2015-2016 Transfer Sezonu

Yahu yabancı sınırı kalkmış, ŞL'de oynayacaksın zaten mali durum iyi değil, elinde bir sürü çöp var. Bunlara rağmen gidip bonservisiyle yerli oyuncu peşinde koşarsan dangalak derler adama. Para yok diye ağlamayacaksın o zaman. Umut'la,Aydın'la,Yekta'yla,Tarık'la takas falan yapsan neyse ama para vermek saçma!
 
Yabancı sınırlamasının 5 e ineceğini bile bile takımı yabancılarla doldurup sonra elden çıkarmak için kırk takla atmıştık, şimdi de yabancı sınırlaması kalktı biz yerli alıyoruz. Kadro şişkinliği de cabası. Ne enteresan bir kulübüz.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tarık Çamdal'ın 5 Euro ettiği ülkede Adem Büyük 10 milyon eder kusura bakmayın, yabancı sınırına gelincede şuan anlaşılacağı üzere bizim takım bunu kullanmayı düşünmüyor, düşünse transfer politikasından anlardık, full yabancı almakda değildir başarılı olmak için gereken, sahada takım olabilmektir, bugün alabileceğimiz yabancılarda bu adamlardan daha fazla katkı vermiyorlar, Bruma, Pandev, Djemali, Dany vb örnekleri saymakla bitmez...
Tarık yönetimin dangalaklığı ve de yabancı sınırı sayesinde o para etti. Bugün 14 yabancı hakkın var. Ben 14'ünü kullan demiyorum lakin 11'i kullan ve doğru kullan. Gereksiz Türk oyunculara para verme. Adem Büyük Galatasaray'da ayakta bile duramaz. Kasımpaşa'nın bile istemediği bir oyuncu zaten. Bedava geliyorsa ya da Yekta Aydını gibi oyunculardan kurtulacaksak sorun yok. Lakin para etmez.
 
Ademi ne kadar çok abarttık ya , adam Galatasaraya ne katacak da bu kadar savunuyorsunuz. Ademi aldın takım oldun yersin şampiyonlar ligin de 4-5 tane akıllanırsın o zaman. 1.8 milyon euro da az para değil bu arada .
 
Adem'e 2 milyon veriliyor koskoca Galatasaray Basketbol Kulübüne 6 milyon veriliyor ki bunun 3 milyon bütçe olacak.
Bir kulüp ancak bu kadar kötü yönetilir.
 
Benim izlediğim Adem Büyük iyi futbolcu, Bizede katkı verir, öyle kasımpaşa'nın göndermeye çalıştığı futbolcuda değil ayrıca, 1,8 € da her türlü eder Adem, sizin mantığınızla Yasin 'de futbolcu değil, Burak forvet değil, say say bitmez valla, gidip gerçekten iyi bir yabancı alacaklarsa tamamda, yok yani öyle olmuyor her yıl görüyoruz, ki 1,8 € bedelle hangi kaliteli yabancıyı getirmeyi düşünüyorsunuz merak ettim, Bruma 'ya bile 10 milyon euro verdik...
 
Sorun şu ki hâlâ rehavetteyiz ve bu yüksek moralle transfere tam odaklanamıyoruz. 1 2 ufak dokunuşla ambargo koyarız mantığındayız. Nani falan vardı Farfan, Bastos. . Bu adamlar avrupa Arenası için yine gelir makul fiyata.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ya arkadaşlar boşverin transferi falan gitmişiz demiröreni desteklemişiz daha ne konuşuyoruz ki yahu . Bu vasıfsızlar transfer yapıp yüzümüzü boyasa ne olacak
 
Hamza Hoca, Bilal'i resmen açıkladı.
Sabri muhtemelen takımda kalacak.
Melo kalmak isterse kalacak.
Amrabat ve Sercan sezon öncesi kampta bizimle birlikte olacak.
Bir tane forvet alınacak.

Edit: Son dakika; Ayew 4 yıl boyunca Swansea'da. Listemizden bir isim gitti. Farfan ve Podolski'den biri gelir inşAllah.
 
Stoper Cianı Sol bek Kolorov Forvet Dzeko Bu takımın ne Bilal'e nede Adem'e ihtıyacı var alınacak adamlar direk katkı verecek adam olmalı bosu boşuna paraları sokağa atmayın.
 
Mohamed Salah ve Van Persie alabilsek keşke, bir sol bek, bir stoper ve birde sağ bek şart takıma, bu sene Van Persie yi seneyede Robben'i getirsek herhalde şampiyonlar liginde final hayal olmaz ;)
 
Yalnız yine çok uçuyoruz Robben ve İbra diyorlar yani bu kadar borca bu adamların gelmesi çok zor hadi geldiler diyelim daha da borca gireriz.
 
Hoca dün tvde transfer konusundaki fikirlerinden bashetti. İzlerken saç baş yoldum. Özetlemek gerekirse;

-Stoper için Dany'den faydalanacağız.

-Amrabat ve Sercan'a şans vereceğiz.

-Bruma'yı kazanacağız.

-Pandev'in yerine "Umut ve Burak'ın yanına" da forvet alacağız.



Ben gelecek sezondan ümidi kestim.



[video=youtube;7AewBhWt3Sg]https://www.youtube.com/watch?v=7AewBhWt3Sg[/video]
 
Tamam FFP kılıcı üstümüzde olabilir ama bu kadar da olmaz yahu . Hamza Hoca gelecek senenin devre arasını zor görür böyle gidersek ...
 
FB, Danimarkalı stoper Kjaer'i almış. Kağıt üstünde iyi hamle bir de sahada görmek lazım. Yarın İstanbul'a geliyormuş.

Bizde ise Bilal açıklanır yakında. Sivaslı Aatıf haberleri de baya arttı. Bakalım ne olacak?
 

Üst