2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Ekonomik durumumuzun iyi olmadığı yerde zaten niteliği pek aramıyoruz ama niceliğe önem veriyoruz gibi şu yapılan son 2 transferle. Ama biraz geç kalındı sanki. Çünkü Vitola ve Papova ikilisi sezon başından beri lig, Avrupa demeden oynadı. Sezon başında olsaydı şu transferler en azından rotasyonu daha iyi kullanıp ligde 2 mağlubiyet daha az alırdık. Neyse hatanın neresinden dönersek kardır düşüncesindeyim. Yeni transferlerle Papova ve Vitola'nın süreleri azalacaktır ve lig için daha efektif kullanacağız. Bu da olumlu.
 
Uzun konusunda en azından sayısal eksiklik giderildi artık oyun içi katkı kısmı kaldı ama kısalar konusunda eksiklik var Traore yerine Anderson eklememiz lazım
 
d1f6caf0f691418e832f6c8b9258fee3.jpeg


Arkadaki eşortmanlı olan Paris mi ??
 
d1f6caf0f691418e832f6c8b9258fee3.jpeg


Arkadaki eşortmanlı olan Paris mi ??

Sofia da Silva sanırım o, https://twitter.com/GSbasket/status/827875420523601921 paris bu fotoğrafta bize göre sağda bulunan, kardeşine de benziyor zaten

sofia'nın fiziği aradığımız oyuncu tipine benziyor, umutluyum kendisinden, paris ise o genişliğin tek başına ribaunt problemini çözeceğine inanarak yapılmış bir transfer bence, kardeşinin performansının çok altında bir oyuncu, hatalı bir transfer olduğunu düşünüyorum
 
Son düzenleme:
Dün iki yeni transferimizde salondaydı. Yukarıda paylaşılan fotoğraftaki Sofia da Silva. Paris'inde çok az kafası gözükmüş. İki Avrupa'lı uzun. Paris'i az çok biliyoruz, çok ümit bağlanacak bir oyuncu değil. Sofia da Silva hakında ise hiç bilgim yok açıkçası. Bütçe dahilinde ancak bu kadarı oluyor demek ki. Hedefin Eurocup olduğu açıkça belli ki oldukçada normal bir hedef. İnanıyorum ki başaracağız.
 
Bizim yönetim futbolda da dibe vurdu, hiç bir branşta favori değiliz, bir bayan basket de biraz umutluyduk, rakibin bu hamlesi ile oda bitmiş oldu. Artık yönetimin ipi çekilmeli, en kısa sürede kongreye gidilip bunlardan kurtulmalı kulüp.
 
Fb için çok iyi transfer. Zaten 2 ay için almışlar yani ELW'nin bitimine kadar. Fazla bir para da vermezler. ELW'nin net favorisi değiller ama kupanın bir kulpundan tutmuş oldular. Ligde zaten favoriler. YDÜ ile final oynarlar diye düşünüyorum.
 
Ne zaman kötü gitseler bir transfer muhakkak yapıyorlar lakin hiç bir yerde favori olamazlar bu sene. Biz bakalım kendi hikayemize.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Eğer seneye de bu bütçelerde devam edeceksek rakipteki Teja Oblak, Rebecca Allen ve Vicki Baugh'u takip etmekte fayda var..Aldıkları paralardan bağımsız olarak yazıyorum..
 

Üst