2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Brandon Paul'u almış Efes. Enteresan bir transfer Honeycutt ve DeShaun'u düşündükten sonra ama savunma kanadında iş yapacaktır.
 
Paul transferiyle Efes Huertel'e çok daha bağlı bir takım konumuna geldi. Bu sebeple bence çok doğru bir transfer değil Efes adına.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Efes için Paul iyi bir ekleme gibi ama Omic'in yerine bir 5 numara almaları daha iyi olurdu sanki. Dunston çok yalnız oynuyor orada.
 
İBB maçındaki oyun ve mağlubiyet hiç şaşırtmadı. Euroleague'de sonuncu olan bir takımın Türkiye Liginde başarılı olması beklenemezdi. Ben bu seneden ümidi kestim. Umarım sezon sonu gerekli adımlar atılır ve yeni bir yapılanmaya gider, gelecek seneleri kurtarırız. Keşke başımızda adam gibi bir yönetim olsa da, sezon sonunu beklemeden aksiyon alabilsek...
 
Mike Green kariyerin başında ülkemizde oynamıştı belki hiçbir zaman parlayamadı ama oyun bilgisi iyi dengeli pg'dir bana kalırsa. Karşıyaka için doğru seçim. Balıkesir neden nasıl bırakıyor bilmiyorum.
 
Uşak'tan ayrılan Darryl Monroe, TBL takımlarından Türk Telekom ile anlaşmış. Monroe geçen senenin İsrail Ligi mvpsi idi.
 
Monroe undersize 5 numara ama Bora bey. Ben çok beğenerek izlemiştim uşaktayken. Neden ayrıldı bilmiyorum ama iyi oyuncudur kendisi. Ama bize uymazdı kanaatimce..

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
TBF'nin Galatasaray düşmanlığı apaçık ortadayken All-star oylamasına katılmak benim bu hayatta yapacağım en son hareket. Galatasaray yönetimi oyuncu göndermeyerek protesto etmeli; Galatasaray taraftarı da bu organizasyonu takip etmeyip, tepkisini göstermeli.
 
Murat Kosova'nın maçın sonunda fb taraftarının "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahüratına "hepimiz öyleyiz" diye yorum yapması da ilginç güzel bir anektod oldu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Fenerbahçe - Efes maçı Euroleague sertliğinde geçiyor. Ligin normal sezonunda bu kadar sert bir maç beklenmiyordu. Güzel maç oluyor mücadele açısından. Basketbol çok da üst düzey değil ama.
 
Yine skandal bir yönetim var sahada ve tabiiki FB lehine. Komik teknik fauller, Vesely'nin abartılı hareketleri yine şampiyon belli bu sene.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Üst