Müessese kulüpleri hakikaten bitmiş artık. Eh artık doğru düzgün sponsorlar bizim gibi takımlara sponsor olmayı düşünebilirler. Efes 40 sayı fark yedi diye üzülecek bir taraftarı yok böyle kulüp mü olur.
Hakemler BJK lehine tek taraflı yönetiyorlar resmen maçı.
Aynı maçı mı izliyoruz acaba ? Fenerliler her pozisyonda kendilerini yerlere atıyorlar penaltı arayan forvet gibi ve her defasında da faul alıyorlar.Obradovic in her pozisyon sonrası eli hakemlerin omuzunda.
Bizim şampiyonluğumuzun çalındığı maçtan beri böyle tek taraflı maç izlememiştim. Udoha verilmeyen teknik faul bobby dixonu döverek dışarı atmalarına rağmen hakemin faulu zorla çalması BJKnin savunmada yaptığı faullerin çalınmayışı vs. BJK çok iyi oynuyor ama bu maç euroleague hakemleri ile oynansa şu an +10du.
Şu maç euroleague hakemleriyle oynansaydı, son periyotda fenerli oyuncuların yerlere uçmalarına en az 3 teknik gelirdi.Ayrıca Obradovic' in her pozisyon sonrası hakemlere sarılıp omzuna adam olun dercesine vurmasına kaç teknik faul gelirdi acaba.Dokunulmazlığı mı var bu herifin her pozisyon sonrası fiziki müdahalede bulunuyor hakemlere ?
Bizim şampiyonluğumuzun çalındığı maçtan beri böyle tek taraflı maç izlememiştim. Udoha verilmeyen teknik faul bobby dixonu döverek dışarı atmalarına rağmen hakemin faulu zorla çalması BJKnin savunmada yaptığı faullerin çalınmayışı vs. BJK çok iyi oynuyor ama bu maç euroleague hakemleri ile oynansa şu an +10du.
Evet hocam dediğim pozisyon buydu. Ufuk sarıca gerçekten iyi koç olma yolunda ilerliyor; ama bu kadar çirkeflik yapmasına gerek yok. Her pozisyonda itiraz etmeye devam ederse bir süre sonra oluşturduğu iyi algıyı kaybedecek. Ufuk sarıcanın maçlarda yaptıklarını Ergin Ataman yapınca anında teknik yiyor, nasıl oluyor anlam veremiyorum.Bjk'den öte Ufuk Sarıca'nın cok iyi lobisi var.Bu adamin karsiyaka sampiyonlugu da bence temiz degildi.
Fb ve Efes'i dogramislardi o sene..
Bahsettiginiz pozisyon bu sanirim,mac yakin diye calmamis olabilirler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fener mi çok kötü, BJK mı çok iyi anlamadım. Stimaç ve clark resmen madara etti pota altında udoh ve vesely i. Fener resmen ribaunt alamıyor. BJK her ribaunta el sokuyor.