Ünal Aysal ve yönetim ne yapacaktı, ben onu anlamadım. Zaten gerekli açıklamaları yapmışız, imzamızı atmamış, sisteme karşı da çıkmışız. Üstüne resmi siteden hukuk dışıdır, bu sene uygulanamaz diye bir uzman görüşü yayınlamışız. Ve söylenenlere göre muhtemelen ''Play-Off'' konusunda itirazımızı da bunla ilgili yapacakmışız. Yani bunun dışında ne bekleniyor? Biraz Trabzon dışında şu an tüm takımlar ve TFF karşımızda. Gerekli mücadeleyi yapıyoruz, açıklamaları yeterli bulmuyorsak ne yapmalıyız. Şike Soruşturması konusunda yapılabilecek bir itiraz yok. Çünkü alınmış bir karar yok, bir erteleme daha var. Evet, örtbas etmeye çalıştıkları ortada ama an itibari ile hukuki olarak ne yapabiliriz ki, adamlar erteliyor. Tek yapabileceğimiz baskı gösterip, bu kararlarından vaz geçmelerini sağlamak, ''örtbas çalışmalarını'' sekteye uğratmak. Bunu da açıklamalar ile bence son derece iyi yapıyoruz. Play-Off konusunda da zaten gerekli tavır konuldu, öyle düz mantıkla da değil açıklamalar ile neden istenilmediği söylendi. Bunun yanında hukuki açıdan da bu sene uygulanamaz olduğu belirtildi, gerekli itirazların yapılacağı da söyleniyor.
Yapılanları ''hep rüzgar'' olarak görüyorsak ne beklediğimiz konusunda soru işaretlerim var. Hadi ligden çekiliyoruz mu desinler, ya da alın emanetleri, sopları TFF'yi basmaya gidiyoruz mu desinler? Ben gayet memnunum verilen tepkilerden. Dil olarak da doğrudur, üslup olarak da. Biz her ne kadar burdan laf söylesek de, bu adamlar Galatasaray'ı yönetiyor, öyle küfürlü, argolu konuşma yapacak, fevri hareketler yapacak halleri yok.