Altay ve Kocaelispor gibi ülke futbolunun dev çınarları 2. Lig'e çıkma mücadelesi verirken; Başakşehir, Osmanlıspor gibi uyduruk kulüplerin, arkasına iktidar gücünü alarak Süper Lig'de top koşturduğu düzene "Türk futbolu" denir.
Haklısınız ancak Kasımpaşa'nın en azından bir mazisi var. Başakşehir ve Osmanlı gibi yeni kurulmuş bir kulüp değil. O yüzden yazmadım.Kasımpaşayı da ekleyebiliriz bu takımlara
SON DAKİKA!
Bruma'nın menajeri Catio Balde açıkladı: Leipzig ve Galatasaray anlaştı!
Haber doğru ise acaba kaça sattık ?
SON DAKİKA!
Bruma'nın menajeri Catio Balde açıkladı: Leipzig ve Galatasaray anlaştı!
Haber doğru ise acaba kaça sattık ?
30'dan aşağı satmamak lazım. Zaten 13'e almadık mı? 5 m kâr için mi göndereceğiz? Onun yerine yine wonderkid, gelecekte iyi paralara satacağımız isimler gelse amenna, lakin o parayı nerde çöp var onlarla çarçur edecekler.
O yüzden Bruma satılmamalı. Bu kötü giden sezonda bile maç izliyorsam Bruma sayesinde. Ondan başka bizi heyecanlandıracak topçu yok zaten.
Seneye serbest kalıyor ama +1 daha uzatmak lazım. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde kendisini gösterirse çok rahat o paralara gider. Bruma gitmek istiyor belki ama burada mutsuz değil. Sadece daha iyi şartlarda ve kulüplerde oynamak istiyor. Aslında Bundesliga onun tarzında bir lig değil. Fiziğin ve taktiğin ön planda olduğu, savunmanın da hücum kadar ön planda olduğu bir lig. Bruma daha çok EPL ve La Liga'ya uygun.Katılıyorum size yalnız bu sene satmazsa bu yönetim bir daha satamaz ki Ocak ayında görüşmelere başlıyor adam..Onu geçtim bu paraları da bir daha göremeyiz üstelik adam bedavaya uçar gider..Bu sebeplerden dolayı satılması lazım acilen..Bu yönetim ölçülerinde gayet iyi para bence ben daha az bekliyordum..
Seneye serbest kalıyor ama +1 daha uzatmak lazım. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde kendisini gösterirse çok rahat o paralara gider. Bruma gitmek istiyor belki ama burada mutsuz değil. Sadece daha iyi şartlarda ve kulüplerde oynamak istiyor. Aslında Bundesliga onun tarzında bir lig değil. Fiziğin ve taktiğin ön planda olduğu, savunmanın da hücum kadar ön planda olduğu bir lig. Bruma daha çok EPL ve La Liga'ya uygun.
Tabi Leipzig seneye ŞL'de olacak onun da bir faktörü olabilir.
Satın hainler satın. Muslera ve Sneijder'i de satın, Anadolu takımına çevirin koca Galatasaray'ı. Gelecek paralarla da yeni yerli kazmalar alırsınız.
Bu yönetim birçok rezillik yaptı ama bu yaptıkları çok az sayıda doğrudan biri.
Bu yıl kontratı son bulacak, uzatmak istemiyor Bruma, takımdan ayrılmak isteyen adamı zorlamı tutacaklar.
Sneijder iki yıl top oynamadan senede 5 milyon Euro kazanıyor. Alacak bir kulüp varsa düşünmeden satılsın.