2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni kondisyoner %90 Scott Piri olacak.
Şeref Aydın'ın 'gibi' sini çıkartıyım ben seneye Nezihi aramızda kesin olarak olmayacak!

Fatih Terim gelirse zaten direk olarak Eser Özaltındere de gelmiş olacak, o halde Nezihi'ye de gitmek kalacak. Terim'in gelmesine bunun için sevinebilirim. =)

Kale için Frey-Kameni-Corona
Defans için Ersan Gülüm-Serdar Kesimal-Eren Güngör-Hasan Ali Kaldırım-Gökhan Süzen
Orta alan için Selçuk-Hamit-Gökhan İnler-K.Asamoah-M.Ceylan-Kim Kallström
Yaratıcı oyuncu için Lamela( tek adayım)
Forvet için Drogba-İskender Alın-Elmander

Bunların içinde 3 oyuncu dışında çok yüksek fiyatlı biri bulunmuyor hemen hepsi alınabilir adamlar ayaklarım yere bassın istedim biraz.

Mustafa Pektemek,Selçuk İnan Türkiye'den alınabilecek en iyi adamlardır bence.Defans için Braga'nın defansındaki Paulao (sanırım) oda fena değil o tip bi adam lazım bize.

Drogba yiilik 8.5 m euro aliyor net. Hic ucuk degil canim 

Vay canina birde NET aliyor demek:D Mazhar bey ben hangi oyuncunun ne kadar aldigini inanin sizden cok daha iyi biliyorum heleki bu oyuncu İngiltere sınırlari icndeyse. Drogba'nin kontratinda yazan rakam o sizin dediginiz onun ustunden vergisi dusuruluyor ve orada eline en fazla gecen 4,5 milyon civari bir para. Bunun ustunden pazarlik edildigi sudece uçuk bir durum
yok ortada.

Doğan, Özgür Çek'ide listeye ekleyebilrisin bence.

Fb'li diye dememistim kardesim onu ama evet oyun olarak baktigimizda o listede olmasi gereken biri Özgür Çek.

Önce Temizlik;
Aykut Erçetin, Zapata, Serkan Kurtuluş, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz gönderilmeli.
Neill,İnsua,Kewell sözleşme yenilenmez.
Servet ve H.Balta + sözleşmesi bitecek olan Gökhan Zan'ı Fatih Terim göndermeyebilir.
Emre Çolak,Anıl Dilaver,Cem Sultan kiralanmalı.
Kesinlikle kalması gerekenler; Ufuk Ceylan, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Yekta Kurtuluş, Arda Turan, Colin Kazım, Milan Baros
6+2+2'nin 2+2'leri için Stancu,Pino,Culio Fatih Terim'in kararına göre tutulabilir.
Kaleyi kesinlikle yabancı ve kaliteli bir kaleciye teslim etmeliyiz ve geriye kalan 4 yabancı isminde iyi seçilmiş Terim,Aysal anlaşmalı önemli isimler olacağını düşünüyorum.Ama önemli olan piyasada bu kadar iyi Türk futbolcular varken alabildiğimiz kadarını mevki, as, yedek, geniş kadro uyumuna göre belirleyip kadroya katmak..

Kale : İgor Akinfeev(CSKA) Samir Handanoviç(Udinese), Sebastian Frey(Fiorentina) Karčemarskas(Antep)
Defans : Ersan Gülüm(Adana) Serdal Kesimal(Kayseri) Egemen Korkmaz(Serbest) İbrahim Öztürk(Bursa)
Bek : Orhan Şam(Gençlerbirliği) Özgür Çek(Ankaragücü) Gökhan Süzen(İBB) Hasan Ali Kaldırım(Kayseri)
Libero : Selçuk İnan(Serbest) Ceyhun Gülselam(Serbest) Sezer Öztürk(Eskişehir) Taner Yalçın(Köln) Murat Ceylan(Antep) Yiğit İncedemir(Manisa)
Kanatlar : Hamit Altıntop(Serbest) Volkan Şen(Bursa) Mehmet Ekici(B.Münih) Yiğit Gökoğlan(Manisa)
Forvet : Mevlüt Erdinç(PSG) Mustafa Pektemek(Gençlerbirliği) Sercan Yıldırım(Bursa) Cenk Tosun(Antep) Turgay Bahadır(Bursa) Necati Ateş(Antalya) Mehmet Akyüz(Tavşanlı Linyit)

necati hariç bu yazdıklarının hepsiyle aynı fikirdeyim....

defansa bragadan paulao ve benficadan luizao olabilir,en kritik nokta iki stoper bütün sampiyonluklar ordan geçiyor
stump falco
uche högh
bülent popescu
bu tarz sürekliliği olan hava toplarında etkili,sezgileri iyi olan ve fiziken kuvvetli bir ikili şart......
ankaragücünden kaan ve adanspordan eski oyuncumuz anılda listeye eklenebilir
yiğit gökoğlan ileriye dönük çok güzel bir yatırım olur,aydını yıllardır bekliyoruz ama bir baltaya sap olamadı...
baroş ne yazıkki devamlılığı olmayan bir futbolcu ayrıca yedekliğide kabullenemeyen biri,üzülerek satılması gerektiğini düşünüyorum.

Başkan neler diyorsun sen kalpten gideceğim valla :D

Ünal Aysal:Çok sürpriz bir kaleci haftaya açıklanabilir.Çok önemli bir isim çıkabilir karşınıza.

Ünal Aysal: Dünya çapında ses getirecek yıldız bizimde hocamızında kafasında bir iki tane var.

Ünal Aysal:İsmini şuanda açıklayamayacağım çok kaliteli oyuncularda var

Sağ açıkta Messi'yi düşünebiliriz :D Şaka bir yana şu Türk oyuncular mutlaka gündemimizde olmalı diye düşünüyorum:

İbrahim Öztürk
Hasan Ali Kaldırım
Serdar Kesimal
Ersan Gülüm
Selçuk İnan
Sezer Öztürk
Orhan Şam
Mustafa Pektemek
Ceyhun Gülselam

Rıdvan, gazetede olan isimlerden mi diye sorduğunda çok sürpriz bir isim olabilir dedi başkan dolayısı ile Frey'den ötesini kast etti bence.

Akinfeev,Stekelenburg,Given.Çok ötesine geçersek bunlardan ihtimali en fazla olan Neuer.Çıldırtmak istiyorsa Julio Cesar ve Buffon diye düşünüyorum.
Çok hızlı başladı başkan çoooooooook :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...