2011-2012 Spor Toto Süper Ligi

Kayseri'nin aldığı Engin adlı oyuncuyu bi kenara yazın. Biraz araştırmıştım zaten hatta yanılmıyorsa araştırmadan önce buraya da bilen var mı bu çocuğu yazmıştım başka bi topice. 2 sene sonra 8 milyondan açarlar kapıyı İstanbul takımları geldiğinde.

iki sene sonra fenere 8milyona satarlar diyorsun yani istanbul takimlari derken :p

Gençlerbirliği'nde yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevine getirilen Giray Bulak ile yollar ayrıldı.

Alınan bilgiye göre, Giray Bulak ile yolların ayrılmasında, transfer konusunda yaşanan görüş ayrılıkları etkili oldu. Basın önünde yapılan imza törenin üzerinden henüz 1-2 hafta geçmesine karşın Bulak ve Gençlerbirliği yönetimi, taraflar arasındaki anlaşmayı karşılıklı feshetme yoluna gitti. Böylece, Süper Lig'de yeni sezon henüz başlamadan takımından ayrılan ilk teknik direktör, Giray Bulak oldu.

Başkent temsilcisi, Alman teknik adam Ralf Zumdick'in ardından Bulak ile 1 yıllık sözleşme yapmıştı.

transferleri zamaninda yaparsak çok iyi olacak, seneye bakalim nasil degisiklikler olacak.
avrupada yokuz artik hem turkiye hemde liderlik için ne gerekiyorsa yapilmali

Trabzon Barış'la 3 yıllık anlaşma imzalamış.. Toplam da 3 milyon euro.. Hem adamı alıyorlar, başlarına 3 yıllık bela.. Bir de para veriyorlar.. Bari bedava oynatsalardı.. Şaka gibi.. Adamlardan Selçuk'u aldık, Ceyhun'u da alacağız, onlar da Barış'ı alıyorlar..

Trabzon can kardeşimiz ol sen bizim.. 1. takımım Galatasaray, 2. takımım Orduspor, 3. takımım da Trabzon artık.. Mustafa Sarp'ı da alırlarsa 2 numara olabilirler..

Ceyhun Gülselam'ı gözümüzde büyütüyoruz yalnız.

Ceyhun, Mehmet Topal'ın yaptığı her şeyi yapar. Bu kadarda netim. Yeterki Emre Abi'nin dediği gibi kendini iyi değerlendirmeyi bilsin, kendini geliştirmek için çalışsın.

Ceyhun çok iyi transferdir bana göre de.15-20 ündür diyorum zaten keşke transfer edilse diye.Üstelik bonservisi de elinde.

Doğan ın dediği gibi Ceyhun,Topal ın yaptığı herşeyi yapar ve topu oyuna sokmada ondan daha iyidir.

Ceyhun'u aldıysak rotasyon açısından mükemmel bir transfer.Stoper,ön libero,orta saha oynayabilir.Ama kesinlikle stoper oynamamalı.Değerlendirilirse çok kıymetli bir parça ama değerlendirebilirsek.Aksi taktirde 2.Mustafa Sarp vakası yaşarız.Artık çeşitli bölgelerde oynamaktansa tek bir mevkiye yoğunlaşmalı.Futbolunu geliştirmesi için bir çok fırsat mevcut.Sertlik konusunda çok zaafı olduğunu düşünüyorum Ceyhun'un.Ön libero bölgesi için sertlik şart.Takımda da dünyadaki en iyilerin bir kaç level altı Cana var.Sertlik konusunda ondan,top kullanma konusunda da biraz Selçuktan bir şeyler kaptı mı ilerde ilk 11in değişilmezi olur.Fatih Terim faktörünü saymıyorum bile.Dediğim gibi Ceyhun çok kıymetli bir parça işlenirse müthiş bir oyuncu kazanırız aksi taktirde Mustafa Sarp vol2

Beşiktaş'ın Bebe transferinin iyi olduğunu düşünüyorum. Kulübede olsa ses çıkarmaz zaten, ayrıca Portekizli olması da alışabilmesi için avantaj

Bebe daha dün sokakta gezen bir garip adamdı, şimdi gelecek vaadeden genç yıldız olmuş..

Beşiktaş tüpçüden kurtulmadığı sürece -ki bu borçla zor kurtulur- başarıya aç kalacaktır. Herif yakında Portekiz Ampute Milli takımından adam alıp koyacak takıma, o derece yani..

Mehmet Yıldız için Mersin İdman Yurdu'nun devreye girdiği söyleniyor. Nobre - Yıldız ikilisi son yılların en antipatik ikililerinden biri olabilir.

Olcan'ı bizim takımda rotasyon oyuncusu olarak görmek istiyordum o da Trabzon'un radarına girmiş, hatta geç bile kalmışlar.

Bursaspor'un Robert Green ile anlaştığı dedikodusu var.

Bursasporun ayrıca Yakubu ile anlaştığı söyleniyor