Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Basketfaul Sinan Zoran ve Furkan ındırımı kabul ettı Jawai ile anlaşma yapılacak Aradorı ısı resmıyet kazancak demıs diğerleri kazanmıyor mu hala anlamadım herkes bedava oymayacak değil klüpte bıraz asılsın artık
9 dk 32 sn sahada kaldı toplam. 2 ribaund 1 top çalma 2 top kaybı 2 faul yaptı. Bloklara ve ribaundlara yükselmiyor. Yalnız düne göre farklılışan bir noktası var. Rakiple sertçe didişiyor. Hırs yapmış olabilir.
Hücum ribaundunu geçtim,savunma ribaundlarına da hiç konsantre olmuyor Jawai,bizde oynadığı maçlarda da böyleydi,düzelir diye umuyordum sakatlandı,bu konuda gelişim göstermeli biraz.
Jawai 27 yaşında, tabiki yeniden forma girmeye çalışacaktır, hırs yapar cüssesiyle birlikte savaşmak ister. Yatıp kariyerine bitirecek yaşına daha çoookkk var. O yüzden ümitliyim ben.
Zoran ,Sinan ve Furkan'ın indirimi kabul ettiği haberı doğru mu içerinden ya da baska kaynaktan duyan var mı rakamda doğru ise ortalama yaklaşık 250 bin indirimi kabul etmişler yıllık bazda . Ayrıca madem kriz var taraftarlarında destek olması için basketbola özel ürünler çıkarsınlar . Özellikle düşük fiyatlı ama çok düşük maliyet ve yuksek kar orantı ürünler olursa herkes destekte bulunabilir .Ortada bir kriz var ama çözüme yonelık birşeyler yapan teknık heyet ve oyuncular sadece en kolayı indirim istemek ek kaynak yaratmak için ana sponsor aramak dısında bişileR yapılması gerek
Murat Özyerin twittter hesabından açıklamaları. Bugün medyada çıkan revizyon haberlerinin farklı içerikleri olmuş. Başlıklarla açıklamakta fayda var;
1. Geçen seneye göre daha ekonomik bir oyuncu bütçemiz Nisan 13'te oluştu. 2. Sözleşmeli oyuncuların rakamları bütçede hareketimizi zorlaştırdı. 3. Her zamanki gibi şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak istedik. 4. Bunun için de oyuncularımızla yeni anlaşmalar teklif ettik. 5. Hem eski, hem yeni oyuncular iddialı bir takımımız olması için farklı senaryoları kabul ettiler. 6. Bunu bir "indirim " olarak görmüyoruz. Yeni şartlarla anlaşma zemini yarattık. 7. Oyuncularımızın çözüm odaklı davranışları için çok teşekkür ediyorum. 8. Şampiyonluğun en büyük adayı olarak Ağustos 'un ortasından itibaren çalışmalara başlayacağız.
Murat Ozyer bence bu sikintili donemde oldukca basarili bir yonetim tarzi gosterdi. Acikcasi yonetim onu cok yalniz birakti ve butun elestirileri tek basina goguslemek zorunda kaldi. Murat Ozyer sanirim ligdeki tum takim yoneticileri icinde en cok mesai harcayan ve sikinti ceken olmustur. Hem yeni oyuncularla anlasmaya calisti hemde eldeki oyuncularin kontratlarini revize etmek icin caba gosterdi. Eger basinda adi gecen oyuncular da takima dahil edilirse ben onun bu sartlarda cok iyi bir is yaptigini dusunuyorum.
Bunun yaninda tek elestirebilecegim noktasi keske taraftarlar daha sik bilgilendirilebilseydi bu sikintili surecte. Bunu ara sira yapti ama cok yeterli olmadigini dusunmuyorum. Ancak bilgilendirme konusunda en buyuk elestiriyi yonetime yapmak gerekir. Subeyi tamamen Murat Ozyer’in ustune atip adeta buhar oldular, dolayisiyla tum tepkiyi de Murat Ozyer cekti. Dolayisiyla bu donemde onun da hakkini verip tesekkur etmek gerekir diye dusunuyorum.