2011-2012 Spor Toto Süper Ligi

Lig hiç başlamasa, sadece hazırlık maçları yapsak ayda iki kez falan güzel olur.İğrençliklerle dolu ülke futbolunu izleme konusunda en ufak bir heyecanım dahi kalmadı.

Üstelik ismi basına yansımayan bir forvetlede kesin olarak anlaşışdığı konuşuluyor.Bu saatten sonra mümkün değil ki düşsünler.Eksi puan bile almaz bunlar.Tahminim El-Arabi pek basına yansımadı o olabilir.

Üstteki NTVSpor'un son dakika haberi alttaki NTVSpor muhabirini tweeti.Kendi takımlarıyla alakalı anlaşmadan son dakika geçmezler heralde.

İki kez takım bozdular ikinci kez takım yapıyorlar.İşin iç yüzünü bilmemiz mümkün olmasa da dengelerin bu denli kaygan olacağını sanmıyorum.

URL]

Yedekler: Ufuk-Semih-Çağlar-Sabri-Ayhan-Yekta-Aydın-Sercan-Elmander

Şuna benzer bir kadroyla mücadele edeceğimiz sezondur.Allah orta sahamızda oynayan Melo ve Selçuk'a sakatlık vermesin tek sorunumuz onlar olur :)

Fenerbahçe'de Henri Bienvenu diye biri ile anlaşmış.
Niang gitti o geldi.
Şimdi Semih'i birinci forvet olarak sürücekler, bu yeni gelen de onun yedeği olacaktır.
Fenerbahçe küçülme kararı almış..

Fenerbahçe,Ordu ve Manisa maçları için 100 bin bilet bastırıyormuş seyircisiz maçlar için.Neler yapacaklarını şaşırdılar resmen bizim başımıza gelse böyle bişey 81 milletten insan duyardı.:)

Fenerbahçe'nin anı bileti olayı çaresizlikten başka birşey değil gerçekten. Hazır taraftar da kenetlenmiş moddayken ne çarparsak kardır mantığı içine girdiler herhalde. Buna da baya bi talep olur diye düşünmekteyim..

4 maç oynanmış ve kimse birşey yazmamış.Ne kadar heyecan yarattığı ortada demek ki sezonun.Maçlara değinmek gerekirse;

Eskişehir 2-1 Beşiktaş : Guti oynarsa kesin kaybedicekti diye düşünüyordum,Guti oynamazsa şansı vardı.O şansı da kullanamadılar.Eskişehir net bir şekilde galibiyeti hak etti.Beşiktaş için durumlar çok kötü.40 lig maçı+kupa+Avrupa işleri gerçekten zor.Neyse ki play off denen bir saçmalık var.Puan farkı yarıya düşecek play offlar öncesi.

Samsun 3-2 Gençlerbirliği : Ara ara baktım.Samsun'un kazancağını düşünüyordum.Ancak ilk yarıdaki 3-0 lık skor şaşırttı.Her takıma bir zenci forvet kampanyasından yararlanmış Samsun.Zenke bile ilk 11'de yoktu sakat falan mıydı bilmiyorum ama Samsun'un hücum hattı izlenesi.Haftaya bizle oynayacaklar.Bizim maçla değerlendirmeyin :D

Manisa 1-1 Trabzon : Manisa bir devreden fazla 10 kişi oynadı ama 1 puan almayı kesinlikle hak etti.

Ankaragücü 1-2 Mersin : Skor sürpriz olmadı.

Umarım Ankaragücü ve Gençlerbirliği bu sezon düşerler.

Gençlerbirliği 5. haftada teknik direktör değişitirir. Samsunspor´u çok iyi buldum ben de. Bu sene çok takımın canını yakacağa benziyor. Haftaya ne olacak göreceğiz bakalım.

4 maç oynanmış ve kimse birşey yazmamış.Ne kadar heyecan yarattığı ortada demek ki sezonun.Maçlara değinmek gerekirse;

Eskişehir 2-1 Beşiktaş : Guti oynarsa kesin kaybedicekti diye düşünüyordum,Guti oynamazsa şansı vardı.O şansı da kullanamadılar.Eskişehir net bir şekilde galibiyeti hak etti.Beşiktaş için durumlar çok kötü.40 lig maçı+kupa+Avrupa işleri gerçekten zor.Neyse ki play off denen bir saçmalık var.Puan farkı yarıya düşecek play offlar öncesi.

Samsun 3-2 Gençlerbirliği : Ara ara baktım.Samsun'un kazancağını düşünüyordum.Ancak ilk yarıdaki 3-0 lık skor şaşırttı.Her takıma bir zenci forvet kampanyasından yararlanmış Samsun.Zenke bile ilk 11'de yoktu sakat falan mıydı bilmiyorum ama Samsun'un hücum hattı izlenesi.Haftaya bizle oynayacaklar.Bizim maçla değerlendirmeyin :D

Manisa 1-1 Trabzon : Manisa bir devreden fazla 10 kişi oynadı ama 1 puan almayı kesinlikle hak etti.

Ankaragücü 1-2 Mersin : Skor sürpriz olmadı.

Umarım Ankaragücü ve Gençlerbirliği bu sezon düşerler.
Alparslan, hadi Gençlerbirliği ni anladıkta Ankaragücün den ne istedin? Renklerden dolayı mı?