2011-2012 Spor Toto Süper Ligi

Halil Altıntop, Bülent Uygun yönetiminde çalışmayacağı için; Sadri Şener'in karakterini ortaya koyduğu için sevindiğim bir transfer oldu..

Eskişehir'e gitse üzülürdüm açıkçası Bülent Uygun'un yanına gidecek diye.. Açıklamalarında da; ben imza atıcam diye söz vermedim Eskişehir'e, şehri gezmeye gittim falan demiş. Bakalım Eskişehir cephesi bu konuda ne cevap verecek.. Hayırlı olsun. Sadri Şener'den de bi etiklik açıklaması bekleriz :)

Bizle alakası olmayan bir transfer ancak bu kadar güzel olabilir. Hem Uygun 'un hali ortada, hem de Şener 'in etik durumu..

-Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Mersin İdman Yurdu, Kayserispor ile sezon sonunda yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Andre Moritz ile iki yıllık anlaşma sağladı.

-Ankaragücü'nün, takımda geçen sezon kiralık oynayan Slovak oyuncu Stanislav Sestak ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı bildirildi.

-Futbol Federasyonu kanalıyla alacağını tahsil ettiği için Bucaspor'un kara listeye aldığı Erkan Taşkıran, Karabükspor'a satıldı. Sarı lacivertli kulübün dört yıl önce Marmaris Belediyespor'dan transfer ettiği 26 yaşındaki Erkan için 500 bin TL bonservis bedelinin ödeneceği açıklandı.

Bucaspor'da çok ilginç olaylar dönüyor uzun zamandır.

Ayrıca Halil'in fazla abartıldığı konusunda çoğu kişi hemfikir sanırım.Umut'tan farksız..

2011-2012 sezonunun Anadoludan sürpriz yapacak takımı Gaziantepspor olur bence.İyi oyunculardan oluşan oturmuş bir kadroları var.Büyükler son 3 sezonda olduğu gibi sürpriz yerlerde olursa şampiyonluk potasında bile olabilirler.

2011-2012 sezonunun Anadoludan sürpriz yapacak takımı Gaziantepspor olur bence.İyi oyunculardan oluşan oturmuş bir kadroları var.Büyükler son 3 sezonda olduğu gibi sürpriz yerlerde olursa şampiyonluk potasında bile olabilirler.

Ben Gaziantep'in performansının sezon ortalarında düşüşe geçeceğini düşünüyorum sezonu erken açtıkları için. Eğer düşüşe geçmezlerse zirveyi zorlarlar. Tabi mevcut kadrodaki kilit isimlerden giden olmassa

- Gelecek sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Eskişehirspor, Senegalli oyuncu Diomansy Kamara ile anlaştı. Es-Es, golcü oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Eskişehir'de bulunan 31 yaşındaki oyuncu resmi sözleşmeye imza attı.

- Transfer çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, prensipte anlaştığı Brezilya asıllı Bulgar futbolcu Doka Madureira ile yarın İstanbul'da sözleşme imzalayacak. Langa Tesisleri'nde saat 11.00'de yapılacak imza töreninde, Doka, 3 artı 1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

- Transfer çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor, Boluspor'dan Erdem Özgenç'i kadrosuna kattı.

- Gaziantep, iç transferde savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş'un mukavelesini 2014-2015, kaleci Mahmut Bezgin'in de 2012-2013 yılına kadar uzattı.

trabzonspor yeni transferi mierzejewski için kulübüne 5.250.000 euro fesih bedeli ödemiş... bu kadar bir bedel ödediklerine göre baya beklentileri var bu oyuncuyu izleyen var mı ben hiç izlemedim bu fiaytı duyduktan sonra baya merak ettim açıkçası

2012 Avrupa Şampiyona'sından önce satmayı düşünmüyor deniyordu kendi kulübü.Verilen para çok yüksek ama beklentiler de bir o kadar yüksek.Kaliteli bir oyuncu olduğu söyleniyor ama bekleyip görmek en doğrusu.Ayrıca Polonyalı oyunculardan verim alıyorlar diye sürekli Polonya çıkarması yapmaları her ne olursa olsun iyi değil.

-Beşiktaş'ta Mert Nobre'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

-Trabzonspor, Karşıyaka'dan Aykut Aygün'ü resmen renklerine bağladı ve 5 yıllık sözleşme imzaladı.

-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, prensipte anlaştığı Brezilya asıllı Bulgar futbolcu Francisco Lima da Silva (Doka) ile 3 artı 1 yıllık sözleşme imzaladı.

-Jaja, Al Ahli ile resmi sözleşme imzaladı

Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda orta sahaya kaliteli bir oyuncu kazandırmak için çalışmalar sürüyor.

Yeşil-beyazlı yöneticilerin, yeni sezon için kadroda düşünülmeyen Ivan Ergiç'ten boşalan mevkiye, Chelsea'nın yıldız oyuncusu Frank Lampard'ı transfer edebilmek için bu oyuncunun menajeri ve İngiliz kulübüyle temasa geçti.

İngiliz kulübünün Bursasporlu yöneticilerin teklifine sıcak baktığı, 31 yaşındaki yıldız oyuncunun da ikna edilmesi için yoğun görüşmeler yapıldığı öğrenildi. A.A

Çok ilginç bir haber,Fanatik yapsa normal karşılarım da Anadolu Ajansının böyle bir haber yapması ilginç olmuş.Milyonda 1 ihtimal olsa bile bu transfer gerçekleşirse herhalde kulübün anahtarını filan teslim edecekler Lampard'a.

AA Fotogol'e bağlamış ya da Ertuğrul Sağlam kafayı yemiş. :)

Chelsea satar da Lampard Bursa'ya gelir mi Allah aşkına? :)

Miy Başkanı Ali Kahramanlı: '' Nobre seneye Mersin forması giyecek. ''

Nobre ile tekrar anlaşma sağlanmış, 2 yıllık sözleşmeyi imzalayacak bugün.