Forvet hattı için Mario Gomez nasıl olur sizce ?
Jem Karacan var bir de değinmezsek olmaz. Selçuk-Melo-Çolak-Hamit ( Yekta'yı saymıyorum ) varken hadi Bilal'i aldık ki bana kalırsa rotasyon değil o bölgede tempolu dikine gidebilecek "box to box" bir tipleme ihtiyacı var. Şimdi bu kadar oyuncunun üzerine Jem Karacan ismi de eklenmeye başladı. Eğer bu transfer olursa çok ağır konuşurum. Oyuncu rotasyon oyuncusu olacak bir oyuncu ki o bölgede bu ihtiyacı çoktan doldurmuşuz. Bütçeyi ekonomik kullanmaktan bahsederken yapılacak şu hamle iyice sinir krizleri geçirtir bana.
RVP sağlık kontrolüne girmiş. Olm artık Huntelaarı getirmeniz namus borcunuz oldu.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerbahçe'nin kulübü iyice batağa götürecek transferlerinden dolayı umarım bizim yönetim gaza gelip de onlar gibi saçma sapan paralar harcayıp transferler yapmaz. Varsın bu sene şampiyon olsunlar, şampiyonlar ligine kalıp çeyrek final falan göremedikten sonra o verdikleri paralar nerden gelecek merak içindeyim.
30 yaş kontenjanını Podolski ile doldurduk. İstemiyorum Huntelaar falan. GAZA GELMEYİN!