2011-2012 sezonu Play-off sistemi ile oynanacak

Ben de şunu merak ediyorum. Lig başladığında, MAA denen adam (?) arenaya bir maça gelebilir mi ? Oradaki uğultuyu da duymazdan gelebilir mi ?

Fenerbahçe+ şakşakçısı demirören+ yardakçısı MAA+ işbirlikçisi doğan medya grubu... sloganınız neydi.. siz size yetersiniz.. hepiniz böylesiniz.. birleşin utanmayın. iki çıplak bir hamama yakışır. aynen devam.

Abi şu 3 yıl yayın hakkının uzatılması gündeme geldiğinden beridir Fanatik ve Hürriye'in manşetlere bir dikiz at ve gül derim;)
Şu yayın hakkı muhabbeti uzasın iddia ediyorum en büyük destekçimiz Hürriyet ve Fanatik olacaktır:D
 
play-off sisteminde matematiksel bir hata var.. örneğin birinci 70 ikinci 65 puan alırsa play-off'a 2 puan farkla giriyorlar fakat birinci 71 ikinci 66 puan aldığında fark 3 oluyor.. MAA bana bunu açıklasın..
 
play-off sisteminde matematiksel bir hata var.. örneğin birinci 70 ikinci 65 puan alırsa play-off'a 2 puan farkla giriyorlar fakat birinci 71 ikinci 66 puan aldığında fark 3 oluyor.. MAA bana bunu açıklasın..
Dostum eğer federasyon değilde benim açıklamamı istersen ben seni aydınlatabilirim?
 
Senin örnekten gidelim; Ligi 1. bitiren takım 70 ikinci 65 puan aldılar play-off grubuna lider 35 puanla 2. takımsa 33 puanla gidiyor(65 bölü 2= 32,5 buçuklu puanlar üst rakama tamamlanıyor) eğerki play-off sonunda normal sezonu birinci bitiren takımla 2. sırada bitiren takım aynı puanla play-off u bitirdi Şampiyon normal sezonu birinci bitiren takım olacak. Yalnız burdaki espiri ligi normal sezonda birinci bitirdiği için şampiyon olduğu değil normal sezonu 2. sırada bitiren takımın play-off başlarken 32.5 olan puanının 33 e çıkarılırken federasyon tarafından verilern .5 puanın geri alınması ile ilgili. 2. örenekte ise aynı mantıkla yani play-off sezonunda iki takımda aynı puanları alırsa ligi 2.ci sırada bitiren takım şampiyon olacaktır.
Umarım aydınlanmışındır yeterince RENKTAŞIM...
 
İlk 4 haftanın programının belli olmasıyla bu sistemin ne kadar berbat bir şey olduğunu tekrar gördük. Haftanın her günü maç var. Salı günü biten haftanın ardından çarşamba günü başlayan yeni bir hafta. İlk 4 haftada Fenerbahçe'nin bütün maçlarının da hafta içi olması dikkatlerden kaçmadı. Hafta içi maçları her zaman sıkıntılı olur. Bu sistemin karşısında dik durmayı beceremeyenler, bu sistemden en çok zarar görecek kişilerdir.
 

Üst