Cemal yaşanan olaylarda son derece suçludur.Cezalıyken oynamanın suç olduğunu bilmiyor mu?Koçu rakip takımının oyuncusuna saldır dese saldıracak mı?Kendi aklı yok mu bu adamın?Sanki uzaktan kumandalı araba her komutu yerine getiriyor
Eskiyi karıştırmaya gerek yokta Cemal smaç basmayı potaya vurmayı ve teke tek oynamayı yani velhasıl kısaca bir pivot olmanın özelliklerini kendinde bir nebzede olsa barındırabilmişse düşünülebilir..Yoksa Cemal boş kalacak ta turnikeyi bırakacak sayı bulacak bizde pohpohlicaz hadi aslanım gayret sen yıldız olcan vs..Geçti o devirler.(Bu sene neler yaptığından ne durumda olduğundan hiç bir fikrim yok tabi..)
Rancik gönderilmiş..
Kaynak ?
Cemal yaşanan olaylarda son derece suçludur.Cezalıyken oynamanın suç olduğunu bilmiyor mu?Koçu rakip takımının oyuncusuna saldır dese saldıracak mı?Kendi aklı yok mu bu adamın?Sanki uzaktan kumandalı araba her komutu yerine getiriyor
Allahım yine Cemal konusu. Sanırım Cemal basketbolu bırakana kadar sürecek bir tartışma defalarca yazdım bu konudaki düşüncelerimi her yazdığımda bir daha bu konuda yazmayacağım diyorum ama dayanamıyorum. Ne kadar dürüst, özgür iradeli-karar verme sürecinde baskıya maruz kalmayan-, ilkeli, ahlaklı, hata yapmayan, hataya tahammülü olmayan insanların yaşadığı bir ülkeymiş meğer benim Cinnet memleketim. Her şeyin hoş görülebildiği her hataya bir kılıf bulunabilen-sihirli sözcük "sehven"- bir memlekette Cemal'in maruz kaldığı bu tepkileri anlamakta çok zorlanıyorum çok. Madem ki bir hata yaptı - o hatada Tufandan sonra en az kabahati olan adamdır bence- tiz kellesi vurula. Solomon'lara Cappy Phone Dexter'lara bile bu kadar toleransın olduğu bir ortamda Cemal'e karşı bu tahammülsüzlük canımı sıkıyor. Kulüpteki bazı yöneticleri kurtarmak adına oyuncuların bu kadar kolay harcanabilir olması canımı sıkıyor aslında Cemal sadece bir sembol.
Hiç bir şey yaptığı yok zaten.3 sayı ortalamayla oynuyor Litvanya Liginde.Yüzde 30 civarı serbest atış atıyor.Eskidende berbat oyuncuydu hala berbat oyuncu değişen bir şey yok.Sıradan tbl pivotlarının çoğu Cemalden iyi
Afedilmeyecek hatalar vardır ve Cemal bunlardan birini işledi.
Allah allah ya Suhan. İstememem suc mu. Ben sindiremiyorum o malum olayi. FBU'den siz istersiniz. Komsunun kumesinde ki tavuklara bayiliyoruz nasilsa. Ayrica su gelsin demek zorunda degil. İstemediklerimi de soylemek benim hakkim. Kimse de buna engel olamaz.
Vay arkadaş, asalım bu Cemal'i o zaman, hatta etlerini lime lime edip, leş kargalarına yedirelim.
Cemal, hocasına karşı çıkamamıştır, hata yapmıştır, cezasınıda çekmiştir.
Mahmuti isterse, gelir tuttuğu takımın formasını aslan gibi giyer, bizde adam gibi alkışlarız.
Suhan ben hic kadro kurmadim omrumde. Kafamda elbet birileri var. Ama bunlar yabanci. Yazmak istemiyorum kadro falan. Seninle tartismak inanilmaz canimi sIktI zira. Nedeni ise cok sevdigim birinin benim dusuncelerimi anlamamasi.