3.3 milyon euroya transfer etmiştik 5 kuruş kazanamadık.
Ortada net bir bilgi yok. Nedir opsiyonu mesela? Karışık işler
Ne yalanlar söylenmiş gs Başkanı ve hocası yalancı olmuşmresmen bu adamlarda n başarı beklemek aptallık olurBasket şubesinde belli bir plan var ve ona göre hareket ediliyor. Futbol ise tam bir kaos, kulüp futbol şubesi olarak daha güçlüyken hem de. Bu da Ergin Hoca ile Hamza Hoca'nın arasındaki kalite farkı olsa
gerek.
Bir hafta önce sözde 9 milyon euro olan futbolcu, 1 hafta sonra bedavaya olmaz. Keza Rhodolfo bize sözde 7 milyon iken, Beşiktaş 3 küsüre aldı. Avantadan dağıtılan %100, %200 zamlı ücretleri saymıyorum bile. Transferleri yapan kişiler sorgulanmalı fikrine ben de katılıyorum.
![]()
Melo bonservissiz gidecekmiş ntvsporda duydum, umarım yanlış duymuşumdur.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melo'nun menajeri Melo'nun bonservisi karşılığında bize Jose Rodriguez'i bonservissiz olarak ayarlamış. Bu yüzden Melo bonservissiz gidecekmiş.
Jose kimin futbolcusu? Real Madrid'in. Melo'yu inter'e vermek için böyle saçma sapan bir teklifi neden kabul ediyoruz? Tamam Melo gitmek istiyor lakin neden isityor? Yasal bir sorun mu var? Yok eğer ailesi taciz ediliyorsa bu kulüp neden ortalığı ayağa kaldırmıyor?
Cidden çok komiğiz.
Melo gibi hırsıyla,mücadelesiyle,armaya bağlılığı ile tecrübesi ile bize müthiş katkı sağlayan başka bir oyuncu zor buluruz.
Arkadaşlar adam gitmek istiyor. Gideceğim diyor. Kimse keyfinden yollamıyor.
Twitter da yine troller taraftarın beklentisi yükseltiyor. Bu arkadaşlar büyük oyuncular gelecekmiş gibi yazıp tepkiyi daha üst seviyelere çekiyorlar ve bundan zevk alıyorlar. Şunu unutmamız lazım ki kapımızın önünde koskoca FFP var.