2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlısı kardeşim..Yarın ligden çekiliyoruz haberi de , Zaza ile Lawal beraber geliyor haberide beni şaşırtmaz...O kadar garip bir hal aldı şubenin durumu...

Sıkıntı sadece basketbol şubesi ile alakalı deil zaten, klüp tamamen tesadüflere dayalı yönetiliyor. Kurumsallık adı altında ali baba nın çiftliğine dönmüş durumda heryer. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir, ama bizde başkan günü kurtarmak için hareket ederek geleceği karartıyor. Plan yok bütçe belli deil, sponsor luk anlaşmasının biteceği belli, peki kim ne yapmış acaba?? Klüpte bi dünya maaş alan pazarlama bölümü ne işe yarar. Yada şu anda türkiye'deki en yüksek maaşlı on yöneticiden birş olan icra kurulu başkanının iş tanımı nedir, ne beklenir kendisinden?? Futbol, basketbol , voleybol hepsini tektek yazmıcam ama bence sıkıntı her yerde.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İki sene önce de forumda aynı böyle ümitsizlikler vardı. Kimse şubeye inanmıyordu. Hawkins Arroyo Domercant N'dong Gordon transferleri yapılınca rüzgar bir anda tersine dönmüştü. Forumun havası fena halde değişmişti. Aynı şey olacak :)

Farkında mısınız 10 gündür "bugün transferler açıklanıyor". Yönetim napmaya çalışıyor anlamıyorum, menajerlik şirketleri bile duyurmuşken nedir bu hayret bir şey. Murat Özyerin yine fos çıkan tivitine değinmek bile istemiyorum.

Bizim dinimizde elinde silah olmayana zarar verilmez. Saçma polemik olur dediğiniz gibi olursa eğer. Ama siz de haklısınız. Orasını unuttum ben...

Yok artık böyle bir yaklaşım içinde olacağımızı sanmıyorum. İsrail' li oyuncu geldi diye eleştirilmez bence.

Paralı Kalemşörler Hazır kıta bekliyor aman Galatasarayın açığını bulalım diye,Kimlerin Polomik açıcağı ortada beyler .

Pivot için Nba piyasası zorlanabilir ancak 25-26 yaşlarında olup iyi kötü Nba'de takılablecek adamlar yerine 35 civarı NBA'den doymuş oyunculra yönelmek daha makul. Mesela Jermaine'e teklif götürebiliriz. NBA parası tabiki veremeyiz ama yeni bir ligde yeni bir macera arayan oyuncular elbet vardır. En basitinden Odom gelmişti İspanya'ya. Bu arada bence o süpriz Odom'dur. Yazarken aklıma geldi :D

Muhabbeti tabi ki saçma ama milletin eline koz vermenin anlamı yok.Bizim insanımızın saçma şeyleri kanıksadığı gerçeğiyle yaşıyoruz.Bir de yanlış görmediysem Casspi'nin hoş olmayan twitleri vardı.Ha tabi ki kendi ülkesinin ona dayattığı bilgilerle,milliyetçilik içgüdüleriyle objektif olmak zor(aynısı bizim için de geçerli,millet fark etmeksizin)Ama durduk yere başımıza iş açmaya gerek yok.İş yapar mı derseniz bence kesin katkı verir.Elimizde Micov var gerçi gerek yok.

Varnado gibi Erceg'in defolarını kapatacak bir savunmacı pivot varken pivot aramak bana anlamsız geliyor. Açıkçası Pleiss dışında Avrupa'dan hiçbir oyuncu memnun etmez beni. En azından çoğumuzu.

İki sene önce de forumda aynı böyle ümitsizlikler vardı. Kimse şubeye inanmıyordu. Hawkins Arroyo Domercant N'dong Gordon transferleri yapılınca rüzgar bir anda tersine dönmüştü. Forumun havası fena halde değişmişti. Aynı şey olacak :)

Arroyo, Gordon, Domercant, Hawkins, N'Dong. Su rotasyon saglikli sekilde bir arada oynasa EL de F4 yapmistik.

Ben beklentilerimi Lawal a gore ayarladim, sizde oyle yapin bence. Bomba transfer olur mu bilmiyorum ama takimina konsantre olmus bir Jermain O'Neal Euroleague de tum pivotlari onune tek siraya dizer. Gecen sezon İndiana da cok iyi maclar cikardi formdaydi. Fena olurdu gercekten.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Omri Casspi' ye kim 5 numara diyor merak ettim şimdi? ;)
Casspi 3 numara kısa forvet pozisyonunda görev yapan bir basketbolcu. Avrupa' da yalandan 3,5' dan 4 de oynayabilir ama 5 fazla hayal olmuş ;)

Kaman > Portland
Aldrich > New York
Aralarında imzalayanlar böyle Aron Baynes'e Toronto falan zıplamasa da kapsak 800.000 dolara oynamış geçen sezon. Kısacası dönsün Avrupa'ya kral olsun.

JERMAINE O'NEAL getirilebilir. NBA'de min. kontrat teklifi alıyor zira. Kariyerinin sonunda farklı bir heyecan yaşamak isteyebilir. Bu yaşında gelse bile kendini 100% verirse fark yaratır kesinlikle. Iverson, D-Will, Odom gibi NBA yıldızlarının yakın zamanda geldiği gerçeği de masada duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...