Chris Kaman ne iş yapar ama Avrupada ha.Kontrat bulacaktır Nba'de her türlü.Yolu Avruaya düşsün sanmam
Chris Kaman ne iş yapar ama Avrupada ha.Kontrat bulacaktır Nba'de her türlü.Yolu Avruaya düşsün sanmam
Hadi bomba konusunda bi tahminde ben bulunayım tamamen sallıyorum tutarsa bi çayınızı içerim ey ahali
Bomba Pekovic olur mu acaba
Motiejunas'ın kontrat durumu nedir acaba ?
Üç gece önce rüyama girdi Pekovic. Ama Eyüp Abi'nin bomba yazısından sonra aklımın ucundan bile geçmedi adı. Büyük konuşmak istemem ama Pekovic'i Avrupa'ya getirebilecek bir güç yok. Adamın kontratından haberiniz var mı ? Kontratını geçtim, NBA öyle bir adamı bırakır mı ?
Tabii ki hayali çok güzel
Eyüp Yıldız'ın attığı tweeti farklı kelimelerle zaten 1-2 gün önce Murat Özyer atmıştı gibi hatırlıyorum..Ama Özyer'in tweetini bulamadım şimdi...Özyer biri zor transfer demişti , Eyüp Beyde bombaya çevirdi onu...Zor transfer ihtimalini kolaya çeviren bir gelişme olduğunu sanmıyorum...Ender ve Cenkle ilgili bir haberde hiç yok ortada...Hiçbir resmi açıklama yok diğer oyuncu ve konularda da...Bu düzensizlikle seneye tutamayız Ergin Hoca'yı...Allah sonumuzu hayır eylesin, önümüzdeki seneden itibaren iyice zorlaşabilir şubede durumlar...
Ender ile anlaşıldı diye biliyorum Cenk ile ise görüşmeler sürüyor Arodoriden sonra onu da kadroda tutmayabiliriz.