2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Beşiktaş bayadır geride olmasına rağmen Stimac takımını maçta tutuyor ve pota altını yine domine ediyor.
 
Nasıl dalgalı bir kariyeri var adamın, çok ilginç.. Hoş böyle sorumsuz bir adama Balıkesir bile çok.. (Balıkesir'i küçümsemek değil amacım)
Dorsey için en güzel yorumu, yıllar önce, henüz antep'de barca'ya geçmeden, yabancı forumda bir barca taraftarı yapmıştı.
tercümesi aşağı yukarı şöyleydi: "dorsey bir basketbolcü değil, iyi zıplayan güçlü bir adam"
 
Okben-Metin takası tam bir skandal. Giresun nasıl bu takası kabul edecek kadar şuursuzlaşmış anlamadım. Metin'in Daçka'ya ne gibi bir katkısı var da , Giresun'un önemli bir değeri Okben'le takas olabiliyor. Ortada bir miktar para da vardır kesin. Yoksa çok mantıksız bir takas.
 
Birebir takas değildir o. Mutlaka artı bir para verilmiştir. Giresun'un yabancı kontenjanı aklıma gelmedi şu anda ama yabancı oyunu alabilirler o parayla.
 
Belki de Okben gitmek için ısrar etmiştir? Giresun'a kendini gösterip tekrar üst düzey bir takıma transfer olmak için gitmişti zaten.
 
Belki de Okben gitmek için ısrar etmiştir? Giresun'a kendini gösterip tekrar üst düzey bir takıma transfer olmak için gitmişti zaten.
Eğer o kafayla bunu yaptıysa Okben'den bir halt olmaz .Ne güzel 30 kusur dk süre alıyorsun gayet iyide gidiyorsun sezonu bitir sonra düşün taşın ver kararını .Sanki Nba'de kariyerinin sonbaharında bir oyuncu da yüzük kovalayacak gidiyor dacka ya .Genç Türk oyunculardan hiç umudum yok cok aceliciler.
 
Euroligte işimiz çok zor olsada. Maccabi ve FB Ulker maçlarında oynanan oyun ile en azından play-offlar için yeniden umutlandım şimdilik tabi.
 
Tofaş birilerinin canını yakacak gibi play-off'da. Normal sezonda zaten feneri falan da yendiler biz nasıl o deplasmandan çıktık onu da anlamadım [emoji1]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Belki de Okben gitmek için ısrar etmiştir? Giresun'a kendini gösterip tekrar üst düzey bir takıma transfer olmak için gitmişti zaten.
Okben kendisi açıkladı "Koç Blat ile konuşmuş ve ondan çok etkilendiği için transferi kabul etmiş". Okben'in daçkaya transferi çok iyi olmuş. Giresunda çok yorulmuştu şimdi Wilbekin, Wanamaker, Clyburn, Anderson gibi adamları yakından izler, iyice dinlenir canım kardeşim. Ender, Mehmet hatta Bertans oyuna zor girebilirken sen kalk gel.

Okben'den bağımsız olarak büyük takımda herhangi bir şekilde oynayan bir genç Türk oyuncunun bunu zirve görmesi, kendini geliştirmek için kılını kıpırdatmaması hadı o genç ailesi menajerinin de yatırım yerine akarken doldurayım mantığı yüzünden biz altyapılarda herkezi yener a takımda rakibin gençlerini ve kazanılan başarıları izemeye devam ederiz. Kızılyıldız kadrosundaki kaç oyuncu 5 yıl önce Türk yıldız, genç millî oyunculardan daha potansiyelli görülüyordu? Şimdi Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar genç yıldızlarını alkışlıyor, kupalar madalyalar istiyor biz de Okben bu sene çıkış yaptı, Furkan kendini göstermeye başladı (Banvit'te ama) diye avunuyoruz.
 
Son düzenleme:
Blatt'in Okben transferi Wilbekin ile alakalıymış biraz da. Wilbekin en az 1 ay yokmuş ve süre uzayabilirmiş. Okben ve Bertans ile bu oyun kurma açığı kapatmaya çalışacaklarmış. Son 2 maçta gördük ki Wilbekin'in eksikliğini çok hissedecekler ve hissettiler. Bu sırada çok maç kaybedebilirler.
 
Efes maçında 2 sayı gerideyken Shorter top çalıp son 30 saniye kala boş turnikeyi atmadı çok çok tuhaf bi andı. Hahahaha çok ilginç şeyler oluyor efes maçında..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Üst