dur. Sunderland de orta sahada sola yakın oynadı bu sezon ılerı dogru ataklarda baya ıyı ısler yaptı gollerı vardı. Taraftar da baya sevmıstı aslında Sunderland neden ıstemedı onu yada nıye oraya transfer olmuyor benı dusundurmedı degıl. Yalnız bızım yınede Sol kanada dıkıne oynayan bır oyuncuya ıhtıyacımız var. Bu Rıera olabılır mantıklıdır.

Bıde forvet ıcın A. Gyan da onerılmıs 8 Mılyon Euro mus bonservısı Baros satılıp Gyan hamlesı olursa malı acıdan ıyı bır yatırım olabılır. Cunku Barosu bu yıldan sonra satmamız pek mumkun olmaya bılır fakat Gyan daha 25- 26 yasında oda ıllerısı ıcın ıyı bı hamle olabılır.

Ünal Aysal cumartesine kadar resmi bir hareket olması zor gözüküyor demiş. Tamamen salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır muhabbetine döndü iş..

Yemin ediyorum çıldırmamak elde değil,bu kadar acemi bu kadar amatör bir yönetim teknik kadro görmedim borsaya bildirilen transferler fos çıkıyor,Albayrak bey kendi kafasına göre basına transferler hakkında bilgi veriyor hoca bunlardan haberim yok yönetime kırgınım diyor,Başkan merak etmeyin kampa bütün futbolcular yetişecek derken birde Fatih hoca taraftar 2. bayramı yaşacak diye demeç verip hepsi boş çıkıyor bumudur yani ? Bu taraftarla bu kadar oynamayın artık 1 kişi çıksın doğruları söleyip kapatsın konuyu ne taraftar beklenti içine girer nede yönetim bu kadar aciz görülür!Vallahi transferde falan gözüm yok kimseyi almasınlar lakin şu demeçlerden gına geldi artık...

Albert Riera borsaya bildirilmiş
inşallah bu fiyasko olmaz
bende fena adam değil
asla podolski ile değişmem ama
çok iyi duran top kullanıyor ve fena ara pasları var
baros la iyi anlaşırsa çok can yakar

Belki hatırlayanlar vardır. Fenerbahçe Riera'yı çok istemişti de Liverpool almıştı. Merseyside ekibinde başarılı maçlar çıkartmış ama, Benitez ile arası bozulunca takımdan ayrılmıştı. Olympiaskos'ta gayet iyi oynadı. Teknik, dengeli ve biraz istikrarsız ama, genelde iştâhlı bir oyuncu. Albert Riera Galatasaray için yapılabilecek iyi transferlerden biri...

Porto'da yedek kalan Cristian Rodriguez'i çok beğenmişimdir. Hırslı, teknik, süratli, dikine oynayan bir Uruguaylı... Riera'dan sonra bu sezon transfer olmaz ama, Galatasaray forması altında izlemek isterdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...