Fenerbahçe bizden kaçıncı oyuncuyu aldı sayamadım Elif,Gökçen,Derya,Montano,Leo belki unuttuğumda vardır baya oyuncu almışlar biz ise sürekli yap boz gibi takım kurup bozuyoruz.Gelişmeler hiç iç açıcı değil.
O sezon fena değildi ama yinede çok iyi değildi. Kozuch hiçbir zaman üst düzey çaprazlardan olmadı. Yamamay'da iyi görünmesinin sebebi çok iyi defans yapıyordu o takım. Top bir şekilde oyunda kalıyordu o da öyle ya da böyle sayı alıyordu ama yüzdesi yine çok iyi değildi. Seneye Brezilya'da olacakmış zaten.Kozuch Yamamay'da iken çok iyi performans sergiliyordu. Takımın en önemli hücum silahıydı. O dönemki kadroları çok iyiydi. Cev Cup, ŞL üçüncülüğü, İtalya ligi şampiyonluğu kazandılar. Azeryol'daki performansı aldatıcı olabilir. Azeryol iyi kadro, kötü takım idi. İyi bir takım kurabilirsek Kozuch'un ço faydalı olacağını düşünüyorum.
Arrighetti Azeri takımlarından birisi ile anlaştı, biz orta oyuncu olarak en son Filipova ile ilgileniyorduk ama ne oldu bilmiyorum.
Hala iyi takım kurma şansımız var ama biz iyi takım kurmak istiyor muyuz orasını bilemiyorum. PÇ olarak Hooker, smaçöre Hodge ve Rivera, ortaya da Bahar'ı alırsak gayet dengeli takım oluruz.
Gamze
Hooker
Hodge - Rivera
Bahar - Özgenur / Aslı
Bu şekilde bi kadro iş yapar. Hodge'yi alamıyorsan Mihajlovic var, Rivera'yı alamıyorsan Jaque var ama biz ne düşünüyoruz gerçekten fikrim yok
Giden varda gelen hala yok şöyle üst düzey; Brakocevic ismi dolaşıyordu ne oldu bilmiyoruz ...
Hiç yoktan iyi tabiki bu kadro ama manşette çok büyük sıkıntı yaşarız. Rivera da Hodge da hem manşet hem hücumda çok dengesizler ve çok hata yapabiliyorlar. Ve bu kadroyla defans yapmakta imkansız bence. Tabi bu saatten sonra daha iyisi alınamıyorsa alınsın bu oyuncular ama en iyi ihtimalle yine 4. oluruz. Bence yönetim voleybol şubelerini kapatmak istiyor ama taraftardan çekiniyor hem de Fb yatırım yaptığı için şuan bunu yapamıyor. Bu şekilde iyi oyuncular almayarak yavaş yavaş taraftarı küstürüp, zamanla iyice küçülmeyi hedefliyorlar belki de kapatmayı.
Ben Rivera'nın manşetini beğeniyorum, Saori'yi çıkartırsak bizim bu seneki bütün manşetçilerimizden daha iyi ve dengeli
Zaten boşuna yazıyoruz, bildiğim kadarı ile Malagurski ile anlaşıldı, umarım sorun falan çıkar ve vazgeçerler.
Bir de böyle bişey var, Meijners muhtemelen Türk takımlarından birisinde oynayacak diyor, bizim olduğumuzu düşünüyorum.
Da Piacenza alla nazionale: convocate Ferretti, Bosetti e Sansonna : Liberta.it