2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay Mahmuti faktörü sebebiyle Cevher'e çok iyi transferdir diyorum.

Ayrıca mevcut uzunlarımızdan iyi ribauntçıdır.

Edit: Cevher'mi vasıfsız bir oyuncu.

Transfer dönemleri zordur, çok kalpler kırılır, çok büyük beklentiler vardır.
Çok geriye değil sezon içi transfer konularından 5-10 sayfa okusanız demek istediğimi anlarsınız.
Ben Oktay Mahmudi'ye sonuna kadar güveniyorum ve sadece izlemeye geçiyorum.
Cemal'i mi alacak Cevher'i mi alacak X'i Y'i mi gönderecek o herşeyin en iyisini bilir diyorum ve çekiliyorum.
Sadece takımın bu seneki hedefinin ne olduğunu belirlenmesini bekliyorum.
Eğer hedef şampiyonluk olarak konulacaksa çok büyük oyuncularda gelir onlar geldikten sonra kimse de aaa bi Shipp vardı demez tıpkı geçen sene ki yabancılarımız gibi D-Wash-Jasaitis-Wilkonson ? bunlar şu anda takıma dönsün ister miydiniz ?

Ya da geçen senenin harika ismi Rancik kalsın diyen var mı ?

Bırakın abiler ablalar kırmayın birbirinizi ve sadece MAHMUDİ'Ye güvenin.

Ben açıkçası sadece yabancı seçimleri ile ilgili eleştiri yapabilirim gibi geliyor. Kendi açımdan söylüyorum bunu. Yerliler konusunda kim alınsa, ortalamanın üstünde alınacak her yerli Oktay Hoca'nın elinde zaten verim verecektir. Cevher'e de bu pencereden bakarım.

Ya o büyük bi sorun ablacım:D bazı yerlerde mahmudi bazı yerlerde mahmuti :D her ikisi de kabulumuz farkı soyad TEK YÜREK ! .)

Cevher'i isteyemenlere bir tek sözüm var :) Sezon başında en çok gelişine kızdığımız ve delirdiğimiz adam Haluk Yıldırım'dı deyip susuyorum :)

Vallahi bana ne kadar guvenirsin bilmem Burakcim ama 10 yildir her yerde onu takip eden biriyim. O zamandan beri Mahmuti diye biliyorum. Ayrica resmi sitemiz yanlis da yazmaz diye dusunuyorum. =)

Cevher uzak dursun bizden.9 metreden üçlük sallamak dışında yaptığı bişey yok.
Mental açıdan ve basketbol bilgisi açısından yeterli olmadığını son derecede istikrasız bir oyuncu olduğunu düşünsemde, yerli havuzunun bu kadar sınırlı olduğu -hatta artık neredeyse alınabilecek yerli oyuncunun kalmadığı- bir ortamda transferine olumlu bakıyorum açıkçası.
Üçlükten başka bi şey yapmıyor demek haksızlık olur bence. Çok iyi alçak post oyunları yaptığı, çok iyi savunma yaptığı maçlarını da izledim.
Hem alçak posttan hem de dışardan iyi oynayıp, hem de etkili savunma yaptığı maçları ise neredeyse hiç izlemedim. İstikrar ve devamlılık sorunu olduğunu düşündüren de bu.
Tüm bunlara rağmen rakibe eşleşme sorunu yaratabileceğini düşünüyorum. Gerek uzun kolları gerekse içeriden dışarıdan şutu olması nedeniyle.
Cevher'i eleştirirken BJK'nin oynadığı basketbol anlayışını da göz önünde bulundurmak gerektiğine inanıyorum ayrıca. Bu konuda benim için en çarpıcı örnek Tutku Açıktır, Telekom da iken yalandan bile savunma yapmayan adam şimdilerde Marko Tomas'ı savunabilir hale geldiyse...
Eğer Oktay Hoca istiyorsa ve transferi de gerçekleşirse BJK de izlediğimiz Cevher'den çok başka bir Cevher izleyebileceğimizi düşünüyorum.

Vallahi bana ne kadar guvenirsin bilmem Burakcim ama 10 yildir her yerde onu takip eden biriyim. O zamandan beri Mahmuti diye biliyorum. Ayrica resmi sitemiz yanlis da yazmaz diye dusunuyorum. =)

Kimliğinde mahmuti yazıyormuş fakat kendisi aslının mahmudi olduğunu söylemişti..Ermalin de kimliğinde kurtoğlu yazması ama kuqo'yu tercih etmesi,benimsemesi gibi bir durum sanırım

Cevher gelmesi demek İlkan'ın Furkan karşılığında Karşıyaka'ya kiralık gitmesi olarak yorumlanabilir bence. 4 numarada yerli yedek olarak Cevher kabul edilebilir bence. Ben Cevher'i sadece üçlük atan bir oyuncu olarak da görmüyorum. İstikrarı yakaladığı takdirde katkı verir. Ayrıca yerli piyasının geniş olmadığı düşünülürse sözleşmesi biten Cevher kötü bir transfer sayılmaz.

Yabancı-Furkan-Andric-Ermal-Cevher uzun rotasyonu gayet iyidir. Üstüne bi de Kerem Gönlüm gelirse muhteşem olur.

Cevher'in savunma sertliğini beğenmiyorum. ama eli ısındı mı ardarda nasıl şut kullandığını da bilen biriyim. Açıkcası istediğim bir oyuncu değil. Ama gelirse Oktay Hoca istemiş demektir. Sahaya çıkan her oyuncuma koşulsuz destek veriririm ben. Nilay yiğit'e de destek verdim, bu sene Şaziye'ye de vereceğim. Kabulleneceğim seveceğim anlamına gelmez ama veririm o desteği.

Konu yazıların sertliğne glemişken belirteyim. Burada kimse ile sorunum yok. Hemen hemen herkes ile tartıştım. tartışmalarımızın büyük kısmı da spor öznelindeydi. Ve orada da kaldı. Aynı fikirde olmak zorunda dğeiliz. Doğan Sağlam ile bile tartıştım ki nerdeyse çoğu yazısında "lan ben mi yazdım bu yazıyı acaba" diyen biriyim. Hİç biriniz için art niyet beslemiyorum. kırılmıyorumda yazılarınızdan. Zaten öyle bişi olsa ne başta Gazanfer ve Erdal ile hiç konuşmamam lazım :)) Sezon boyunca bir çok ekz tartıştık çünkü ikisi ile de;) Burda olan burda kalır. Tribünde hepimiz kardeşiz bunun böyle bilinmesi lazım. Hepimiz aynı şeyi düşünüyor olsak sabah 9 gibi birimiz uzun bir yazı yayınlardı bizlerde "+1905" yazardık ya da beğen şıkkını tıklardık biterdi. Kİmse burada konuşulan konulardan üsluplardan rahatsız olmasın. Ben şahsen rahatsız değilim. Sonuçta GS için düşünüyorsak gerisi önemli dğeil.

NOT: sık sık art niyetli ve/veya rakip taraftarı olup da GS'lıymış gibi yazanlar var onlar dediklerimin dışında.

Ben de Sühan Abi gibi düşünüyorum, bir gün söveriz ikinci gün döveriz, başarı gelince edilecek laf kalmaz, her şey oyuncuda ve takımda biter. Başarıda kimse ağzını açmaz ama tökezlediğiniz de kıldı, yündü, tüydü hepsi ortaya saçılır, o zaman başa dönülür.

Suhan tek bir soru. Nevriye gelse destek verecek misin.:D

Nİlay bazı extreme oyuncular vardır. Ömer Onan, Kaya Peker,Semih Erden, Mİrsad Türkcan Nevriye Yılmaz Emre Belözoğlu Serdar Kulbilge, Volkan, Ömer Çatkıç v.b. falan. Onlar gelirse durum ayrıdır. Gerisi ortadaki ufak gölün kirli sularıdır.

Size siyasetten anlatayım. O zamanlar görev gereği belediyeleri geziyordum. Bir ilçemizde Belediye başkanına sabah akşam konuşan küfür eden bir gazeteciyi belediye başkanının, belediyenin basın-halkla ilişkiler müdürü olarak işe aldığını öğrenmiştim. Gİttim başkana sordum. Başkan bana "Cem ben böyle adamları satın alır karşı tarafa havlatırım" demişti. O adam 20 sene belediye başkanlığı yaptı 4 dönem. Yani abzen bazı köpekleri alırsın karşı tarafa havlatırsın. Bunu özellikle basın için sık sık uygulamalı bu kulüp. Saha içinde ise, rakibime yararlı olmaması için gerekirse alacan benchte tribünde bekleteceksin. Misal maddi anlamda güçlü olsak Nevriye'yi yabancı bir takıma transfer ettirsek en azından bu da iyi bir transfer sayılmaz mı GS adına?

Ermal'i biliyordum. Balkan gocmenlerinde cok oldu benzer durumlar. Neyse ki bizde olmamis. Kizilok yerine Kizilod yazaydi.

Suhan ben cevabi aldim demek neymis konu GS olunca duygular dinleniyormus. :D

Bu oyuncular gelirse gene onlara hakaret etmem ki Nİlay. Maça gelmem olur biter. Ben ki koca sezon Ali Samiyen'de, Aslantepe'de Barış Özbek'e bile küfür etmemiş bir adamım :))

destek den kasıt nedir ? önce onu bi açıklığa kavuştursak..

mesela ben Şaziye den hoşlanmasam bile canı gönülden oynadığını görürsem alkışlayacağım .. bench arkasından hadi şaziye hadi şazo diyeceğim :) Şaziye için durumum bu ise Nevriye için hayde hayde derim .. en azından GS lı mış :) sadece ve sadece E. Belözoğlu nu ayrı tutuyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...