2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 amerikalıyı dizelim de takım harlem gibi olsun..

Basketbolu bilen adam lazım bize,maalesef baskebolu Amerikalılar bulmuş olabilir ama gerçek anlamda oynayanlar Avrupalılar..Biz Nba de değil EL de oynayacağımıza göre de oyunu bilen Avrupalılar almalıyız..

Sadece bulamıyorsak 2 ve 5 numarala atletik Fransız ya da Amerikalı alabilirz..5 numaraya Javtokas vardı beyazlardan alabileceğimiz gitti,başka kim var bilmiyorum..
çok önyargılsın shumpert ve shipp de amerikalı ve harlem değiller. iyi avrupalı bulabiliyorsan tabii getir ama rancik vs kalitesinde adamlar sırf avrupalı diye getirilmesin ondan işe yarar bu kural

çok önyargılsın shumpert ve shipp de amerikalı ve harlem değiller. iyi avrupalı bulabiliyorsan tabii getir ama rancik vs kalitesinde adamlar sırf avrupalı diye getirilmesin ondan işe yarar bu kural

Önyargılı değilim örneklerini çok gördük..Bütün pozisyonlara basketbol bilen Amerikalı getirtmek çok zor..Şimdi tamam Jerry mesela çok katkıları oldu ama hangi maçtı,bu son maç mı hatırlamıyorum,çıkıp çok alakasız bir yerde bir dış şut attı(3 lük olabilir)..Sonra koç kenara aldı..Yani çok üstün özellikleri var Amerikalı oyuncuların ama onların ki daha çok fiziksel özellikler,mental değil..

Kısaların çoğu(hepsi demiyorum) maç düzeninden kopup,gereksiz atışlara gidebiliyor,uzunların bir çoğu da sırtı dönük oynayamıyor..Shumpert ve Shipp iki özel örnek işte,her zaman bulamazsın,bulsan da dediğim sorunlar meydana çıkar..
O yüzden daha önce de dediğim gibi bir tane kısa sağlam skorer,bir tane de yer kaplayan,yırtıcı,iri pota altı yeterli olur düşüncesindeyim..Diğer yabancı haklarımızı Avrupalı(ilk tercihim) ya da bulabilirsek Avustrulya veya Brezilya'dan falan getirtebiliriz..

Kimseyle tartışmak gibi bir niyetim yok ama Luksa gitsin diyenleri anlayamıyorum gerçekten. Ben bütün sezon başka bir adamı mı izledim sahada..

Tamam eksik yönleri var, ama yaşı daha 25 bu adamın. O eksikleri de zamanla kapatacaktır.
Shumpert'in da Türk statüsünde oynayacağını düşünürsek, bu takımdan gitmesi gereken en son yabancı Andric'tir.

Furkan Aldemir hakkında açıklamalar yapılmış bugün Karşıyaka Şube Sorumlusu.

Dedikleri:

"Furkan'ı geçen yılki teklifin altında bir rakama elden çıkarmayı kesinlikle düşünmüyoruz. İlkan Karaman, Melih Mahmutoğlu'nun maliyetlerini karşılayarak kiralama+ bir miktar para teklifi yapıldı G.Saray tarafından. Bu öneriye olumsuz yanıt verdik."

Bizim yaptigimiz teklif cok ucuk olmus. ben olsam Ilkan'i vermem. Sertac gitsin gidecekse. Furkan sonucta hazir bir oyuncu degil. cok eksik yönleri var. öyle pat diye önemli macta katki verecek düzeyde degil henüz.

Brandon Jennings gelmesin yahu, maçını izlememiş olsak heyecanlanırız da, bu adam taraftarı delirtir yanlış seçimleriyle, Jerry'yi ararız vallahi.

NBA'den Amerikalılara yöneleceğimize işinin ehli Avrupalılar çok daha mantıklı olur. Shipp-Andric'in yanına 1 Amerikalı, 2 Avrupalı transferi yapmak daha doğru.

Oyuncu önerileri başlığı vardı daha önceden. Bu yaz serbest kalacak olan, benim transferini istediğim ve yararlı olacağını düşündüğüm isimlerin listesini pozisyonlarına göre yaparsam;

Daniel Ewing - Ibrahim Jaaber - Vlado Ilievski - Nikos Zizis
Alan Anderson - Trajon Langdon - Keith Langford - Doron Perkins - Jamon Gordon - Sasa Ozbolt
Jonas Maciulis - Bostjan Nachbar - Dawid Hawkins - Pete Mickael - Stratos Perperoglou
James Gist - Randal Falker - Oleksiy Pecherov - Kevinn Pinkney
Mario Kasun - Fran Vazquez - Boni N'dong - Rob Archibald - Sasha Kaun

Yani NBA oyuncuların 2 milyon dolar para vereceğimize Fran Vazquez'e versek o parayı, şuradan takıma en uyacak 3 oyuncuyu seçsek çok daha faydalı olur gibime geliyor.

Transfer için takımın çekirdeği önemli ölçüde korunmalı. Sezon sonu Jerry Johnson a teşekkür edilmeli ve o mevkiye Lakoviç ayarında bir basketbolcu transfer edilmelidir. Ender Arslan ile anlaşıldığı söyleniyor zaten Yabancı-Tutku-Ender o mevkiyi götürebilir diye düşünüyorum.
Uzun transferi olarak kafamda canlandırdığım shaq gibi geleni gideni bam güm smaçlayan blok oranı yüksek bir amerikalı ya da avrupalı (schorsianits, ya da kambalanın en iyi dönemi gibi bir uzun) transfer edilebilir. O mevki de Luksa - Ermal ve bu transfer edilen uzun ile başarılı olunabilir.
Bu 2 mevkiye yapılan kaliteli yabancı transferleri dışında bir kaç yerli transferi yapılıp kadro derinliği artırılmalı.

Brandon Jennings gelmesin yahu, maçını izlememiş olsak heyecanlanırız da, bu adam taraftarı delirtir yanlış seçimleriyle, Jerry'yi ararız vallahi.

NBA'den Amerikalılara yöneleceğimize işinin ehli Avrupalılar çok daha mantıklı olur. Shipp-Andric'in yanına 1 Amerikalı, 2 Avrupalı transferi yapmak daha doğru.

Oyuncu önerileri başlığı vardı daha önceden. Bu yaz serbest kalacak olan, benim transferini istediğim ve yararlı olacağını düşündüğüm isimlerin listesini pozisyonlarına göre yaparsam;

Alan Anderson - Trajon Langdon - Keith Langford - Doron Perkins - Jamon Gordon - Sasa Ozbolt
Jonas Maciulis - Bostjan Nachbar - Dawid Hawkins - Pete Mickael - Stratos Perperoglou

Yani NBA oyuncuların 2 milyon dolar para vereceğimize Fran Vazquez'e versek o parayı, şuradan takıma en uyacak 3 oyuncuyu seçsek çok daha faydalı olur gibime geliyor.

Gazanfer Jennigs'in gelme gibi bir ihtimali yok abi. 16 sayı 5 asist yapan oyuncu isterse Bora Sancar olsun yine bırakmazlar onu. Lokavt durumunda da ben karşıyım zaten Nba'den gelecek oyunculara.

yani forumu anlamıyorum andriç yetersiz çünkü smaç yapmıyor ,furkan hazır değil ,ermal ribaunt almıyor, cemal yetersiz,ilkan ham,rancik iyi değil,shumpert bir alex değil..

ee kim oynayacak bu takımda.

Lokavt olursa sözleşmesinin son senesindeki oyuncular hariç Avrupa'ya oyuncu çıkışı olmayacak benim bildiğim, Jennigs'in sözleşmesi de Bucks'a bağlı, takım isterse yollamaz yani onu. Stern Avrupa'ya kesinlikle oyuncu gitmeyeceğini söylememiş miydi? sadece son senesindeki oyuncular 2012'de bitecek kontratlarını feshetme haklarına sahip olacak diye biliyorum ben. Onlar da Avrupa'da 1 sene oynayıp Nba'e 2012-2013 sezonunda geri dönecekler muhtemelen.

Langford ya da Gordon
Maciulis ya da Hawkins (2si de tam bizim sisteme uygun adamlar)
Gist
Kaun ya da Vazquez

şunlardan 3'ü gelse olmaz mı:)

Mozgov'u istiyorum arkadaş. Zaten serbest bırakacaklar gibi. Parası neyse verilsin pota altında her maç dominasyonu kuralım. Oktay hocanın Kambala'yı , Prkacin'i nası kullandığı ortada . Bu adam he daha sizelı hem daha uzun. Çok etkili olur , Shaq olur resmen hücumda.

Perperoğlu hariç hepsi müthiş oyuncu.Bencede Nba'den aşırı maliyetli 1 adam alınacağına Avrupadan 3 tane elit oyuncu almak daha mantıklı

Jennigs'i galiba ilk Eyüp abi duyurdu twitterdan..Ben ona da söyledim,bence o kadar iyi bir oyuncu değil..Gününde olursa tamam çok iyi şutlar sokuyo ama gününde olmadığı zaman da hala aynı atışları yapmaya devam ediyo..Deliciliği fena değil ama o konuda Jerry den bi üstünlüğü yok..

Takıma gelip kendi kendine atıp duran oyuncu istemiyorum ben..Shipp de gitsin diyorum,yeterli değil diyorum özellikle sokor ve asist anlamında ama öyle kendi çapında atıp duran oyuncu gelceğine Shipp kalsın,takıma ruh katsın mücadele etsin çok daha iyi o zaman..

Yazılan isimlerden Langford,Nachbar ve Maciulis bize uygun olanlar..İyi de olur alabilirsek..

Sağlık durumu nedir bilmiyorum ama eğer problemi yoksa Kasun'u da görmek isterim..Belki başkası talip olmazsa N'dong da olabilir..

Bu arada Fran Vazquez'i alabilceğimizi nası düşünüyosunuz anlamıyorum,hem İspanya milli takımının,hem Barcelona'nın çok önemli bir oyuncusu,bırakacaklarını düşünmüyorum..Onlar bıraksa başkası kapar bence..Ama alabilirsek çok çok büyük bir başarı ve çok iyi bir hamle olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...