Hep sağ bek,stoper ve forvet diyoruz ancak bize birde Melo ile devam edilecekse kadromuzda onunda alternatifi olması gerekiyor.
Ben çoğunuzun aksine meloda kaldığına göre ortasahaya transfer gerektiğini düşünmüyorum çünkü orta sahamız çok şişkin fazla oyuncu var eğer bu fazlalıkları gönderirsek belki düşünülebilir bu sene adına sol bel ve sol kanat transferlerimizi yaptık şimdi ilk 11 oynayacak kaliteli bir stoper ve sağbek ilerisi içinde kaliteli belkide tanınan Ün yapmış Yıldız bir sağ kanat almalıyız sağ kanaat iyi oyuncu getirirsek forvetlerde düşük maliyetli burağı yedekleyecek bir isim almalıyız aksi takrirde iyi bir santrafor almalıyız hayallerimiz İbrahimoviç veya Robben kısacası ilk onbire 2veya 3 yeni isim gerekli özellikle stoper ve sağ bek
Salah transferi efsane ötesi olur. Da bonservis bedelinin 5m euro olduğuna emin misiniz? Öyleyse biz 8 verelim 3'ü kalsın Şakası bir yana 15m Eurodan aşağı alınacağını hiç düşünmüyorum. Belki kiralık olabilir ama.Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, Mohamed Salah'ı göndereceklerini açıkladı. Bonservis bedeli 5 M€. Alırsak yerinde bir transfer olur ama bu transfer politikasıyla biraz zor gibi.
Salah transferi efsane ötesi olur. Da bonservis bedelinin 5m euro olduğuna emin misiniz? Öyleyse biz 8 verelim 3'ü kalsın Şakası bir yana 15m Eurodan aşağı alınacağını hiç düşünmüyorum. Belki kiralık olabilir ama.