Bonservisi elinde olan oyuncular kaçtı göz göre hâlâ "gerekli yerlere takviye yapılır" kafasında olanlar var. Allah gerçekten akıl fikir versin.
Galatasaray yönetimi en son ne zaman girişimci, mantıklı ve planlı hareket eden bir yönetim oldu ki? Şu Nani yi 2 yildir yazıyorum burda, istesek alamazmıydık ..
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka maka arkadaşlar ortalık kaynıyor Volvonun 5 yıllık göğüs reklamı+Sponsorluk+ tribünlerin birine 5 yıllık isim hakkı dahil yıllık 15milyon €luk para vereceğini artı olarak resmi sponsoru olan İbranın 3 yıllık parasını ödeyeceği konuşuluyor.
Volvo yanlış bilmiyorsam Çin'lilerin elinde. Ibra'yı getirmek isteseler bize mi getirirler yoksa kendi ülkelerine mi? Ben çok doğru olduğunu düşünmüyorum haberin.
Twitter'da zaman zaman muhabbet ediyoruz. Sağ kanada Cristano Ronaldo yazsam sesini çıkarmayacak adamların, Selçuk ya da Burak'ın yerine birini yazınca "hooooooooooooooooooooop" diye ortaya çıkması Galatasaray'ın neden düzelmeyeceğinin çok açık kanıtı zaten.
2014 Ocak ayında Rhodolfo için 7 milyon deniyordu, BJK 3 milyona alıyor."ALLAH ALLAH". Güneş batıdan mı doğdu acaba? Gomez 9 milyon bonservisti, BJK bitirmek üzere diyorlar. yine ALLAH ALLAH?
Merak etmeyin transfer yapılacak demek, merakı gidermiyor maalesef. Ağustos geldi, ne zaman Ağustos ayında yaptığımız bir transferden doğru düzgün faydalanabildik allah aşkına?
Beyler Aysal öncesi dönemde bütün transferler ağustosta yapılırdı . Bu kadar panik olmayın. Aysal ile böyle refaha erdik transfer konusunda. Yoksa Cansun'dan itibaren Galatasaray transfere temmuz 15te başlardı zaten. Doğru mu değil mi tartışılır ama ağustosta gelen adamdan yol olmaz mevzusu işin masal kısmı.