2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Hakemler devreye girdi, şaşırtmadı. Şu takımla sene boyunca herkes dişe diş mücadele etti ama bir biz başa çıkamadık. Vesely de çok çirkef birisi, Nba'e gitmemesi gayet normal, orada bunları yapması imkansız.
 
Yine güzel senaryolar dönüyor . Tıpkı giresun deplasmanında oldugu gibi maglup olacagini anlayinca ' GERİLİM ' yaratarak bir şeyler elde etmeyi planıyor ülkerspor oyunculari.
 
70-56 tofaş son periyoda 14 farkla önde giriyor . Vesely'nin suratından çirkeflik akıyor ... Bu kadar antipatik bir takım olamaz.
 
Kulübün suyundan mıdır nedir gelen karakter olarak geriye gidiyor. Vesely ilkokul çocuğundan farksız hareketler yapıyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kendini yere atması yakışmıyor ama takımı sahiplenen bir yapısı var Vesely'nin. Gerilimden besleniyor kimi zaman. Takım arkadaşlarını da sahipleniyor, her takıma hırçın oyuncu lazım.
 
Tofaş'a helal olsun hak ederek kazandılar. Fener oyunu çirkinleştirmesine rağmen kazanamadı. Vesely bu sene şımarık çocuklar gibi.
 
Kötü giden kulüplerimizde enteresan işler oluyor. Uşak, kötü gidişin faturasını belki de en verimli oyuncuları Monroe'ye kesti. Monre'nin 13 sayı, 8 rebound ortalaması vardı.

Balıkesir de M.Green ve L. Williams'ı gönderdi. L.Williams 11. sayı, 9 rebound ile oynuyordu

Bu arada Uşak, Lyons'ı da gönderiyormuş
 
Dün Tofaş- F.B. maçını izlerken o manasız yorgunluk yorumları geldi ya acı acı güldüm. 16-18 milyon avro arası oyuncu bütçesi olan bir takım için böyle bir bahane olamaz.
 
Efes - Ksk maçını izledim,gençleri izlemek büyük keyifti,Egemen Güven iyi maç çıkardı yıllar önce Furkan Aldemir Bjk'ye karşı efsane bir maç çıkarıp dikkatleri üzerine çekmişti,o maçıda izlemiştim,uzun saçlı ince bir gençti Furkan,spikerler ona at yeleli diyorlardı,maziyi anıp bu maça gelirsek Ksk'de 98'li Alp isminde bir genç daha ciddi süre aldı,o yaşa göre fiziği çok iyi,umarım iyi bir şutör olur,onuda takip edeceğim bundan sonra

Furkan Korkmaz'la ilgili olumsuz düşünüyorum,olmadan olmuş gibi davranıyor,10 numara giymek güzel ama 10 numara oynamak daha güzel,etkileyici smaç basmak güzel ama genel anlamda etkileyici bir performans göstermek daha güzel ...
 

Üst