Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamza hocanın saçmaladığı (aslında Türk futbolunun özetini geçtiği) sonrasında insanların daha da saçmaladığı ama sonunda çok şükür Sneijder'in golüyle Hollanda'nın tur atladığı gün.
Yarı finalde güçlü takım gelsin Arjantin'imiz güzel idman yapsın
Sneijder'in teknik yorumuna Hamza'nın parayı karıştırması ve Türk futbolcuların kazandıklarını hak ettiklerini söylemesi komikti. Yılda 2,5-3 milyon avroyu kazanmayı hak eden adamların oluşturduğu takım turnuva kaçırmamalı.
Şili elinden kaçırdı Brezilya'yı ancak ben yarı finalin hala böyle oluşacağını düşünüyorum
Hollanda maçında gene bir hakem rezaleti yaşandı. İlk yarı da penaltıyı vermedi. 2. yarıda penaltı uydurdu.
Hamza hocanın konuştuğu anı kaçırmışım sonradan sosyal medya da gördüm. Milli takım yardımcı hocasının bu şekilde sırf birilerine yaranmak için desteksiz bir biçimde tribünlere oynaması kendisinin küçük düşmesine neden olmuş. Yazık.
Sneijder maçın içinde gözükmese de hatta kötü oynuyor olsa da maçın kaderini değiştirebilecek ender oyunculardan biri. Nitekim gerekli cevabı sahada verdi. Ömer ise fiziğini eleştiriyor ancak GS'nin son maçlarında sahanın en fit adamlarından biriydi Sneijder.
Kosova'nın Hajvalia takımı 4 ay futboldan uzak kalacak olan Suarez'e teklif götürcekmiş 4 aylığına. FİFA üyesi de olmadığı için bu takım, 4 ay futboldan uzak kalmasın diye Liverpool ve Suarez ile görüşecekmiş