Ricky Ledo, buradaki görevini tamamlayıp Baskonia'nın yolunu tuttu sayı kralı apoleti ile.
Biz beğenmiyoruz ama işte...
Biz beğenmiyoruz ama işte...
Trabzonspor Medical Park ile Anadolu Efes'in birleşmesi için düğmeye basıldı. (Sabah)
Buzzspor Basket @buzzsporbasket
Ön görüşmelerde Trabzon'un basketbol şubesini İstanbul'a taşıması ve yeni adının 'Anadolu Efes Trabzonspor olması planlanıyor.
Buzzspor Basket @buzzsporbasket
Kurulacak yeni ekibin, Euroleague ve lig maçlarının yarısını İstanbul'da yarısını ise Trabzon'da oynaması söz konusu.
Bu ne be !!
Şaka gibi !
Bu haberin doğru olma ihtimali yok denecek kadar az..Şayet bu haber doğru çıkarsa Efes çok büyük yanlış yapmış olur..Şuan ki durumlarını mumla ararlar!! Eğer birleşmeye çok hevesli iseler ki ben sanmıyorum bu kulüp Beşiktaş olur..
Trabzon ile Efes'in ne alakası var...Dediğiniz gibi olsa olsa Beşiktaş olur...Yalovaspor bile TS'den daha mantıklı olur....
Efes ve Daçka son maçlarını alırsa rakibimiz Daçka
Bjk ve Daçka son maçlarını alırsa rakibimiz Efes
Efes kazanır Daçka kaybederse rakibimiz BJK
Rüyalarda mı olacak bunlar ..?Bu seceneklerden Daçka muhtemelen rakibimiz olacaktır. Blatt'i görmek isterim ben.. İlk maçta Daçkaya vurunca,ikinci maçta 20 sayı öne geçtiğimizde Ergin hocadan son 1 dakikada mola almasını isteyeceğiz.
Daçka'nın gelmesi hiç iyi olmadı. Hep efes veya bjk'den birinin geleceğini hesap ediyorduk. Bjk karşısında ciddi şansımız vardı, Efes'le ise onların bu formsuzluklarından yararlanabilirdik. Daçka fener'i de geçebilecek tek takım, ters geliyorlar belki yarı finalde bir sürpriz yapabilirlerdi. Şimdi finale kadar onlarla karşılaşmayacaklar. İşimiz zor, geçeriz inşallah.
Rüyalarda mı olacak bunlar ..?
Fenere ne zaman 20 vururuz ne diyorsun var mı tahminin, rüyan vs..?
Daçka'nın gelmesi hiç iyi olmadı. Hep efes veya bjk'den birinin geleceğini hesap ediyorduk. Bjk karşısında ciddi şansımız vardı, Efes'le ise onların bu formsuzluklarından yararlanabilirdik. Daçka fener'i de geçebilecek tek takım, ters geliyorlar belki yarı finalde bir sürpriz yapabilirlerdi. Şimdi finale kadar onlarla karşılaşmayacaklar. İşimiz zor, geçeriz inşallah.