Ünal Aysal ve Fatih Terim'in kurduğu bir iskelet vardı; Muslera, Ujfa, Melo, Selçuk, Elmander. Sonra bu iskelet Muslera - Chedjou - Melo - Selçuk - Sneijder - Drogba - Burak oldu. O sezondan sonra yapılan transfer yanlışları, Ünal Aysal ile Fatih Terim'in anlaşamaması ve gelen teknik direktörlerin transferde isabet sağlayamaması(Mancini), bazı oyuncuların iyi yönetilememesi(Melo) ve yaşlanan oyuncuların performansının düşmesiyle(Chedjou, Selçuk, Sneijder) bu gün bu hale geldik. Bu takımda Muslera dışında hiçbir yabancı kalmamalı, yerli oyuncuların hemen hepsi zaten çöp.
Bizim kadromuzdaki oyuncuların -Muslera hariç- hepsi çok pahalı ve aldıkları paraya göre yetersiz oyuncular. Ve bu çöplere toplam 65m euro maaş ödüyoruz. Şaka gibi. Bu yaz 2011 yazındaki gibi bir temizlik şart. 2011 yazında da kulübün kasası tam takırdı, kadromuzda Zapata, Culio filan oynuyordu. Fakat o dönemki yönetim hem parayı bulmuştu, hem de doğru futbol aklını getirmişti. Bu yönetim hem ekonomik hem de teknik anlamda bunları sağlayamayaz. O yüzden bir daha YÖNETİM İSTİFA!