2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tunçeri & Gönlüm 2'si de takıma kazandırılmalı. Gönlüm'ün sözleşmesi devam ediyor, Efes bırakmayabilir ama Tunçeri'nin bitti sözleşmesi. Avrupa'nın sayılı guardlarından Kerem Tunçeri, alırsak -ki almalıyız- takım 1 kademe daha atlar.

Shipp ve Andric'le yolların ayrılacağını düşünen insanlar bence büyük yanılgı içerisindeler :)

Yabancılarda istikrar önemli ve bu bizim en büyük eksiğimiz. Bu konuya dikkat edeceklerini düşünüyorum.

Andric'den emin değilim (onu da kalma olasığı fazla zaten sözleşmesi var sanırım) ama Shipp kendi istemedikten sonra gitmez Mahmudi'nin en az kızdığı, fırçaladığı,sinirlendiği oyuncu diğer bir değişle (bana kalırsa) takımda en çok memnun olduğu oyuncu.

Bahsedilen isimler(Keremler, Sinan, Ersan :) ) Tutku dışında elimizdeki yerlilerden daha kaliteli isimler (en azından kağıt üzerinde) ve 3-4 yerli oyuncudan bahsediliyor, kaldı ki İlkan'da katılacak önümüzdeki yıl. Kadro su an bile 11-12 kişiyken nasıl olacak bu iş? Eger yerlileri buyuk olcude değiştirirsek, işin birikim tarafı nerde kalacak? Forman altında takımla birlikte yükselen, içselleşen oyuncu istekleri havada kalmayacak mı? Takviyeli Efes yaratmak ne kadar huzur verir, tatmin sağlar?

Kendi adıma şu anki kadroda İlkan dışında en fazla bir yerli oyuncu alırdım, hatta bu oyuncu K.Tunçeri olursa sezona 5 değil 4 yabancıyla başlardım. Jerry ve Rancik yerine iki yabancı alarak. 4 yabancılı bir takım, sakatlık vs. olmadıgını varsayıyorum, 5-6 yabancılı rotasyonlardan çok daha kolay takım olabiliyor ve hepsinden verim almak mumkun hale geliyor.

Keremler gelsin gerekirse 3 yabancıda olur :) ayrıca tamamen duygusal nedenlerden dolayı Kerem Gonlüm'u Tunçeri'den çok daha fazla istiyorum 34 yaşına geldi artık bu formayı giymeli.

Keremler ile birlikte yabancı seçimlerini de iyi yaparsak ligi rahatça domine edebiliriz.Oktay hocada Jose Mourinho gibi yıldız oyuncuları pek tercih etmez.Büyük potansiyeli olan yabancılara yöneliriz gibi geliyor.Eğer hedefler tavan yaptı ise 13-14 kişilik bir kadro oluşturulabilir.Gençlere çift lisans falan düşünülebilir.

Leon Radosevic
Bojan Bogdanovic vs vs

Ben de Kerem Tuçeri, Kerem Gönlüm ve özellikle de Sinan Güler'i bu forma altında görmeyi çok isterim. Haluk sanırım sezon sonunda bırakır basketbolu ve şampiyonlukla da taçlanır görkemli kariyeri.

Ersan için uğraşacağımıza tutup alalım Kerem'i. Röportajı şimdi izledim, inşallah inşallah keşke diyor Galatasaray transferi için.

Yabancılar da dahil en iyi 4 numaradır bence Türkiyede

kerem tunçerinin olduğu bir takımda andric çok büyük işler yapar kanaatindeyim fakat keremin gelebileceğine nedense pek umutlu bakamıyorum. andric pota altında çok etkili oynuyor fakat onu doğru yerde potaya yakın buluşturacak iyi bir oyuncu lazım tutku gibi. tunçeride bu özellik mevcut çok hızlı bir oyuncu, umarım gelir :)

Seneye Tutku, Ermal, Andric, Shipp, Göksenin, Caner, Shumpert (Mert olarak) iskelet kadromuz tamam. Buna Evren de dahil edilebilir.

Transfer olarak İlkan gelecek, Keremleri de almalıyız. 2 ve 3 Numaraya çok iyi yabancılar gelirse seneye bu seneden çok daha iddialı oluruz.

Seneye Tutku, Ermal, Andric, Shipp, Göksenin, Caner, Shumpert (Mert olarak) iskelet kadromuz tamam. Buna Evren de dahil edilebilir.

Transfer olarak İlkan gelecek, Keremleri de almalıyız. 2 ve 3 Numaraya çok iyi yabancılar gelirse seneye bu seneden çok daha iddialı oluruz.

Genel olarak katıldığım ve istediğim bir kadro olur yalnız gelecek 2 yabancıdan biri 2 diğeri 3 değil de 5 (yada 4-5) numara olursa daha iyi olur bence eğer seneye Euroleague'de mücadele edeceksek 5 tane saf pota altı oyuncusuna ihtiyacımız olacaktır.Preston euroleague seviyesinde 4 numara sırıtabiliyor İlkan'da henüz çok genç zaten.

Ben takım şampiyonluğa koşarken transfer konuşulmaması taraftarıyım, hepimiz tek vücut olup şampiyonluğa odaklanmalıyız diye düşünüyorum.

çok iyi bir numara ve çok iyi dört-beş oynayabilen yabancılar bile yetebilir. Türk takviyesi bizim seneye hangi hedefleri amaçladığımızı gösterek. Yabancı takviyesi ise Euroleague hedefimizi gösterecek.

2 Kerem,Sinan Güler, 2 ve 3 numarayada kaliteli birer isim almamız lazım + hem 4 hemde 5 numara oynayabilen kaliteli bi yabancıda gelirse karşı tarafın hegemonyasına bi son veririz...

Bu kadrodan Shumpert,Ermal,Tutku,Caner,Göksenin'i de kadroda tutmamız şart tabiki Haluğun devam etme durumu nedir bilmiyorum ama takıma yine bençten gelip çok büyük katkı sağlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...