2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Efes bütün şutlarını bize atmış :) fener karşısında resmen çok aciz duruma düştüler.

Efes kötü sadece...Efes karşısında 4 sakatımızdan bir pivot sadece olsaydı maç bizimdi. Efes diyorum değil Gaziantep, dua etsin Karşıyaka çıksın bunlara.Bu moral ve motivasyonla Karşıyaka bile eleyebilir.Gaziantep İstanbul'da öne geçer ve yarı final yapar.
 
Play-off şansını bu şekilde kaybeden Karşıyaka teknik ekibi uzun ve güzel bir tatile çıksın, oyuncular basketi bıraksın, şubeyi kapatsınlar. Son yıllarda izlediğim en komik basketbol olayı.
 
Fenerbahçe'yi rakip olarak görebilmen için öncelikle zamanda yolculukla 2006 senesine dönerek, Ülkerin Euroleague yatırımını baltalıyabilecek bir aksiyon yapılması gerekliydi. Bundan sonra lig Fenerbahçe ve Efes için play-off'lara katılmak için gerekli bir prosedüre dönüştü. Bundan sonra yine Doğuş'un katkısı ile tekelliğe yürüyecek. Büyük bir saçmalık yapmadıkları durumda da, ya ilk Euroleague şampiyonumuz olacak, ya da final four gediklisi takım ünvanını alacaklar. Bu bütçeyi sağlamak gerçekten Fenerbahçe'nin tek başına başa çıkabileceği bir şey değil.

Bizim gibi, aslında işin doğrusunu bilen, ama bu doğruyu geliştirmek için gerekli zararı karşılamak için gerekli organizasyonu oluşturamayan ekiplerin, ancak finale kadar konsantrasyon gösterip, bir şekilde şampiyon olması gerekiyor.

Taraftar bakımından da şöyle bir sorunumuz var. Taraftara satabildiğin bilet kadar sponsor çekebilirsin. Sponsor olsan, birçoğu avantacı güruhuna bir şey pazarlamaya çalışır mısın? Maç boyunca desteğini esirgemeyen, pota arkasından maça iştirak eden (ki bizde yok) 15-20 TL veren seyirci kadar orta seviyede kombine alan adama da, yıllık 20,000 TL verip saha içi kombine alan adama da ihtiyaç var. Geçen sene final öncesinde 7000 taraftar geldi FB. maçına. O maçı kazandık, ama saha kapandı. Taraftar önümüzdeki maçı da kazansa bile Ataşehir'de kaybedeceğini, kaybettirileceğini kafasına koymuştu. Gelmediler, gelenler de sahaya madde atıp sahamızdaki son maçı sabote ettiler.

Merak ediyorum. Fener, her sene bu bütçeyi çevirebilecek mi. Yüksek ücretlerle nereye kadar? Fenerbahçe'nin gerçek sadık seyirciyi ne kadar oluşturabildi?
 
Bu süper oldu işte. Efes'te çıksa , Beşiktaş'ta çıksa sorun yok. Yarı final Fb-Daçka GS-Antep diyorum. Bu Gaziantep ne yapar eder Beşiktaş'ı eler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben ilk Beşiktaş sonra Efes'i isterim. Aslında kim olursa farketmez. Hedef şampiyonluk.Zafer inananlarındır.Ergin hocamız gerekli ayarı cümle aleme çekecektir bu zafer yolunda. Yeterki destek olunsun kendisine.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kimse boşuna ümitlenmesin. Sonuç olarak bu üç takım da bizi eler. Belki bir ihtimal BJK'den maç çalıp turu geçebilirdik fakat BJK ile eşleşme ihtimalimiz inanılmaz azaldı. Play off'lara çeyrek finalde veda edeceğimizi düşünüyorum.
 
Trabzonspor Medical Park ile Anadolu Efes'in birleşmesi için düğmeye basıldı. (Sabah)






Buzzspor Basket @buzzsporbasket
Ön görüşmelerde Trabzon'un basketbol şubesini İstanbul'a taşıması ve yeni adının 'Anadolu Efes Trabzonspor olması planlanıyor.








Buzzspor Basket @buzzsporbasket
Kurulacak yeni ekibin, Euroleague ve lig maçlarının yarısını İstanbul'da yarısını ise Trabzon'da oynaması söz konusu.

Bu ne be !!
Şaka gibi !
 

Üst