Bana kalsa şu anda transfer konuşulacak zaman değil ama...
Kerem Gönlüm'ün bir senelik daha kontratı varmış bu arada kendi açıklamasında belirtmiş malesef.
Doğru ama Efes'in paraya ihtiyacı yok istebilecekleri bonservisin bir üst sınırı yok ise (var mıdır benim bilgim yok) Kerem'i onlar satmak istemedikten sonra alma şansımız yok.Bir üst sınır var mı ?
ntvspor.net teki haberde galatasarayda oynamak isterim veya basketbolugu galatasarayda birakacagim gibi birsey yazmiyor hangisi dogru ?
Piyasada kadromuza katmaya müsait çok güzel yerli isimler var. Ancak o isimlerin tümünü kadromuza katarsak da bu sefer yabancılar için kadroda yer kalmıyor. Kaliteli yerliler tek başlarına yurt dışında başarı için yeterli olamayabilirler. O dengeyi çok iyi yakalamalıyız. Orada da görev Oktay Hoca ve yönetime düşüyor.
Örneğin Rancik ve Johnson'ın takımdan ayrılacaklarını varsayarsak Kerem Tunçeri, Barış Ermiş, Seibutis, Kerem Gönlüm, Furkan Aldemir, İlkan Karaman hamlelerini yapmamız durumunda kağıt üzerinde bunlara artı olarak bir yabancı oyuncuya ihtiyacımız kalmıyor. Bu da üç yabancıyla yola çıkmak anlamına geliyor ne kadar kadromuza kaliteli yerliler katmış olsak da. Diğer yandan bu oyunculardan herhangi birini bir rakibimize kaptırmak ise stratejik olarak ligde avantaj kaybetmek anlamına geliyor. Çok kritik bir transfer sezonu olacak bizim adımıza.
Biz canlı yayında kendi kulağımızla duydukk
Ersan İlyasova İŞİ ne oldu yattimi??
Ne olursa olsun iki Kerem gelmeli. Sinan dedikodulari var. bence gerek yok. Göksenin ve Evren ayni tip oyuncular zaten. Sinan da pek genc sayilmaz artik.
Tunceri/Tutku/Göksenin
Seibutis/Evren/Melih
Yabanci/Shumpert/Haluk
Gönlüm/(Yabanci)
Yabanci/Ermal/Ilkan
seklinde bir rotasyon var benim kafamda.
Ne olursa olsun iki Kerem gelmeli. Sinan dedikodulari var. bence gerek yok. Göksenin ve Evren ayni tip oyuncular zaten. Sinan da pek genc sayilmaz artik.
Tunceri/Tutku/Göksenin
Seibutis/Evren/Melih
Yabanci/Shumpert/Haluk
Gönlüm/(Yabanci)
Yabanci/Ermal/Ilkan
seklinde bir rotasyon var benim kafamda.
Yalnız ne İlkan 5 numara nede Shumpert 4 numara.