SG için Gerald Fitch desem fazla tepki görürmüyüm ?
Ab vatandaşı oyuncu kontenjanının 1'e duşmesi sadece Avrupalı oyuncuların ucretlerini dusurur(genelde yuksekti, daha dogrusu abdlilere göre yuksekti) diye dusunuyorum. Ozellikle ab vatandaşlıga sahip abdliler fiyatlarını yuksek tutuyordu, bu biraz daha dengelenir boylece.
Seneye drafta girecekse almayacağız gibi duruyor Furkan'ı.
Seneye drafta girecekse almayacağız gibi duruyor Furkan'ı.
Bize benzer statü diğer liglerin bazılarında da var sanırım (mesela ACB ,A-1) sadece bizde böyle bir değişiklik olması kayda değer bir değişiklik yapmayabilir
Biz aynı Andricden mi basediyoruz???Lukşa her fener maçında bir çok blok yiyor üstelik kendinden 20cm kısa adamlardan. Bir kere vargücüyle potaya asılıp smaç vurduğunu basket faul aldığını takımı ateşlediğini görmedim. Takıma faydalı oldu şüphesiz ama bizi bir yerlere götürecek bir oyuncu değil benim gözümde...
Lukşa her fener maçında bir çok blok yiyor üstelik kendinden 20cm kısa adamlardan. Bir kere vargücüyle potaya asılıp smaç vurduğunu basket faul aldığını takımı ateşlediğini görmedim. Takıma faydalı oldu şüphesiz ama bizi bir yerlere götürecek bir oyuncu değil benim gözümde...
Lukşa her fener maçında bir çok blok yiyor üstelik kendinden 20cm kısa adamlardan. Bir kere vargücüyle potaya asılıp smaç vurduğunu basket faul aldığını takımı ateşlediğini görmedim. Takıma faydalı oldu şüphesiz ama bizi bir yerlere götürecek bir oyuncu değil benim gözümde...
Takıma faydalı oldu demişim ama ne kadar ileri götürür onu bilemem. Her fener maçında 190'lık adamlardan blok yemesi büyük bir eksiklik umarım bu yönünü geliştirir. Ömer Onan'dan blok yediği zaman benim tüm enerjim azalıyor sizi bilemem. Ben hakkını teslim etmişim ama böyle bir eksiği var. Bunun için engin bilgiye sahip olmaya gerek yok sanırım.