Hâlâ Türk oyuncu derdindesiniz. Ozan Tufan bize gelse silinir gider.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Futbolcunun Türk ya da yerlisi yoktur. İyi futbolcu ve kötü futbolcu vardır. Ozan Tufan bize gelir mi bilmem ama iyi futbolcu silinip gitmez onu biliyorum.
Melo konusunda bile eleştiriliyor adam. Pes vallahi. Adam alenen ayrılmak istiyor. Bunun ötesi var mı?
[FONT=proxima_nova_ltsemibold]"Melo ayın 10'unda kampa katılacak. Melo ayrılmak istediğini bize söyledi. Teklifler olduğunu da iletti. Kulübümüzün menfaati doğrultusunda hareket edeceğiz. Melo'nun bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Gelip, oynamasından yanayız ama bu kararı kendisi verecektir. "Ben dönmeyeceğim" diyecekse de yapılacak bir şey yok. Melo'nun gitmesi durumunda, o bölgeye bir transfer yapabiliriz."
Bu ilk açıklaması. Kampa gelmeyeceğini iletince
"Melo bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Kendisiyle konuştum, 20 Temmuz'a kadar süre verdim. Melo'ya 'Kararını ver. Bu süreye kadar kendine takım bulacaksan bul, geleceksen de artık 20'sinden itibaren aramızda ol' dedim. Melo bizim oyuncumuz. Gelip oynaması lazım. Bir yıl daha kontratı var. Bildiğimiz bir oyuncu. En azından ne alacağımızı biliyoruz"
"Melo benim oyuncum ancak isteyerek gelmeli, mecburen değil. Kafası burada olmalı. Mecburen burada olan futbolcudan fayda göremem. Kendi koşarak gelmeli. O yüzden 20'sine kadar vaktim var. Gitmek istiyorsan tamam, git. Kapı sana açık ama bir bedeli var. 20'sine kadar ben sana süre tanıyorum. Gideceğin kulüp ile o zamana kadar anlaş. Yoksa buraya gelip hala 'ben gideceğim' deme. Bu olmaz. Bu güzel ortamın da havası bozulur."
Ama hala Hamza hoca suçlu. Buldunuz bir günah keçisi kendinize vurun. Ne güzel dünya
[/FONT]
Dünya ne güzel doğru Akhisarı Galatasarayı taşımaya çalış,Yönetimin ayakçılığını yapmaya çalıs Futboldan bi haber sabriye zam yap koca sezon yatmık jem karacayı getir,Yönetime ayakçılık yap ne güzel Dünya
Bu seneye dair hiçbir umudum yok malesef.
Geçen sene de herkes böyle hissetmişti ve haklı çıkmıştık.
İtiraz eden arkadaşlar olacak ama Abdurrahim Albayrak lazım bu takıma.
Bir hafta önce "Hamza H. bu sene de başarılı olacak, herkese cevabını verecek, bundan şüphem yok" diyordun, hayırdır?
Dany ile sözleşme fesh edilmiş. 1'i gitti elde kaldı 7
Büyük ihtimalle alacaklarına karşılık bonservisi verilmiştir.En azından takasta kullansaydik.