2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Scola'sı abi adamın sözleşmesi var. Nba'den pivot falan gelmez en kötü uzun bile sözleşme alıyor orada yokluktan. Kendinizi Lawal'e falan hazırlayın ötesi sürpriz olur. O mert genç zaten büyük kolpacı. Eyüp abide iyi niyetli biri ama söylediği duyumların patlama oranı çok yüksek.

Hadi bomba konusunda bi tahminde ben bulunayım tamamen sallıyorum tutarsa bi çayınızı içerim ey ahali :)

Bomba Pekovic olur mu acaba

Hadi bomba konusunda bi tahminde ben bulunayım tamamen sallıyorum tutarsa bi çayınızı içerim ey ahali :)

Bomba Pekovic olur mu acaba

Üç gece önce rüyama girdi Pekovic. Ama Eyüp Abi'nin bomba yazısından sonra aklımın ucundan bile geçmedi adı. Büyük konuşmak istemem ama Pekovic'i Avrupa'ya getirebilecek bir güç yok. Adamın kontratından haberiniz var mı ? Kontratını geçtim, NBA öyle bir adamı bırakır mı ?

Tabii ki hayali çok güzel :)

Mert Genç ismini yeni gençler pek bilmez, forumda 4-5 sene önce baya kolpa haberler yapan birisiydi ve forumdan da şutlanmıştı. Turkbasket'temi ne editördü 17-16 yaşlarında bir ergendi :) Lafın kısası pek itibar edilmemesini öneririm.

NBA’dan uzun bir oyuncu getirmek ozellikle son yillarda neredeyse imkansiz ama belki ilk anda aklima gelen su oyuncular mumkun olabilir: Donatas Motiejunas, Joel Freeland, Miroslav Raduljica, Mike Muscala, Hasheem Tabeet, Ronny Turiaf, Alexis Ajinca, Gustavo Ayon, Bismack Biyombo, Andris Biedrins. Bu oyuncularin hicbirinin kontrati hakkinda bir bilgim yok dolayisiyla sadece bir tahminde bulundum.

Miroslav Raduljica güzel olur aslında. Nba'de ne yaptı bilmiyorum ama Avrupada iş görür. Yanlış hatırlamıyorsam talihsiz geçen Efes macerasına Ergin Ataman'la atılmıştı. Baya ümit vaad ediyordu ancak sakatlandı kiralandı derken tutunamadı. Bu yaz milli takıma da çağırıldı durumu iyi heralde. Düşünülebilir

Houston bu yaz Joey Dorsey’i transfer etti. Kadrosunda ayrica Dwight Howard ve Clint Capela’da var. Dolayisiyla Motiejunas’a ihtiyac duymayabilirler ama kontrat durumuna bakmak gerekir tabii ki.

Üç gece önce rüyama girdi Pekovic. Ama Eyüp Abi'nin bomba yazısından sonra aklımın ucundan bile geçmedi adı. Büyük konuşmak istemem ama Pekovic'i Avrupa'ya getirebilecek bir güç yok. Adamın kontratından haberiniz var mı ? Kontratını geçtim, NBA öyle bir adamı bırakır mı ?

Tabii ki hayali çok güzel :)

Vallahi hiç bilmiyorum kontrat durumunu falan evet imkansız transfer ama hayal kuruyoruz işte .Herkes bi isim atıyordu ben de Pekovic'i atayım dedim ya tutarsa diye :)

Geçmişte Fotospor, Fotogol falan vardı. Hergün bir yıldız formamızı giyerdi ilk sayfada. Bu tarz haberler tiraj içindi ve aldırırdı da.

Devir değişti, sosyal medya yazılı basın kadar takip edilir oldu. Haliyle bahsettigim gazetelerin yerini duyumcular aldı. Temelde mantık aynı, yalnızca artık hedef popülarite oldu. Ve bayağılığı da aynen devam etmekte. İtibar etmeyiniz.

Kim gelecekse zaten geldiginde haberimiz olur.

( Peko geçen yıl kale kapısı gibi bir kontrat imzaladı Minnesota ile)

Beyler sakin ne Pekovic'i adamın 4 yıl / 48 md 'lık kontratı var.Bizim kaç yıllık bütçemiz isteyen hesaplayabilir. Değil bizim kimsenin alması mümkün değil (Sakın bu paranın tamamını almıyor vergi falan demeyin komik oluyor:D:D)

Scola Pivot değil hiç görmedim oynadığını ki kontratı var.Kaman'ın da 1+1 yıllık kontratı var ki hayal kurarken bile yüksekten uçmamak gerek sonra hayal kırıklığı oluyor bu oyuncular avrupaya gelmez ki gelseler de bize gelmeleri pek normal olmaz.

Ajinca'nın da aynı şekilde kontratı devam ediyor.

Eyüp Yıldız'ın attığı tweeti farklı kelimelerle zaten 1-2 gün önce Murat Özyer atmıştı gibi hatırlıyorum..Ama Özyer'in tweetini bulamadım şimdi...Özyer biri zor transfer demişti , Eyüp Beyde bombaya çevirdi onu...Zor transfer ihtimalini kolaya çeviren bir gelişme olduğunu sanmıyorum...Ender ve Cenkle ilgili bir haberde hiç yok ortada...Hiçbir resmi açıklama yok diğer oyuncu ve konularda da...Bu düzensizlikle seneye tutamayız Ergin Hoca'yı...Allah sonumuzu hayır eylesin, önümüzdeki seneden itibaren iyice zorlaşabilir şubede durumlar...

Eyüp Yıldız'ın attığı tweeti farklı kelimelerle zaten 1-2 gün önce Murat Özyer atmıştı gibi hatırlıyorum..Ama Özyer'in tweetini bulamadım şimdi...Özyer biri zor transfer demişti , Eyüp Beyde bombaya çevirdi onu...Zor transfer ihtimalini kolaya çeviren bir gelişme olduğunu sanmıyorum...Ender ve Cenkle ilgili bir haberde hiç yok ortada...Hiçbir resmi açıklama yok diğer oyuncu ve konularda da...Bu düzensizlikle seneye tutamayız Ergin Hoca'yı...Allah sonumuzu hayır eylesin, önümüzdeki seneden itibaren iyice zorlaşabilir şubede durumlar...

Ender ile anlaşıldı diye biliyorum Cenk ile ise görüşmeler sürüyor Arodoriden sonra onu da kadroda tutmayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...