2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cemal yaşanan olaylarda son derece suçludur.Cezalıyken oynamanın suç olduğunu bilmiyor mu?Koçu rakip takımının oyuncusuna saldır dese saldıracak mı?Kendi aklı yok mu bu adamın?Sanki uzaktan kumandalı araba her komutu yerine getiriyor

Tribündergi'de Muratcan@TT deniyor burada da ismi geçtiği için yazayım dedim.

Kerem Gönlümün kontratında çıkış maddesi yoksa alınabilecek yerli oyuncu havuzu iyice daraldı (Zaza ve Ersan gibi oyuncuları bir kenera bırakırsak).

Yerli uzun olarak Furkan var onunda bonservis sorunu var kaldı ki alsak bile kısa vadede üst seviyede ne vereceği bence biraz muamma birşey verecek düzeye geldiğindede NBa'e gidecek zaten .

Cemal kendisini Rytas'a getiren koç takımın başından gidene kadar Yaklaşık 8 sayı 4.5 rebo ortalama ile oynuyordu Euoleague'de ve hala 24 yaşında ayrıca ayakları cüssesine göre çok hızlı bir oyuncu ve MAhmuti'nin savunma anlayışı açısından da avantajları var.

Ayrıca o olay sırasında staff'da (teknik yada idari) bulunup şu an hala biizmle olan isimler varsa Cemal'inde dönmesi son derece doğaldır yok Cemal o olay yüzünden gelmemeli ise o olay yaşandığında staff'de olan hiçkimse şuanda olmamalıdır.

realist bir insanım olusturulması gereken kadromuz
Pg Tutku ,Ender ve yabancı iyi bir guard
Sg Ship, Evren ve yabancı bir oyuncu
Sf Mert Shumpert ,Caner ve yabancı bir oyuncu
Pf Andric İlkan ve Kerem Gönlüm
C Ermal Furkan ve çok iyi bir yabancı
Arkadaslar gerçekci yaklastım bu kadroya Haluk ve Cemalde katilabilir.Ama benim bildigim galatasaray ligde oynatmacagı oyuncuya bosuna para vermez bu yuzden lig 6 tane kullanabilcegi yabanciyi kadrosunda tutar.(Euroleague 8 tane yabanciya kadar oynayabiliyosun ama 6 tanesi lig lisansi alıyor)
Sertaç ve Melih büyük ihtimal 2 lig takımlarına kiralancaklar Göksenin ise kalması muhtemel...

Eskiyi karıştırmaya gerek yokta Cemal smaç basmayı potaya vurmayı ve teke tek oynamayı yani velhasıl kısaca bir pivot olmanın özelliklerini kendinde bir nebzede olsa barındırabilmişse düşünülebilir..Yoksa Cemal boş kalacak ta turnikeyi bırakacak sayı bulacak bizde pohpohlicaz hadi aslanım gayret sen yıldız olcan vs..Geçti o devirler.(Bu sene neler yaptığından ne durumda olduğundan hiç bir fikrim yok tabi..)

Elimizde zaten yeterli sayıda yerli var.Çok iyi biri olmadığı takdirde yerli transferine fazla ihtiyaç yok(Kerem Gönlüm,Ersan gibi oyuncuları ayrı tutuyorum).Bize kaliteli yabancılar gerek şu an

Eskiyi karıştırmaya gerek yokta Cemal smaç basmayı potaya vurmayı ve teke tek oynamayı yani velhasıl kısaca bir pivot olmanın özelliklerini kendinde bir nebzede olsa barındırabilmişse düşünülebilir..Yoksa Cemal boş kalacak ta turnikeyi bırakacak sayı bulacak bizde pohpohlicaz hadi aslanım gayret sen yıldız olcan vs..Geçti o devirler.(Bu sene neler yaptığından ne durumda olduğundan hiç bir fikrim yok tabi..)

Hiç bir şey yaptığı yok zaten.3 sayı ortalamayla oynuyor Litvanya Liginde.Yüzde 30 civarı serbest atış atıyor.Eskidende berbat oyuncuydu hala berbat oyuncu değişen bir şey yok.Sıradan tbl pivotlarının çoğu Cemalden iyi

Cemal yaşanan olaylarda son derece suçludur.Cezalıyken oynamanın suç olduğunu bilmiyor mu?Koçu rakip takımının oyuncusuna saldır dese saldıracak mı?Kendi aklı yok mu bu adamın?Sanki uzaktan kumandalı araba her komutu yerine getiriyor

Allahım yine Cemal konusu. Sanırım Cemal basketbolu bırakana kadar sürecek bir tartışma defalarca yazdım bu konudaki düşüncelerimi her yazdığımda bir daha bu konuda yazmayacağım diyorum ama dayanamıyorum. Ne kadar dürüst, özgür iradeli-karar verme sürecinde baskıya maruz kalmayan-, ilkeli, ahlaklı, hata yapmayan, hataya tahammülü olmayan insanların yaşadığı bir ülkeymiş meğer benim Cinnet memleketim. Her şeyin hoş görülebildiği her hataya bir kılıf bulunabilen-sihirli sözcük "sehven"- bir memlekette Cemal'in maruz kaldığı bu tepkileri anlamakta çok zorlanıyorum çok. Madem ki bir hata yaptı - o hatada Tufandan sonra en az kabahati olan adamdır bence- tiz kellesi vurula. Solomon'lara Cappy Phone Dexter'lara bile bu kadar toleransın olduğu bir ortamda Cemal'e karşı bu tahammülsüzlük canımı sıkıyor. Kulüpteki bazı yöneticleri kurtarmak adına oyuncuların bu kadar kolay harcanabilir olması canımı sıkıyor aslında Cemal sadece bir sembol.

Allahım yine Cemal konusu. Sanırım Cemal basketbolu bırakana kadar sürecek bir tartışma defalarca yazdım bu konudaki düşüncelerimi her yazdığımda bir daha bu konuda yazmayacağım diyorum ama dayanamıyorum. Ne kadar dürüst, özgür iradeli-karar verme sürecinde baskıya maruz kalmayan-, ilkeli, ahlaklı, hata yapmayan, hataya tahammülü olmayan insanların yaşadığı bir ülkeymiş meğer benim Cinnet memleketim. Her şeyin hoş görülebildiği her hataya bir kılıf bulunabilen-sihirli sözcük "sehven"- bir memlekette Cemal'in maruz kaldığı bu tepkileri anlamakta çok zorlanıyorum çok. Madem ki bir hata yaptı - o hatada Tufandan sonra en az kabahati olan adamdır bence- tiz kellesi vurula. Solomon'lara Cappy Phone Dexter'lara bile bu kadar toleransın olduğu bir ortamda Cemal'e karşı bu tahammülsüzlük canımı sıkıyor. Kulüpteki bazı yöneticleri kurtarmak adına oyuncuların bu kadar kolay harcanabilir olması canımı sıkıyor aslında Cemal sadece bir sembol.

Afedilmeyecek hatalar vardır ve Cemal bunlardan birini işledi.

Hiç bir şey yaptığı yok zaten.3 sayı ortalamayla oynuyor Litvanya Liginde.Yüzde 30 civarı serbest atış atıyor.Eskidende berbat oyuncuydu hala berbat oyuncu değişen bir şey yok.Sıradan tbl pivotlarının çoğu Cemalden iyi

Cemal'den iyi olan pivotlara bir kaç örnek verirseniz Onur Bey, bende aydınlanayım. kimleri beğendinizi gerçekten çok merak ediyorum. Sizin standartlarınızın ne kadar yüksek olduğunu Luksa'nın IQ su hakkında yaptığınız talihsiz iddiadan az çok biliyorum ama.

Afedilmeyecek hatalar vardır ve Cemal bunlardan birini işledi.

Vay arkadaş, asalım bu Cemal'i o zaman, hatta etlerini lime lime edip, leş kargalarına yedirelim.

Cemal, hocasına karşı çıkamamıştır, hata yapmıştır, cezasınıda çekmiştir.

Mahmuti isterse, gelir tuttuğu takımın formasını aslan gibi giyer, bizde adam gibi alkışlarız.

Allah allah ya Suhan. İstememem suc mu. Ben sindiremiyorum o malum olayi. FBU'den siz istersiniz. Komsunun kumesinde ki tavuklara bayiliyoruz nasilsa. Ayrica su gelsin demek zorunda degil. İstemediklerimi de soylemek benim hakkim. Kimse de buna engel olamaz.

Ben istememenin suç olduğunu söylemedim ki. Her oyuncunun istemeyeni de olur. Mesela ben Shipp'i çok seviyorum. Takımdan gitse nedne gitti demem. ama birilerini sitemezken ayrıca istediğimde birileir var alternatif üretiyorum. seninde aklternatif üretmeni istiyorum. Sadece onu istemem bunu istemem buda ayakkabımı çalmıştı bu dondurma yalarken dilini çıakrdı sokakta GS'lıya yakışmaz modunda olmak dışında dondurmayı çok narin yiyen oyuncuları da söylemeni istiyorum. Ama senin hep istemezük modunda olduğunu görüyorum. Yoksa istemezsen isteme babamın oğlu değüil hiç biri. Kısacası pozitif anlamda transfer yorumlarını da bekliyoruz.

Suhan ben hic kadro kurmadim omrumde. Kafamda elbet birileri var. Ama bunlar yabanci. Yazmak istemiyorum kadro falan. Seninle tartismak inanilmaz canimi sIktI zira. Nedeni ise cok sevdigim birinin benim dusuncelerimi anlamamasi.

Vay arkadaş, asalım bu Cemal'i o zaman, hatta etlerini lime lime edip, leş kargalarına yedirelim.

Cemal, hocasına karşı çıkamamıştır, hata yapmıştır, cezasınıda çekmiştir.

Mahmuti isterse, gelir tuttuğu takımın formasını aslan gibi giyer, bizde adam gibi alkışlarız.

Asalım keselim olayı yok Selim..Bak sen sadece Gs taraftarı olarak olaya bakarsan,spora bakış açın bu olursa Cemal'i kabullenmen daha kolaydır..Ama sporu seven bi Galatasaraylı isen,koskoca kulübün adının lekelenmesinde çok az da olsa payın varsa bunu kabullenmen kolay olmaz..Yani öle ya da böyle,her ne kadar kişilerin yanlışları kurumlara mal edilmemeliyse de kulübümüz sahtekar damgası yemiştir..Bu kadar kolay değildir elbette,bir olayla bu damga vurulamaz ama,yarın öbür gün başka takımlara laf söylerken,sen önce dön de kendi geçmişine bak derler adama..

Cemal cezasını çekti doğru,ama gerçekten akıllandı mı bunu bilmiyoruz..Gelir gelmez bilemem,ben o yaşananlardan sonra gelmesini istemiyorum açıkçası,ama hata yapana komple arkamı dönmek de istemem..Eğer ki Cemal gelecekse bu bir risktir..Oyun olarak ayrı tartışılır,karakter olarak bahsediyorum..Gelirse,umarım gerçekten yaptıklarından pişman olmuştur ve umarım (her ne kadar insanların değişebileceğine pek inanmasam da) bir daha bu veya buna benzer bi skandal ile kulübümüze zarar vermez..

Bu sene EL de oynamak için bir takım kuracağız arkadaşlar. Duygusal saplantılarımızdan kurtulup reel düşünmek zorundayız. Bu takımdaki bir çok yerli oyuncu, onlardan iyi yerli olmadığı için bu takımda kalacaklar. Bİr çoğuda gidecek. Oktay hocanın sınırsız yabancı hakkı olsa bu takımda Tutku, Schumpert ve Shipp dışında hiç bir oyuncuyu tutacağını sanmıyorum. Ama öyle bir hakkı yok bu yüzden beklemediğimiz adamlar gidecek. Bazı gitmesini beklediklerimiz kalacak. Ama EL'de başarı istiyorsak Evren Caner'in üzerine çok kyoması gerekir. Tutku'nun istikrarlı bir formu olması gerekir. Ermal'in kalacağını sanmıyorum ben seneye mesela. İlkan -Furkan diyoruz baskıyı kaldırabilirler sanırım öyle düşünüyorum ama pota altında geniş rotasyon takıma katkı sağlar. Ender Arslan'ı sevmem ama alınırsa sevinirim. Çünkü piyasadaki 7-8 iyi Türk oyuncusu içindedir ve ben almazsam rakibimin benchini ısıtacaksa benim benchimi ısıtması daha iyidir. Taraftar şu ilkeki yaşam edebiyatını bırakacak. Evren seri boyunca kötü oynamış deniyor. Peki bakın bakalım hangi maçta acaba kritik anlarda sahada kim varmış? Oktay hoca caner varken Evren'e süre vermişse o zaman Oktay hocayı konuşmakta fayda var. Bİzim tribünden gördüğümüzü o görememiş üstelik bir değil tam 6 maç görememiş ve Evreni oynatmış Caner'in yerine. Bu arada geçen sene Caner ne iş yapıyordu ? Takımdan gönderilse gıkınız çıkarmıydı?

Suhan ben hic kadro kurmadim omrumde. Kafamda elbet birileri var. Ama bunlar yabanci. Yazmak istemiyorum kadro falan. Seninle tartismak inanilmaz canimi sIktI zira. Nedeni ise cok sevdigim birinin benim dusuncelerimi anlamamasi.

Nilay burada bir çok kişi var görüşlerini ouyorum. haklı haksız kendime göre doğru yanlış takip ediyorum. Ama bir de görüşelrini merak ettiklerim var. İşte o kişilerin olumsuz şeyler dışında geleceğe dönük fikirlerini de öğrenmek istiyorum. sende bu kişilerden birisin. İşte bu yüzden senin geniş açılımlı fikirlerini öğrenmek istemek hakkımsa:) Seninde bunu karşılamak görevin olmalı. Tamam Cemal gelmesin umurumda dğeil zaten. Ama EL için duygularımızdan arınmış oalrak nasıl bir takım kurmalıyızı burda kendi içimizde tartışmalıyız. İstiyorsan evrende gitsin Haluk da hatta Oktay Hoca da. Herkesin kendine ait görüşü vardır. Kuşkusuz Oktay hoca gitsin diyenler de vardır buradaki baskın düşünceden dolayı söylemiyordur. Herkes söylesin düşüncelerini geleceği konuşalım. cemal Evren muhabbetleri cansıkıcı bir hal aldı yoksa. Beni hiç biri bağlamıyor. Sahaya bakıyorum..

Sarper, Cemal bu hatada en az katkısı olan insandır, ayrıca suç ve ceza arasında adilane bir ilişki olmalı, yaptığı hatadan dolayı ömür boyu GS formasından men etmek çok ağır kaçar, suçlu duruma bu cezayı verenler düşer.

Eğer, forma olayında yaşananları, bir FB li gibi değerlendirirsek, şubeyi kapatıp gitmemiz gerekirdi, ama o dönem bazı çürük elmalar dışında GS taraftarı birlik olup salonlara gitmiştir ve şubemiz ayağa kalkmıştır.

Eleştiriyi yapalım, ama taraftar olduğumuzu ve mantıklı düşünmemiz gerektiğini unutmayalım.

Cemal, bu takımın 1. opsiyonu olmaz ve pekala rol oyuncusu olur, şutu yok, sırtı dönük oyunu zayıf ama sertlik katmak istediğinde, ribaundlarda ve Andric gibi hareketli oyunlarda katkı verir.

Saras'la oynadığında çok iyi bir Cemal izlemiştik, bence Tutku'da Cemal'i etkili hale getirecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...